Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: [TSL] Gaziantepspor Araştırması 2008

Nesil
    2003

Default [TSL] Gaziantepspor Araştırması 2008

Gaziantepspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Madem burdan 2008 için başlıyoruz, takım kadrosuyla girişi yapayım...

Kulüp Başkanı: İbrahim Halil KIZIL
    İdari Menajer: Hasan ÇETİNKAYA

Teknik Direktör: Mesut BAKKAL
    Antrenör: Hayati SOYDAŞ
    Antrenör: Turgay KESKİN
    Antrenör: Timur ATALAY

Altyapı Sorumlusu: Bünyamin SÜRAL
    Genç Antrenörü: Mehmet ERDOĞAN
    Genç Antrenörü: Mehmet GÜNEŞ

Kulüp Doktoru: Yusuf BOZFIRAT
    Fizyoterapist: Selçuk KULLİ

TAKIM KADROSU

1...... Ömer ÇATKIÇ ......................GK
    10.... Oğuz DAĞLAROĞLU ............GK
    35.... Muhammet ŞENTÜRK .........GK

27.... Mehmet POLAT .................DLC DM
    3...... Mehmet ÇOĞUM ................DRC
    12.... Armand DEUMİ .................DC
    52.... Fatih ŞEN .........................DC DM
    4 ......Bekir İRTEGÜN ..................DLC
    53 ....Ozan TAHTAİŞLEYEN .........DC
    30 ....Özgür BAYER ....................DRC
    ? ......Ergün PENBE ....................DL ML

11 ....Metin TUĞLU ...................WBL ML
    22 ....Tomas SEDLAK ...............DM
    8 ......Cristian ZURİTA ..............AMC
    36.... Özgür V. YILDIRIM .........MC
    57.... Volkan ARSLAN ..............AMC
    5...... Murat CEYLAN ................DM MC
    18.... İ.Ferdi COŞKUN ...............MC
    45.... Barış DURMAZ ................WBR AMR
    7......Uğur YILDIRIM ................AMR ST
    ? ......Bülent BÖLÜKBAŞI .........AM RL
    23.... Ekrem DAĞ.....................AML

21.... Erdal KILIÇASLAN ..........AM FC
    9...... Antonio De NİGRİS ........ST
    29.... Ali CANSUN ....................ST
    17.... Ali BAYRAKTAR ..............ST

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Dün Antepin macini izledim ve 3 tane oyuncu (De Nigris yoktu) dikkatimi cekti.

Uguru Yildirim: dünkü macin kahramani takima hergün daha fazla isiniyor. Dün Penalti yaptirdi, penaltiyida kendisi kullandi. Bu arada FM 2007 Antep arastirmasinda Dribbling yetenegini tartisiyorduk, dün güzel calimlar, bayaa top sürdü, ilk yarida cok etkili. Bi posizyondada 3 kisiyi gecti, ama sonra düsürüldü

Ali Bayraktar: Ari gibi calisti, topu cok iyi sakliyor, Bayaa hizli bir oyuncu. Büyük takimlarda gelecek yillarda rahatlikca is yapa bilecek bir oyuncu.

Erdal Kilicaslan: Bitmek bilmeyen enejisiyle takima her dakika positif enerji yolladi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

diawara gittimi tam olarak
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

ewet, Diawara ve Afanou kesin olarak ayrıldı...

ayrıca, tam da Uğur'un dribbling özelliğini tartıştığımız bir sırada Ankaraspor maçında gayet iyi dribling'ler yaptı, bizi takip mi ediyor ne... bu adamın ayağına top çok iyi yakışıyor, fakat oyunda 20 olan frikik çok abartılı, bu düşecek...

Ali Bayraktar ve Erdal Kılıçaslan sürekli benim "gelecek vaadeden" dediğim oyuncular, bu sezon eğer iyi forma şansı bulurlarsa, en azından Antepspor için önemli oyuncular olurlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by alparslank View Post
    ewet, Diawara ve Afanou kesin olarak ayrıldı...

ayrıca, tam da Uğur'un dribbling özelliğini tartıştığımız bir sırada Ankaraspor maçında gayet iyi dribling'ler yaptı, bizi takip mi ediyor ne... bu adamın ayağına top çok iyi yakışıyor, fakat oyunda 20 olan frikik çok abartılı, bu düşecek...

