Diyarbakırspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Diyarbakırspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Abdullah Çetin.
Bu oyuncuya bu sene çok dikkat etmemiz lazım.
İnanılmaz bir sol açık.
İzleyebilen olursa bu oyuncuyu dikkatli izlesin...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Diyarbakırspor' da data elimize gelince ilk yapacağımız şey Serkan Özsoy' un özelliklerini gözden geçirmek olacak. Strength' i artırılmalı, hızı, hızlanması düşmeli. Long shot gözden geçirilmeli. ARdından Hüseyin Kartal da çıkışta, bakalım böyle devam ederse biraz yükseltmemiz gerekebilir. Özellikle kafa toplarına hakim bir oyncu.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Kesinlikle katilyiorum sana Murat.Son Elazig macinin özetini izledim,Diyarbakirin ataklarinin hepsi sol kanattan geliyordu.Abdullah Cetin cok iyi top sürüyor,pas veriyor,rahat adam geciyor.Ayrica sadece kanatta beklemiyor,iceriye de giriyor.Bu sene onu dikkatlice izleyelim.
Sende izledin mi o maçı Baran, bravo
O maçın kısacık özetini bile izleyip, o oyuncuya hayran olmamak elde değil.
Giresunspor'lu yöneticilere bile söyledim bugün bu oyuncuyuİzlemeye aldılar.Umarım sezon arasında falan alırlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sanirim Kocaeli macinda sonradan girmisti oyuna. Ama hic bir varlik gosterememisti.
İBRAHİM TAYLAN UZUNOĞLU, common name TAYLAN
gerçek mevkisi SC, ama gerektiğin DLR-WRL
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İBRAHİM TAYLAN UZUNOĞLU, common name TAYLAN
gerçek mevkisi SC, ama gerektiğin DLR-WRL de oynayabiliyor.
öne çıkan özellikleri,
heading 16-17
jumping 14-15
finishing 8-9
dribbling 8-9
work rate 11-12
technique 8-9
accelaration 9-10
current ability 95-100
potential ability 110-115
puerta kalbimizde...
Taylan' ı Kocaeli maçında canlı izlemiştim. Erol senın kadar bilemem ama Heading ve Jumpingi 16-17 demek ligin en iyi hava hakimiyetine sahip oldugunu soylemektir. Bence boyuna rağmen kafa toplarında yeterince iyi değil. Dediğin gibi ağır bir oyuncu ama ayaklarına hakim gibi geldi bana. Senin düşüncelerin neler tekniği konusunda? Kocaeli kaf kaf maçında Muhammet ona bir tane kafa topu aldırmamıştı. 07' de mevkisi yanlıştı ben bu sene düzeltmiştim. Bu sezon iyi durumda değil ca düşüncene katılırım.
abi o zaman benim bu ligte izlediğim havadan etkili 3-4 forvetten (ömer yalçın, hüseyin ateş, murat uluç) biri olarak düşündüğüm için yüksek verdim. benim izlediğim maçlarda iyi bir yüzdesi vardı hava toplarını alma konusunda. ayağına hakim değil abi çünkü top kontrolü yetersiz ve top sürerken ayağından çok açıyor genelde.
heading 16
jumping 14 olsa da uymuyor mu abi sana?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca ercan agaçe ye amrl özellikleri de eklenmelli...
puerta kalbimizde...
Sezon başında Karşıyaka'dan alınan Taylan Uzunoğlu, Elazığspor'dan gelen Serkan Kılıç, Hatayspor'dan transfer edilen Mustafa Emre Horoslu, ve kaleci Serkan Abay'dan kulüp bulmaları istendi ve yollar ayrıldı.
şadi ve bahadır (stoper) kiralandı ç.rize den...
puerta kalbimizde...
12.01.2008
Şadi Çolak C.Rizespor´dan D.Bakir´a transfer oldu.
http://www.sporx.com/futbol/liga/94722/
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şadi´nin kiralik oldugundan emin misin? Ben transfer oldu diye okudum.
Last edited by Deza : 12.Ocak.2008 at 18:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)