Boluspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Boluspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Gökhan Emreciksi çok kaliteli bir oyuncu. Çok teknık bire bir de müthiş adam eksiltiyor. Kocaeli maçında sonradan oyuna girp kocaelinin sol kanadını gçertti.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Gökhan Emreciksin biraz da sorunlu bir oyuncu galiba.
Yönetimden uyarı yedi geçen gün.haberini bulunca ekleyeceğim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
EK HABER :
"Gökhan daha önce de uyarıldı"
Boluspor Basın Sözcüsü Hasan Aksoy, yaptığı açıklamada, Gökhan Emreceksin'in maç kadrosunda olmadığı zamanlarda da kendisine dikkat etmediğinin tespit edildiğini ve bu davranışlarından dolayı uyarıldığını ifade ederek, ''Hafta başı futbolcumuzla görüşülmüş ve hem camiamızın hem de yönetim kurulumuzun kendisinden çok şey beklediği bildirilmiş, Boluspor çatısı altında bulunduğu süre içerisinde her profesyonel futbolcu gibi kendisinin de sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiği ifade edilmiştir. Disiplin anlayışı konusunda yönetim kurulumuzun sezon başından bu yana hassas davrandığı spor kamuoyunca bilinmelidir'' ifadelerine yer verdi.
Aksoy, takımda hiçbir futbolcunun ayrıcalığı ve üstünlüğü olmadığını belirterek, ''Başarı konusunda futbolcularını en iyi şekilde ödüllendiren ve yönetim olarak üzerine düşenin fazlasını yapan yönetim kurulumuz, disiplinsiz davranışlar gösteren ya da performansını yeteri derecede sahaya sergileyemeyen futbolcularına karşı da hak ettiklerini verme kararlılığını sürdürecektir. Yönetim kurulumuz camiasına karşı olan sorumluluklarının idraki içerisindedir. Futbolcusunu kaybetmekten çok kazanmayı düşünen bir yönetim anlayışımızla Gökhan Emreceksin, kendisinin uyarılmış olduğu hafta başından itibaren özellikle izlenmiş ve idmanlardaki istekli ve arzulu çalışmaları gözlerden kaçmamıştır. Ancak her futbolcu için geçerli olan 'Boluspor Birim Yönetmeliği' bu futbolcumuzda içinde geçerli olacak ve futbolcumuz hakkında alınması gereken karar yönetim kurulumuzun toplantısından sonra uygulanacaktır'' dedi.
18.10.2007
Kaynak : AA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zaten o teknik özelliklerle yedekte oturmasının ve düzenli oynamamasının bir nedeni olmalıydı. Ya hocası adam kayırdığı için oynatmıyordu ya da oyuncu sorunluydu ya da sakattı. Belli ki oyuncu sorumlu. Araştırmacı kimliği için Murat' a teşekkürler.
ksk - bolu maçında izlediğim kadarıyla serhat hoca takımı 4-4-1-1 (belki de deplasmanlarda bu taktiği tercih ediyor) oynatıyor. Teknik kapasitesi ve yaratıcı oyun düşüncesi eksik bir takım izlenimi verdi bunda Erol Kapusuz un olmayışı ne derece etkiliydi tam bilemiyorum. gökhan kolomoç un dirtiness arttırılmalı seyhmuzla bütün maç birbirlerini yediler. bu arada oyunun datasında mehmet ayaz ı kim yaptıysa tebrik ederim cidden çok başarılı yansıtılmış oyuna. erhan yılmaz ortanın sağında ki arkadaş etkili bindirmeler ve ortalarla göze battı, murat uluçta takımın en iyilerinden di çok mücadele etti 1-2 pozisyonda buldu ama değerlendiremedi. ömer közen sol bek olan arkadaş çok aksadı ayrıca kaleci atacan da pek güven vermedi. ömer fizik olarak zayıf ve mücadele gücü düşük bir izlenim bıraktı bende. atacan da bu lig için yetersiz bir kaleci gibi göründü...
saygılar...
puerta kalbimizde...
Kocaeli maçında da olmadık bir frikik golü yemişti o kaleci.
Murat Uluç bu hafta etkili oyununu 2 golle süsledi.
Bu hafta dediğim 15. hafta. İleride untmayalaım diye ekledim.