Ali Bayraktar ve Erdal Kılıçaslan sürekli benim "gelecek vaadeden" dediğim oyuncular, bu sezon eğer iyi forma şansı bulurlarsa, en azından Antepspor için önemli oyuncular olurlar...
    Aynen abicim. benimde ilk dikkatimi bu iki genc oyuncu cekti zaten. Ali Bayraktar gelecek yillarda avrupada basarili olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

katılıyorum size antep çok iyi kadro kurdu gençler tecrübeliler oldukça iyi stoepr dhumı çok iyi
    volkan arslanın yaratıcılık özelliğine dikkat et özel yetenekte öyle volkan arslan farklı bir oyuncudur iyi etüd etmeni temenni ederim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Kaleci Oğuz Dağlaroğlu hakkında birkaç not...

Ömer'in sakatlığı süresince iyice bi izleme fırsatım oldu... genel olarak herhangi bir Süper Lig takımında ilk 11 oyuncusu olabilir, ama Ömer takımda olduğu müddetçe, (Ömer gibi bir oyuncunun) yedeği olmaya mahkum... potansiyel olarak fazla yüksek değil diye düşünüyorum, CA ile PA arasında çok fark olmamalı...

"Rushing Out" düşük, ileri çıkışları genellikle çok riskli ve hemen hemen her çıkışında kalesinde pozisyon veriyor... buna karşılık "refleks" sağlam ve bu sayede kova olmaktan kurtuluyor...

en büyük zaafiyeti "Tendency to Push" ... havadan gelen her topu yakalamaya çalışıyor. yumrukla kolaylıkla uzaklaştırabileceği topları bile tutmaya çalışması ve bunda da pek başarılı olamaması bana göre en büyük zaafiyeti...

en belirgin özelliği ise refleksleriyle beraber bire bir pozisyonlardaki başarısı... "One on Ones" belki de Ömer'den bile iyi olabilir... ama genel anlamda Ömer'den bir gömlek düşük...

bunlara ek olarak, "sevdiği kulüpler"e Fenerbahçe eklenebilir, bence FB'nin altyapısında yetişmiş olması, profesyonel futbola orda başlaması gözönünde tutulduğunda gayet makul... ama bu özelliği nedense onun Antep taraftarlarınca hiç sevilmemesine sebep oluyor...

Selam Arkadaşlar,

Yazdıklarınızı okuduktan sonra, Gaziantepspor'da,

- Genel mevki düzeltmeleri yaptım
    - Uğur Yıldırım'ın serbest atışlarını düşürdüm.
    - Ali Bayraktar'ın potansiyelini artırdım.
    - Oğuz Dağlaroğlu ile ilgili söylediklerinizi işledim.

Teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

ya ben Antepsporumuzu Hollanda kampında izlemiştim, bu sene iyi kadrosu var. ama özgür yıldırım sol kanatta oynamıyor mu?... amc olarak yazılmış...

ayrıca erdal kılıçaslan süper futbolcudur, burda Münihte oynuyodu... oyunda bile fazla oynatılmıyo, yazık oluyo bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Üye notları ne kadar güvenilir acep?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Antonio De Nigris ne oldu?

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Turker Tozar View Post
    Selam Arkadaşlar,

Yazdıklarınızı okuduktan sonra, Gaziantepspor'da,

- Genel mevki düzeltmeleri yaptım
    - Uğur Yıldırım'ın serbest atışlarını düşürdüm.
    - Ali Bayraktar'ın potansiyelini artırdım.
    - Oğuz Dağlaroğlu ile ilgili söylediklerinizi işledim.

Teşekkürler.
    Ugur Yıldırım' ın driblingi 5' ti bunu 11-12 seviylerine çekebiliriz. Bir de Uğur' un mevkilerde AMR:20, ST: 15 olmalı
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by werder91 View Post
    ya ben Antepsporumuzu Hollanda kampında izlemiştim, bu sene iyi kadrosu var. ama özgür yıldırım sol kanatta oynamıyor mu?... amc olarak yazılmış...

ayrıca erdal kılıçaslan süper futbolcudur, burda Münihte oynuyodu... oyunda bile fazla oynatılmıyo, yazık oluyo bence...
    Hollanda kampında kim nerede oynatıldı bilmiyorum ama, sonuçta hazırlık maçlarıydı ve hoca "kim nerede iyi, nerede etkisiz" görebilmek için oynatmış olabilir. sonuçta, Özgür Yıldırım bu sezon tüm maçlarda ortasahanın ortasında oynadı, ve benim gözlemlediğim kadarıyla defansa dönük DMC oynadığında pek etkili olamadı, ofansif AMC oynadığında kendi gibi oynuyor... bu sezon sadece Ekrem Dağ'ın cezalı olduğu bir maçta ve sadece bir süre solda oynadı...mevkisi AMC...

