Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: [1. Lig] Karşıyaka Araştırması 2008

Nesil
    2003

Default [1. Lig] Karşıyaka Araştırması 2008

Karşıyaka oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Karşıyaka bu sene Lige diğere senelre göre iyi bir başlangıç yapmasada tarnsferlerinden söz ettirdi.
    Fnerbahçenin bir ara vaz geçilmez yedeklerinden Olcan Adını transfer etti ve bu oyun mükemmel oyun sergiliyor bir diğer önemli tarnsfer ise Mardinden Gelen Şehmuz Mükemmel gollerle karşıyakaya hayat veriyor adeta.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bizlerin çok dikkatle izlediği SAFFET GURUR YAZAR malesef son 3 maçta kesik yedi.Bu oldukça kötü oldu.

Yine Dikkatle izlediğimiz Milli Kalecimiz Onur Recep Kıvrak ( 17 ) tüm maçlarda kaledeydi...

İnanç ise geçen seneki formunu yavaş yavaş buluyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Onur un yan top zaafiyeti devam ediyor, ama soğukkanlılığı ve refleksleriyle kalede güven veriyor. Savaş Bahadır ın transferi Gurur u kulübeye yolladı. bu arada Gurur kendisine Saffet diyenlere gıcık oluyor;-) Gurur YAZAR:-)
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    Onur un yan top zaafiyeti devam ediyor, ama soğukkanlılığı ve refleksleriyle kalede güven veriyor. Savaş Bahadır ın transferi Gurur u kulübeye yolladı. bu arada Gurur kendisine Saffet diyenlere gıcık oluyor;-) Gurur YAZAR:-)
    Gurur aslında uzun boylu bir oyuncu. Benim izledğim maçta yan toplarda iyiydi ama hocanın tercihi ne diyelim. Umarım harcanmaz boyuna göre çabuk bir stoper.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Gurur aslında uzun boylu bir oyuncu. Benim izledğim maçta yan toplarda iyiydi ama hocanın tercihi ne diyelim. Umarım harcanmaz boyuna göre çabuk bir stoper.
    kaleci onur kıvrak ın yan topları zayıf dedim ben, gurur un değil. yanlış anlaşılmasın.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    kaleci onur kıvrak ın yan topları zayıf dedim ben, gurur un değil. yanlış anlaşılmasın.
    Hmm anladım ben de şaşırdım. Benim seyrettiğim adam Erhan ve Serdar' a kafa topu göstermemişti şimdi anlaşıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Karsiyakanin bu sene LIG A da ilk 6 ida yeri var gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bence de kadroları son derece iyi. Es Es, Antalya, Sakarya ve Kartal ilk 6' nın bankoları. Karşıyaka, Eciyesspor, Ordu ve Kocaelispor diğer 2 için en şanslı takımlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karşıyaka'yı takip ediyorum bende uzun zamandır.

Tahmini sıralamaya göre bence ilk 6'ya giremez Kaf Kaf.

En iyi derecesi ilk 10 olur diyorum.Karşıyakanın hücum zenginliği var ama bir türlü o hücum aktif olamıyor.7.hafta oldu hala patlayamadılar.

İlk 10 içinde kesin yer bulacak Ksk ama ilk 6 zor.6-10 arası diyorum.

Ayrıca KSK'da Onur Recep Kıvrak, TFF 1.Lig'in en iyi kalecilerinden bir tanesi buna göre yeni bir düzenlemeden geçecektir, zaten Serkan yakından tanıyordu Onur'u da, FM08'de görelim bi ne halde Onur...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Karşıyaka'yı takip ediyorum bende uzun zamandır.

Tahmini sıralamaya göre bence ilk 6'ya giremez Kaf Kaf.

En iyi derecesi ilk 10 olur diyorum.Karşıyakanın hücum zenginliği var ama bir türlü o hücum aktif olamıyor.7.hafta oldu hala patlayamadılar.

İlk 10 içinde kesin yer bulacak Ksk ama ilk 6 zor.6-10 arası diyorum.