Gökhan Emreciksin ikinci bir Yusuf Şimşek olabilir.
Merhabalar, bir bolusporlu olarak boluspor hakkında biraz bilgi vereyim. bu sene fm 2008 i çok fazla oynama fırsati bulamadım 1 sezon oynamistim genel olarak bi değerlendirme yapayım.
ilk olarak staddan başlamak gerekirse stadın kapasitesi şu an yeni çalışmalarla birlikte tümü koltuklu olmak üzere 8000 civarında ve ortalama olarak stat bu sezon yüksek bilet fiyatlarından dolayı dolmuyor. 6000-6500 diyebiliriz ortalama seyirci icin. stadın bir kale arkası depremden beri yok dolayısıyla statın kapasitesi artmaya müsait.
forma konusunda sezon başında ilk maçlarda düz kırmızı forma tercih edilirken daha sonraları düz beyaz ve kırmızı beyaz çubuklu formalar giyildi. hangisinin first hangisinin second oldugu mechul.
kadroya gelecek olursak kendi capimda biraz degerendirme yapayım.
Position CA PA
1. ATACAN ÖZTÜRK GK * **
59. SERKAN TANRINIAN GK * **
35. ERMAN SARI GK * **
61. FİKRET KARADENİZ DC ** ***
4. AYTEK AŞIKOĞLU DC ** **
33. GÖKHAN KOLOMOÇ DC *** ****
22. ENGİN AKTÜRK DR/DC *** ****
21. FERDİ ZEMZEM DR ** ***
66. GÖKHAN ÇALIŞAL DL/DC ** ***
3. ÖMER ATEŞ DL ** ***
87. EVREN KİLARCİ DC * ***
15. ALİ ŞEN KANDİL ML/MC ** ***
67. MUSTAFA GÖKTAŞ MC * *
38. ÖMER CUĞ MC ** **
7. MEHMET AYAZ DMC-MC *** ****
20. GÖKHAN EMRECİKSİN AMR-FC ** ****
8. FERDİ TATLI MC ** ***
11. SERTAN VARDAR AML ** **
5. ERHAN YILMAZ MR/MC ** ***
6. ERGİN YÜCETAŞ MC ** ***
25. MURAT ULUÇ AML/FC *** ****
9. SEYDİHAN BAŞLANTI Striker ** ***
26. İBRAHİM PARLAYAN Striker *** ***
10. EROL KAPUSUZ AMC/FC *** ****
99. ÜMİT CAN BATMAN Striker * ***
53. ERDEM KOÇAL Oynama sansi bulamadı. genc oyuncu mevkisi belli değil.
değerlendirmelerim de baz aldığım kriter:
**** = süper lig için vasatın üstünde. Avrupa'ya gitme ihtimali düşük görünen ama Türkiye Süper liginde uzun süreler oynayabilecek bir oyuncu (Örneğin Timuçin, Ceyhun, Yusuf, Kürsat vs.)
*** = Lig A için kaliteli, süper lig için vasat
** = Lig A için ortalama
* = Lig B için ortalama
takım bu sene 4-3-1-2 şeklinde oynuyor.
atacan
engin - kolomoc - aytek(fikret) - omer ates
mehmet ayaz
Omer cug - erhan yılmaz (ya da alisen)
Erol kapusuz
i.parlayan - murat uluç
Kalede bu sezon genelde atacan, ara sıra serkan oynadı ikisi de güven vermedi. frikiklerden ve yantoplardan kaleci hatasıyla çok gole sebep oldular. Engin takımın defanstaki önemli isimlerinden. hem sağ bek hem centerback oynayabiliyo. çok hızlı olması önemli avantajı. potansiyeli yüksek oyunculardan. süper lig takımlarıyla adı anılmıştı sezon başında. Mehmet ayaz dmc şeklinde orta sahayı çekip çeviriyo. verimli bir oyuncu. erol takımın beyni amc ve oyun kurucu freekick leri iyi. finishingi biraz düşük amc olmasına rağmen çok fazla gol pozisyonuna girip son vuruşlarda etkisiz kalabiliyor. tekniği ve dribbling çok iyi. gokhan emreciksin hem hızlı hem dribbling i iyi. çok yetenekli potansiyeli yüksek bir futbolcu. ama çok fazla ilk 11 oynayamıyo 3 yıldır. 3 senedir 5 hoca da ilk 11de şans vermiyosa bi bildikleri vardır. adı süper lig takımlarıyla anılıyor devre arasında gidebilir.
takımdan son haberler
Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Bolusporlu üç futbolcu kent merkezinde bulunan bir restorantta gecenin ilerleyen saatlerine kadar alkol aldı. Gökhan Çalışal, Gökhan Kolomaç ve Ali Şenkandil isimli futbolcular kaldıkları kulübe gittiler. Kulübün kapısının kapalı olduğunu gören futbolcular kimseye görünmeden ve sessiz bir şekilde içeriye girmek istediler. Bunu başaramayan futbolcular çareyi kulüp binasının pencere camını kırarak içeriye girmekte buldu.
Camı kırarak içeriye giren üç futbolcu kulüp görevlileri tarafından yakalandı. Alkollü oldukları tespit edilen futbolcuların davranışı Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'ya bildirildi. Başkan Çarıkçı olayı duyduktan sonra durumu Boluspor yöneticilerine anlattı ve Boluspor yönetimi alkol alan futbolcuları kadro dışı bıraktı.
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Karaçayır'da yapılan antrenman esnasında teknik direktör ile kavga eden Fikret Karadeniz ve antrenmanda yeterli performans gösteremeyen Ergin Yücetaş Boluspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakıldı. Ara transfer döneminde bu oyuncuların kendilerine takım bulmaları istendi.
ayrıca kaleci serkan ve ferdi tatlı da kadro dışı sanırım. dolayısıyla devre arası bu oyuncular mehtemelen gidecek takımda baya bi değişiklik olacak.
şimdilik bu kadar daha sonra futbolcularla ilgili daha detaylı yazmaya çalışırım.
Açıkçası Sertan'a az değer verdiğini düşünüyorum. Çünkü Sertan çok etkili bir oyuncu. Bazı maçlarda takımını çok iyi yönetti.11. SERTAN VARDAR AML ** **
I'm back...
koroglu: paylastigin bilgiler icin tesekkurler. Paylasimlarinin devaminin gelecegini umuyorum..![]()
sertan daha iyi olabilir ama benim bu sene izledigim maclarda cok fazla oynama sansi bulamadı ve benim izledigim maclarda cok iyi degildi belki pa'i daha iyi olabilir ama ca'i nin diger iki yildiz verdigim oyunculardan iyi oldugunu düsünmüyorum. takimin duz bir 4-4-2 oynamamasindan dolayı orta saha da düz kanat oyuncusu yerine mc den sağ ve sola çıkan oklar şeklinde bir sistem var ve bu tarz oyuncuları tercih ediyor hoca.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şimdi tekrar bi tff nin sitesinden baktım. sertan en son eskisehir macinda ilk 11 oynadi. o da yaklasik 6-7 oyuncu kadro disi kalinca ve sakatliklar olunca 17 kisi cikan takimda normal. onun disinda 16. hafta malatya macinda 70ten sonra oyuna girmis. ondan once de ilk 2 lig maci ve o siralar oynanan kupa ilk tur macinda ilk 11 oynamisti ama bu sezon hicbir macta 90 dakika oynamadi. benim ciplak gozle izledigim de 2. hafta giresun ve kupadaki samsun maclariydi. o maclarda kanatta cok etkili olamamisti ve oyundan alinmisti. bazi maclarda cok etkili oldu derken eskisehir macini kastettin sanirim baska etkili oldugu bi mac yok cunku bu sezon.
Last edited by koroglu : 23.Aralık.2007 at 16:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gokhan emreciksin ankaragücüyle anlaştı.
Yani beklenen olmuş. Mental sorunları haricinde futbolculuğu ve yetenekleri tartışılmaz. Ankaragücü çok iyi bir iş yapmış. Gökhan' ın bu sorunlar çözülürse Türk Futbolu iyi bir hücuma dönük orta saha oyuncusu kazanacak. Gökhan' ın driblingi ve top tekniği en belirgin özellikleri. İkisi de 15 olabilir.
Seydihan Facebook'tan arkadasim. Hangi takimin kac taraftari var diye bir application var orda Fenerbahceliyim i secmis. Favorite team'i Fenerbahce olabilir![]()