ayrıca Uğur Yıldırım'ın serbest vuruşları düşebilir ama "dribbling" özelliği kesinlikle 5 olmamalı, 11-12 idealdir... mevki olarak ise ST konusunda tereddütlerim var, galiba en uygunu AMR 20, FC 12 olmasıdır...

bu arada Ali Bayraktar'daki artış, kafa özelliğine kesinlikle yansımalı... bir başka genç, Murat Ceylan'da da PA artabilir, hocanın gözdesi ve genç yaşına rağmen ilk 11'de çıktığı maçlarda iyiydi, süper yetenek değil belki ama, Süper Lig'de herhangi bir takımda rahatlıkla ilk 11 oyuncusu olabilecek kapasitede...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Nigris kötü olmus, aglamak istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

basbas bağırdık aylar öncesinden tesir etmedi nigris ligin en kaliteli 5 forvetinden biri dedik olmadı kezman ligin en kötü 5 forvetinden biri dedik ligin starı olmuş alexin uzun şut özelliği yok yıllardır anlamadınızmı bana 30 metreden attığı bir tane gol gösterin dedik olmadı 15 yapıldı lincoln 8 maçta 3 tane attı 12 yapıldı daha neler neler oyunu alınca göreceğim asıl komiklikleri o zaman ağlarız beraber dosstum
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by extensor View Post
    basbas bağırdık aylar öncesinden tesir etmedi nigris ligin en kaliteli 5 forvetinden biri dedik olmadı kezman ligin en kötü 5 forvetinden biri dedik ligin starı olmuş alexin uzun şut özelliği yok yıllardır anlamadınızmı bana 30 metreden attığı bir tane gol gösterin dedik olmadı 15 yapıldı lincoln 8 maçta 3 tane attı 12 yapıldı daha neler neler oyunu alınca göreceğim asıl komiklikleri o zaman ağlarız beraber dosstum
    aglayalim dostuum.. Holosko ve Nigris berbat yapilmis.. Nigris headingi kezmaninki kadarmi... güldürmeyin adami...

ali Bayraktar ve Erdal vasat olmus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Nigris headingi kezmaninki kadarmi...
    bunu aylar öncesinden tekrar tekrar dile getirmiştim böyle yapılacağını biliyordum yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bunu aylar öncesinden tekrar tekrar dile getirmiştim böyle yapılacağını biliyordum yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum
    ben maalesef hiçbir şey diyemiyorum, sadece "yazık" diyorum....

şimdi maça gidiyorum ve sadece bir taraftar gibi izliycem...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by alparslank View Post
    ben maalesef hiçbir şey diyemiyorum, sadece "yazık" diyorum....

şimdi maça gidiyorum ve sadece bir taraftar gibi izliycem...
    alparslan abi ocak ayinda nigris'i düzeltirlermi?

Nigris Gaziantep`in Denizli`ye yenildigi macta takiminin tek golünü atti ve gol sayisini 6ya cikardi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar çıkacak olan ilk yamada tüm hataları hemen hemen gidermeye çalışacağız.

Bundan hiç şüpheniz olmasın.

Şimdilik oyunun orjinal datasıyla devam edin.Yapacak bir şey yok çünkü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    alparslan abi ocak ayinda nigris'i düzeltirlermi?
    ben, sadece Nigris, Ugur vs. değil, tüm TSL datasının ancak ve ancak Türksportal'ın çıkaracağı bir yamada düzeltileceğine inanıyorum ve umuyorum...
    Murat'ın dediği gibi, şimdilik bu datayla idare etmekten başka seçenek yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Arkadaşlar çıkacak olan ilk yamada tüm hataları hemen hemen gidermeye çalışacağız.

Bundan hiç şüpheniz olmasın.

Şimdilik oyunun orjinal datasıyla devam edin.Yapacak bir şey yok çünkü.