Ayrıca KSK'da Onur Recep Kıvrak, TFF 1.Lig'in en iyi kalecilerinden bir tanesi buna göre yeni bir düzenlemeden geçecektir, zaten Serkan yakından tanıyordu Onur'u da, FM08'de görelim bi ne halde Onur...
    murat ın tespiti son derece doğru ortasahamız çok ilginç bazen çok iyi oynayıp pozisyon yaratıyor, ki onlarda da özgür 5 tane kaçırıp 1 tane atıyor, ya da şeyhmuz 4 tane kaçırıp 1 tane atıyor, ya da tam tersi top yapamayıp kör döğüşüne sokuyor maçı. hücum zenginliği kadro olarak var ama olcan dışında yaratıcılık sıkıntımız var takımda, ön liberolar oyuna pek ofansif katkı sağlayamıyor. bide savunmanın solunda defansif sıkıntılarımız var.

ligin genel yapısı içinde sıralama tahmini için zaman lazım ama ksk için en önemli ay aralık ayı kesinlikle. aralık sonuna kadar takım ilk 8 içinde yer alırsa bizim takım kesinlikle ilk 6 ya girer ama aralık sonunda ilk 6 yarışında biraz uzaklaşırsa kadromuz büyük oranda dağılır, zor toparlanır... çünkü gelen adamların çoğu ilk 6 hedefi için geldi buraya, hedef kalmazsa giderler (çünkü ödemelerde diğer takımlar kadar olmasa da sıkıntı var), özellikle ahmet çağıran, özgür karakaya gibi piyasası olan adamları takımda tutmakta zorlanabiliriz.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

ahmet çağıran (DC)
    4 lü savunmamızın lider oyuncusu, denizlispordan geldi yıllarca süperligte istikrarlı şekilde forma giydi, tecrübesiyle güven veriyor. 350 bin ytl. ye imza attı. short simple pass seven bir abimiz...

heading 15
    acceleration 9-10
    posittioning 12-13
    passing 10-11
    tackling 12-13
    stamina 12-13
    crossing 9-10
    .

.

özgür karakaya (FC-AMRC)

mevkisinde düzeltme yapılması gerektiğini düşündüğümüz bir topçu kardeşimiz. 300 bin ytl civarına imza attı. daha öncede belirttiğimiz gibi move into channels bir abimiz. kendini yere atmayı da çok seviyor sahtekarlık var hamurunda (dirtiness bunu tam karşılar mı bilemiyorum)...

acceleration 12-13
    finishing 11-12
    work rate 12-13
    crossing 11-12
    stamina 10-11
    strength 9-10
    flair 11-12
    passing 12-13

ayrıca inanç gültekin in de MR - AMR oynama özelliği arttırılmalı sezon başından beri orta dörtlünün sağında oynuyor.

Serkan İrdem in de mevkisi FC olmalı ya da FC eklenmeli...
    .
    .
    .
    ŞEYHMUZ ÖZER

Mardin den gelen çok koşan, mücadeleci, savaşçı TFF 1. ligin kalburüstü (bilinen) forvetlerinden. 400 bin ytl ye imza attı.

finishing 12-13
    heading 13-14
    jumping 11-12
    team work 12-13
    work rate 13-14
    stamina 12-13
    strength 13-14
    natural fitness 12-13
    flair 11-12
    determination 12-13
    accelaration 9-10
    .
    .
    .
    mustafa cevahir (DMC)

fener altyapısından yetişme, geçen sene istanbulspordaydı, izlediğim kadarıyla sıradan standart bir ön libero.

passing 10-11
    creativity 8-9
    team work 11-12
    work rate 12-13
    strength 11-12
    acceleration 9-10

Cihan Yılmaz

oyunun datasında AMRLC, bizim takımda MC de oynuyor Mustafa Cevahir le 4 orta sahanın ortasında oynuyorlar cevahir e göre biraz daha ofansif görüntü sergiliyor.
    çok ekstra bir özelliği yok ama ummadık anlarda süpriz şutları var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CURRENT ABILITY sıralaması:
    (ilk 3 arasında çok zorlandım ama nacizane)
    1- Olcan
    2- Şeyhmuz
    3- Ahmet Çağıran
    4- inanç gültekin
    5- özgür karakaya
    6- onur recep kıvrak (1 ay içinde 5 ile 6 yer değişterebilir gibi)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    POTENTIAL ABILITY SIRALAMASI:

1- RECEP ONUR KIVRAK*** (ümit milli takımda düzenli oynamaya başladı, dünya 4.sü u17 kadrosunda da yer almaktaydı, yaşına rağmen güven veriyor)
    2- OLCAN ADIN*** (yeni yeni form tutmaya kendini bulmaya başladı)
    3- RAMAZAN KARACA** yada ***
    4- SAFFET GURUR YAZAR** yada ***
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka

acaba oynayan arkadaşlardan bi Karşıyaka ss gönderebilirlermi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Takım belki fm 2008 de iyi olabilir oyunun genel gidişinde ilk 6 da yer alabilir. Faal bir Karşıyaka taraftarı olarak yönetimden kaynaklanan bazı problemler sonucunda iddaasından yavaş yavaş kopmaya başladı. Ayrıca takımın içerisinde de bazı oyuncuları gereksiz fevri davranışları takıma zarar veriyor. Bir kaç oyuncunun ilk 11 şansı çok az olmasına rağmen şans bulabiliyor. Ayrıca şu anda takımda Mustafa Cevahir, Mehmet Kahriman, Zafer Uysal ve Serkan İrdem yedek. Bu oyuncular içerisinde şu ana kadar oyuna dahil olan sadece Serkan İrdem ve Mustafa Cevahir var.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by byfrost View Post
    acaba oynayan arkadaşlardan bi Karşıyaka ss gönderebilirlermi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Takım belki fm 2008 de iyi olabilir oyunun genel gidişinde ilk 6 da yer alabilir. Faal bir Karşıyaka taraftarı olarak yönetimden kaynaklanan bazı problemler sonucunda iddaasından yavaş yavaş kopmaya başladı. Ayrıca takımın içerisinde de bazı oyuncuları gereksiz fevri davranışları takıma zarar veriyor. Bir kaç oyuncunun ilk 11 şansı çok az olmasına rağmen şans bulabiliyor. Ayrıca şu anda takımda Mustafa Cevahir, Mehmet Kahriman, Zafer Uysal ve Serkan İrdem yedek. Bu oyuncular içerisinde şu ana kadar oyuna dahil olan sadece Serkan İrdem ve Mustafa Cevahir var.
    abi bu takımda yönetimden kaynaklanan hiç bir sorun yok, ligin düzgün para akışı olan 3-4 kulübünden biriyiz, erciyes maçında ilk golde kaleci onur a bariz faul var, kocaeli maçında 2 dakikada adam kaleye giden topa plonjon yapıo, penaltı ve kırmızı kart olması gerekiyor hakem devam diyor, sonrada abilerimiz yönetim diyor, ayıp yaa... bu kadro nasıl kuruldu insanlar ne fedakarlıklar yaptı lütfen biraz saygı!!! senin emeğin çalınıo, dengen bozuluyor fevri olman çok doğal...
    puerta kalbimizde...

15. Default

midfielder1912

özgür karakaya için finishing 12 bence fazla biraz
    izmirde sizi 0 -2 yendiğimiz maçtada çok net pozisyonları harcadı özgür hele 6pastan auta vurduğu bi top bile var youtubedeki maç özetinde açıkça görülüyo,özgür bizdeykende böleyde hızı sayesinde pozisyon bulur bazen atar ama son vuruişlarda çok zayıf

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

abi orda ani gelişti atak o da şaşırdı ondan saçma bir aşırtma yaptı kalenin 6 metre üstünden bence ama her görüşe saygımız sonsuz... zaten benim fikrim bu önemli olan çoğunluk...
    puerta kalbimizde...

Quote Originally Posted by Paolo Di Canio View Post
    midfielder1912

özgür karakaya için finishing 12 bence fazla biraz
    izmirde sizi 0 -2 yendiğimiz maçtada çok net pozisyonları harcadı özgür hele 6pastan auta vurduğu bi top bile var youtubedeki maç özetinde açıkça görülüyo,özgür bizdeykende böleyde hızı sayesinde pozisyon bulur bazen atar ama son vuruişlarda çok zayıf
    Bende maçtaydım ve bayaa saydım Özgür'e bu kadar pozisyon Harcanmaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Göze Batanlar
    Onur Recep Kıvrak
    Olcan Adın
    Şeyhmus Özer
    Ahmet Çağıran
    Çürük Elmalar
    Emrehan(Kaleci)
    Oyundaki Karşıyaka Yorumum

Karşıyaka bir kaç transferle iyi yerlere gelebilecek potansiyelli bir takım.3 yıl sonra uefanız yada şl niz olabiliyor ama buda yetenek avınıza bağlı oyuncu önerilerimide oynadıkça yazarım.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

tolga deniz izmirsporda kiralık... yiğit incedemir adanademirspor a gitti... (ama hala ksk de görünüyorlar) olcan adın kiralık bizde ama oyunda bonservisiyle görünüyor. recep onur kıvrak takımın en iyi 3-4 oyuncusundan biri ama oyunun başında kiralık listesinde çıkıyor (bu ne yaman çelişki anne...).
    puerta kalbimizde...

özgürün finishinginin iyi olmaması lazım mantıken. daha çok asiste yönelik bi adam. ki daha önceki takımı sakaryasporlular da aynı şeyi sölüyolardı. çok pozisyona girip kaçırabiliyo.

çürük elmalar arasına emrahı da yazabiliriz gönül rahatlığıyla. hatta positioning direk 0 olmalı. onun kadar adam kaçıran, kademe yapmayı bilmeyen bir defans oyuncusu amatör kümede zor bulunur.

taraftar olarak görüşümü sorarsanız; bu sene öyle ya da böyle ilk 6'ya kalacağız diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka

Juricevic

Emrah hakkında solediklerine kesinlikle katılıyorum. Takımda Mehmet Kahriman gibi bir adam yedek oturup Emrahın oynamasına kesinlikle bir anlam veremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Oyunda Kadromuzda bulunan Hüseyin Kuday ın kulübümüzle herhangi bir ilişkisi yoktur:-)

http://www.tff.org.tr/Default.aspx?p...&kisiID=985772

Evet Türkiye'den ayrılmış.Almanya ikinci ligine gitmiş.Yukarıda sözleşmesi ile ilgili bilgileri buldum TFF sitesinden.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oyunda dl wl aml mevkilerinde gözüken sezer sezgin ksk hiç bir zaman sol bek dışında görev yapmamaştır. BJK paf takımında bir dönem ml oynadığı belirtilmiştir, ama AML de oynadığını hiç sanmıyorum...

ofansif katkıları fazla olan ve teknik kapasitesi mevkisine göre yüksek bir sol bek ancak bazı defansif özelliklerinin yetersizliği zaman zaman zorlanmasına neden oluyor. tff 1.lig düzeyinde yeterli bir solbek. yüzde 40 ı peşin kalanı maç başına toplam 235 bin ytl ye kiralık sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. ksk de sağ kanattan kazanılan frikik ve köşe atışlarını olcan la beraber kullanıyor. geçen sene 2 tane kritik firikik golü atmıştı, bjk altyapısındayken de bir çok frikik golü kaydetmiş, sert vuruşları yok kaleye yakın mesafeden ayak içi plaselerle frikikleri kullanıyor(solak olduğunu da ekliyim ne olur ne olmaz).

free kicks 13-14
    long shot 10-11
    crossing 10-11
    tackling 9-10
    stamina 9-10
    team work 11-12
    work rate 12-13
    corners 12-13 (kavisli ve iyi kesiyor)
    acceleration 11-12
    positioning 9-10 (ters kademeleri genelde başarılı ama sık ileri çıktığı için bazen yerini kaybettiği oluyor)
    penalty taking 13-14 (daha penaltı kaçırdığını görmedim)
    strength 9-10
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ksk de bu sezon toplam 3000 kombine bilet satışa sunuldu. önemli maçlarda 7-8 i bulan seyirci sayımızın ilk haftalar anormal bir galibiyet serisi yakalamazsak 3-4 ortalamasında olacağını düşünüyorum, önemli bir seri yakalanırsa 5-6 civarında olacaktır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    muzaffer taşkın(oyundaki mevkisi hatalı, dr-mc olarak görev yapmaktadır), abdullah yağımlı, erkan değişmez(torbalıspor a gitti),murat kuruçallı, tamer coşkun (gk) ve sadullah eraslan (bu iki oyuncu turgutluspor a gittiler bonservisleriyle), samet albayrak(dardanel e gitti) oyunda ksk kadrosunda görünmekte olup kulübümüzle ilgileri yoktur:-)

geçen sezon aliağa sporda kiralık oynayan İlhan Kahraman (DC) olarak görev yapmaktadır.
    tolga deniz (DC olup) izmirsporda kiralıktır.
    hasan erbey (DC) genç milli oyuncu FB altyapısına transfer olmuş olup kulübümüz kadrosunda yer almamaktadır.
    kerem can akyüz (mc) oyuncumuz olup oyunda kadromuzda görünmemektedir.
    oyunda mevkisi random olarak çıkan timuçin aşçıgil (fc) dir (hızlı bir arkadaş kendisi).
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Karşıyaka' nın defans oyuncusu Saffet Gurur Yazar' dan aldığım bilgilere dayanarak bir kaç düzeltme talep edeceğim.

Kerem Can Akyüz: Mevkisi DL/WBL
    Timuçin Aşçıgil: AMRLC/FC

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

el hadjinin yazdıklarına katılıyorum...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

ksk - bolu

gurur un ön sezilerinin kuvvetli olduğunu gösterdiği bir maç oldu. onur kıvrak kalede oynadıkçı güven vermeye devam ediyor ve cesareti giderek artıyor, cezasahası hakimiyeti de gittikçe dikkat çeken bir özelliği haline geliyor. oyunun datasında onur un C.A. sı ve P.A. sı mutlaka gözden geçirilmeli. 1-2 yıl içinde Fenerbahçe ye giderse hiç şaşırmam.

genelde (altyapıda ve altınordu da) fc oynayan timuçin 2 haftadır amr de görev yapıyor. teknik özellikleri fena deil ama fizik olarak 1. lig ayarında değil henüz.

seyhmuz kafa gollerine devam ediyor. 3 kafa golünü (altay lig, altay kupa, bolu) attı.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

bu arada fm oynayan topçu kardeşlerimizden de araştırmalarımıza sitem var, aynen aktarmayı bir borç bilirim;

tolga deniz (ksk altyapısından yetişme DC izmirsporda kiralık)

"saol kardesim... karsiyakada bazi seyler boyle giderse kardesim butun gencler kacaacak bisim gururla oynamamiz cok zor gibi bisey karsiyakada hadi beni gec kardesim... ramazan nerdeyse bu sene hic oynamadi ve bu hoca ramazani futboldan sogutmaya basladi...bende taraftarim bende karsiyakaliyim gidip dunyalarca harcama yapilio her sene sadece superlig ama bu takim eskilerine bakarsan hep basarili sezonlarini alt yapidan gelenlerle yasamis bisde bu istioruzzz insla ogunlerde gelir...buarada beni sag bek yapmissinz yaw"
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

KSK elazığ maçında önceki haftalardan farklı olarak Mehmet KAHRİMAN ilk kez forma giydi (son 15 dakika falan) ve DMC de görev yaptı. (Balçık tarlasına dönen sahada kısır bir maç oldu ama ksk de bir yaratıcılık ve bitiricilik bunlara bağlı olarakta gol sorunu devam ediyor)
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Mehmet Kahriman hep ön liberoda oynamak istiyor ama ön liberodo oynayacak dayanıklılık ve pas dağıtma özelliği kendisinde ne yazık ki yok. Ama hala dm oynamak istiyor anlamış değilim otur oyna dc' de işte.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

takımda dc bolluğu yaşanıyor anladığım kadarıyla dmc olarak transfer edildi ve biz de dmc olarak oynuycak teknik kapasitesinin ve passing inin kısıtlı olduğuna katılıyorum.
    puerta kalbimizde...

Olcan Adın 8.01 beta yamasında Karşıyaka'nın oyuncusu olarak gözüküyor Fenerbahçe'den kiralık olarak gitmiş olması lazım,bilmiyorum 8.00'da da varmı.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Ümit Milli Kaleci Recep Onur KIVRAK son haftalarda inanılmaz maçlar çıkarıyor, özetleri izlemeniz bile yeterli... Oynadıkça artan güveniyle birlikte soğukkanlılığıdaartıyor ve direkt olarak sonuca etki eden kilit adam haline geldi takımda, olcan ve şeyhmuzla birlikte.
    puerta kalbimizde...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri