Kasımpaşa oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Kasımpaşa oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Fatih Akyel demoda oyuna Milli Takım'da başlıyor...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Halbuki home rep'lerinin azaltmak için kasmıştık...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Altay'ı çok süpriz şekildeveçok gerilimli bir maçta Ankarada yenmişti bende o maçtaydım Kasımpaşanın kadrosu çok genç.
Brezilyadan transfer yapıcakalrını açıklmaışlardı ama transfer defeteriniHollanda Birinci Ligi takımlarından Ajax'tan Murat Yıldırım, Almanya Birinci Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'dan Mehmet Akgün, Almanya İkinci Ligi takımlarından Essen'den Barbaros Barut ve Greutherfürth'ten de Ali Yetkin'i kadrolarına kattıklarını açıkladı.
Kasımpaşanın Süperlig macerası biraz zor geçicek
Kasımpaşa' da Gökhan Caba 3-4 haftalık bir aradan sonra tekrar ilk 11' e yükseldi. Gökhan' ın en önemli özelliği sıçrama ve hızı. 182' lik boyuna rağmen çok iyi sıçrıyor. Hızı da bir defans oyuncusu için çok iyi. Bir diğer iyi özelliği ise geriden oyun kurabilmesi. Zayıf özelliği gücünün güçlü olmaması. Belirgin başka bir zayıf özelliği şu an aklıma gelmiyor.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
theoue collybaly fran sergio bastos khalid snouh jens barther andrea morits gibi yabancıları var ben en son lüleburgazsporla oynadıkları hazırlık maçını stadtan izlemiştim orada bir santrafor daha vardı yabancı cisse idi adı aly cisse hatta ama o denemek için alınmış herhalde burgaz maçında da çok kötü oynamıştı sonrada gönderildi galiba
Fikirlerim burada
Dün gece Paşa - TS maçının tamamının tekrarını izledim Trt' de. Gökhan Caba ve Sinouh maç boyunca çok iyi oynamış. Gökhan özellikle sakatlıgından tamamen kurtulmuş yerinde müdaheleleriyle çok top kesmıiş. Takip etmeye devam edeceğiz. Zaten ilk updatte ya da yamada Kasımpaşa, Oftaş ve İBB takımlarını tekrar gözden geçirmemiz gerekecek. 1. Lig' e göre yapmıştık onları, süper lige göre elden geçirmek gerekecek.
dün fenerbahçe maçında sadece kasımpaşalı oyuncuları izledim
ilginç bir dizilişti çözene kadar zorlandım
ama klasik 4-4-1-1 başlamışlar
fatih akyel mr faruk atalay ml başlayınca oyuna karıştırmamak elde değil tabi
colybaly dr gökhan caba sağ stoper jens berther askou sol stoper de oynadı alparslan kartal dl idi
çift dm de fransergio bastos ile yasin sülün oynadı
amc de andre morits ile st de jonathon kahne theoue oynadı
kasımpaşa adına maçın en kötü oyuncuları gökhan caba ve sinouh tu
ikinci yarıda gökhan dl mevkiine çekildi ve orada çok sırıttı
fransergionun adı duyulmazken beni en çok şaşırtan adam theoue idi
ilk bir kaç maçını izledimde hemen ön yargılı davranıp 5 para etmez demiştim
ancak kondisyonunu toplayınca hem güçlü hem hızlı bir santrafor olduğunu anladım kendisi ibb li adriano ya benziyor
Fikirlerim burada
Tehoue diri, dayanıklı, hızlı ve çok çevik iyi bir santrafor. Ben maçı sadece özetlerde izleyebildim. Çok yorum yapamayacağım ama spor gazetelerinde Gökhan için vasat üstü oynadı demişler. Ne diyorsun buna Sinan?
Benim izledigim kadari ile Tehoue cok iyi hizlanabilen bir oyuncu. Zaten hizlanmaya 16 vermis Fransiz arastirmaci.
Veritabaninda not verilmemis ozelliklere bakarak, Theoue'nin dengesinin de cok iyi oldugunu dusunuyorum. Bu ozellige de 14-15 verilebilir kesinlikle.
Cok guzel sutlar da cikartmayi bildi Fenerbahce macinda ancak pek iyi bir bitirici degil bence. Sert sutlar atiyor, kaleye dogru yoneltiyor ancak ille de bitirici vurus olarak gorunmediler.
PPM olarak shoots with power kesinlikle eklenmeli.
Adam ne bicim vuruyor öylee bee.... Topa cok set vuruyor
Ali Yetkin kontratsız baslıyor Full Time Contract seçeneği işaretli değil,Full Time Contract seçeneği işaretli olmalı
burak kardeşim özellikle gökhanı dikkatle izledim kesinlikle bir drc olmalı fazla hücuma katılabileceğini pek sanmıyorum maçın ikinci yarısının tamamında dl oynadı ve bu pozisyonu kesinlikle oynayamayacağını gösterdi bir çok ters ayağında kalan topu ıskaladı veya taça vurdu hatta fenerbahçe ikinci yarıda o kanadı çok etkili kullandı bide sanki dl de oynatılmasına kızmış gibi bir havası vardı çok pisikopat bir adam o lorantı dövecek diye korktum![]()
birde fiziği ve top tekniği itibariyle wbr oynayamaz sanıyorum
ama bi 5-6 maç daha izleyelim
bir de ömer ağabey ve yusuff kardeşime hatta spor yorumcusu olmuş 60 yaşını geçmiş selim soydan dedeme tamamen iyi niyetli olarak sormak istiyorum jonattan kahne theoue yi kaç maç izlediniz acaba ?
Fikirlerim burada
Tehoue'yi sadece TV'den izledim tabii - baska carem de yok ne yazik ki.
Zaten belirttigim ozellikler de oldukca basit izlenimlerdi. Bir oyuncunun fiziksel ozellikleri hakkinda oldukca gercekci izlenimler edinmek icin cok fazla sayida mac izlemenin ille de gerekli oldugunu dusunmuyorum.
Teknik ozellikler bir kac mac izlemek ile cozulebilir..
Zihinsel ozellikleri tam anlami ile cozmek icin de en azindan 15-20 mac izlemek gerekir bence.
hımm peki ya theoue nin beşiktaşla oynadığı maçta ne kadar ağır ne kadar güçsüz olduğunu biliyormusun o maçtan bu yana 7-8 kilo almış olabilir ben 5 maçını izledim ilk iki maçı için 5 para etmez diyordum sonra yavaş yavaş toplandığını gördüm ve fenerbahçe maçında bomba gibiydi yinede sen demiyorsun ağabey ama yılmaz vural gibi bir isim selim soydan gibi bir isimler diyorki bu adam nondadan iyi kezmandan iyi çıldıracak gibi oluyorum herif 1 maç izliyor böyle yorum yapıyor o zaman ibb li adrianoda gs da promisede bjk de theoue de fb de oynamalı
bu adamlar neden bu kadar amatör olupta yorumcu ve teknik direktör oluyorlar arkadaş anlamıyorum aynı programda beşiktaş yorumcusu yaşlı bir adam daha var oda diyorki neymiş efendim tuncay fenerbahçeden çok daha küçük bir takım olan middlesbourg a gitmiş orada ona yakın bir tane adam bile yokmuş sene başı bunu söylüyordu middlesbourg bu lige gelsin 10 puan farkla şampiyon olur kimde roma da tothannem da oynamış mido var kimde barcelonada oynamış rocemback var kimde real madridte oynamış woodgate var kimde valenciada oynamış mendiata var kimde arsenalde oynamış aliedierre var
ama bu adam diyorki ben hazırlık maçını izledim middlesbourg takım değil selim soydan diyorki theoue nonda dan kezmandan iyi
yaw onun için kimse 1 maç izleyerek yorum yapmamalı sonra youla olayında olduğu gibi herkes tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor ve bu adamlar nasıl yorumcu oluyor anlamıyorum yaaaaaaaa :@
Fikirlerim burada
ligin ilk maçında Teheoue'yi Antep'te canlı izleme fırsatım olmuştu, o gün de oldukça etkili oynamıştı... tabii bi de son maçını izledim sadece...
ayrıca Werner Lorant'a çok gıcık oldum, bu adam bence Süper Lig seviyesinde bir teknik adam değil, TFF 1.lig'de belki takım çalıştırabilir... aynı mahalle maçındaymış gibi takım oynatıyor, devre arasında bi takım hiç mi değişmez, biraz canlanmaz, yok, gıcık oluyom bu adama...
ewet Faruk'u atlamışım, ben ikinci yarı gördüm onu sağda... topu düzeltiyor, soluna alıyor öyle vuruyordu... komedi bu adam yaw...
Bu Tehoeue topa cok sert vuruyor, hem cok diri, güclü.. Ayi gibi birsey masallah
yusuf ben 5 maçta 90 dk izledim her maç aynı şekilde oynayan bir adam değil
1. hafta antep maçında oldukça etkiliydi
mesela beşiktaş maçında çok kötüydü 2. hafta
gençlerbirliği maçında iyiydi 6-7. hafta
fenerbahçe maçında harikaydı
tam kanıya varmadan önce sabretmeliyiz
bu arada fatih akyel 90 mr oynadı 10 yıla yakın futbol hayatında onun için ilkti
Fikirlerim burada
Tehoeu'vu Trabzon istiyor galibaBu oyuncusun PA'si kac?
Gökhan Caba oftaş maçında çok kötü oynadı ve adeta döküldü. Rakipteki 26 numara İbrahim Şahin çok zor anla yaşattı Gökhan' a.
Tehoue Cok Tehlikeli Bir Golcu.
oyunda kasımpaşa ile biraz serüven yaptı tehoue 12 gol attı değerini 400 bin dolar falan yaptı fransız araştırmacılar şahane yapmış hız hızlanması iyi ve devamlı uzun şut deniyor oyunu oynarken gerçek theoue i izler gibi oluyorum yanlız ufak bir eksik var güç ve dengesini 3-4 basamak arttırmalıyız
Gökhan Caba' yı bu sene tanıyamıyorum. Bugünkü Manisaspor maçında yenilen 2 golde de hatası var. Geçen sezon lig a da çok iyi bir performans sergileyen Gökhan şu formuyla Süper lige bir gömlek küçük geliyor. Kaliteli bir stoper ama şu an ki hali çok kötü.
Erhan Küçük bu sezon sol çizgide oynuyor ortaları ve pasları çok isabetli.
oyunda 2 yillik deneme yaptim ve bunlari tespit ettim.
Tehoeu
61 macta 22 gol atti, 12 assistle oynadi. oyunda uzaktan sutlari iyi degil, topu cabukca kayip ediyor, onlarcada posizyon harciyor.
Onlarca pozisyonu harcayan bir tek tehoue değil bütün forvetler bu sürümde peynir ekmek gibi gol kaçırıyorlar.
Kasımpaşa transferde durmuyor
Turkcell Süper Lig'de sezonunun ilk yarısını 9 puanla son sırada tamamlayan Kasımpaşa, 3 futbolcuyla anlaştı.
Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal yaptığı açıklamada, Belçika'nın Genk takımından Murat Akın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Evren ve TFF 2. Lig takımı Eyüpspor'dan Mehmet Ali ile anlaştıklarını bildirdi.
Sidal, transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirterek, önümüzdeki günlerde birkaç futbolcuyu daha renklerine bağlamayı düşündüklerini dile getirdi.
Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Gaziantepspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürdüklerini ifade eden Sidal, "Çalışmalarımız iyi gidiyor. Gaziantepspor maçını kazanıp, ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılmamız çok önemli. Çünkü bu bizi ilerisi için hem umutlandıracak, hem de motive edecek" dedi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"