Evet oyunu bir elimize alalım ardından planımızı belirleyelim bütün hataları ve eksikleri düzelteceğiz. Sabredin ve bizi takip edin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şimdi De Nigris' de bakma imkanım oldu. Bence De Nigris de gerçeğe uygun olmuş. Bence positioning özelliği 9 yerine 11-12 olabilirdi. Ön sezisi iyi olmuş hava hakimiyeti bitiriciliği yeterince gerçekçi. Yalnız pace: 14 bu biraz fazla geldi bana. Bakalım Alpaslan ne diyecek?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eğer ilk çıkacak resmi yamada +1 puan sorunu hallolursa tekrar gözden geçirmek gerekebilir ama bariz hatalar yok bence De Nigris' te
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

işte De Nigris...

belirtilen düzeltmelere katılıyorum, ben de yeni görebildim...
    pace 10-12 olabilir, bence creativity de yüksek olmalıydı, 6 çok düşük... bu da 9-11 seviyesine çıkarılabilir...

bunun dışında Antonio De Nigris gerçeğe oldukça uygundur, ben üstteki değişiklikler yapıldığında üzerinde daha fazla tartışma gereği de duymuyorum... ama takım hakkında epeyce hatalar var bunları da yazıcam...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

afedersin ama bu adamin headingi simdi kezmanla aynimi...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

bu adamın heading'i ve jumping'i için 16 rakamı oldukça uygun... ama aynı rakam Kezman için uygun değil...

burda artırım değil de, Kezman'ın özelliklerinde indirim yapılmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ewet ama kezmanda indirim yapması gereken arkadaşlar forumla ilgilenmiyor taraftarlık yapıyor

onun için bu oyunu oynarken bazen sadece fenerbahçeli arkadaşlar için yapıldığını düşünebiliyoruz
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

bence, yapılan gözlemlere oyunun verileri üzerinden de bişeyler katmak gerekli...

fm2008'de hiçbir müdahalede bulunmadan, ayrı ayrı 3 sezon oynattım, garip ama hepsinde de birbirine çok yakın sonuçlar ortaya çıktı... işte sonuncu oyunun verileri...

-üçünde de Beşiktaş şampiyon oldu, "üç büyükler" hep ilk 5'te, Trabzon hepsinde de kayıp, Gaziantep ve Konya iki oyunda ilk 4'e girdiler...

-üç oyunda da küme düşenler hep aynı 6 takımdan oluştu... Oftaş, İBB, A.Gücü, Bursa, Denizli, Manisa...

-Kezman, üçünde de gol kralı oldu!... onu Alex, Ü.Karan, Necati, F.Higuain izliyor...

-average rating'de de hep aynı isimler: Can Arat, F.Higuain, Alex, H.Arıkan...

-sevindirici bişey, Süper Lig seyirci sayıları gerçeğe oldukça yakın...

ve Gaziantepspor'la ilgili istatistikler...

-gerçekte kadroda olmayan Kaba Diawara her seferinde en çok gol atan oyuncu...

-gerçekte kadroda olmayan Kadjo Afanou her seferinde en iyi av.rating...

-gerçekte kadroda olmayan Kadjo Afanou her seferinde en çok forma giyen oyuncu...

-Diawara her sezon ortalama 13-15 gol atıyor...

-De Nigris'in oynadığı maç hiçbirinde 18'i bulmuyor...

-De Nigris'in attığı gol hiçbirinde 10'u geçmiyor...

-Murat Ceylan, kadroda olmasına rağmen hiç oynatılmıyor...

-Ali Bayraktar, sadece bir sezonda sonradan 1 maça giriyor...

-Erdal Kılıçaslan her sezon en fazla 5 maçta oynatılıyor...

belki başka oyunlarda veriler daha farklı olur ama, buna çok yakın sonuçlar olacağından eminim, neler düzeltilmeli (Antepspor için) onları da yazacağım...

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Nigris Gaziantep`in Denizli`ye yenildigi macta takiminin tek golünü atti ve gol sayisini 5e cikardi.
    Nigris'in şu an ligde 6 golü var diye biliyorum, yanlışlık olmasın?...

ayrıca oyunu yeni oynamaya başladım, Antepspor'da ismini hiç duymadığım bi sürü oyuncu var, abim fanatik Antepsporludur, o da hiçbirini tanımıyo... ayrıca Diawara ve Afanou hala Antepspor'da gözüküyo... Erdal'ın özellikleri çok düşük... kısacası Antepspor'u yapan arkadaşın Antepspor'dan haberi yok mu?... ben mi yanlış biliyorum?...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri