1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Mutlaka Sonunda En İyi Olacağım

Default Mutlaka Sonunda En İyi Olacağım

Teknik Direktörlük sertifikamı almıştım. Tecrübe kazanmam gerekiyordu. Bu sırada oturduğu semtin takımının hocasız kaldığını ve genç bir hoca aradığını duydum. Hemen klüp binasına gittim ve başkan ile görüşmek istediğimi belirttim. Ve görüşme için ertesi güne randevu verildi

Ertesi gün klüp binasına gittim. Klüp başkanımız Ersan Özgür ile yaklaşık 2 saatlik bir görüşmenin ardından takımın başına getirildim

Evet işimiz zordu ama hedeflerimiz büyük idi. Takımı İkinci ligden alıp önce birinci lige ardındanda Süper Lige yükseltmek istiyorduk. Bunun için çok çalışmak zorundayız farkındayız. Ama eninde sonunda başaracağız

Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlada taraftarımıza çok güveniyoruz. Onlar arkamızda olursa yenemeyeceğimiz takım yok bu ligde
    Last edited by Melanconia : 08.Aralık.2007 at 14:17

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

başarılar.

Takımımızda para olmadığı için boşta oyunculardan transfer yapacağım. Bu kapsamda 3 futbolcuyu hazırlık kampında denemeye aldım. Bir iki eksik gördüğüm bölgeye daha deneme yolu ile transfer yapacağım. Şu an denemede olan 3 futbolcu

Seyit Ünsal Cem

Murat Alaçayır

Hakan Erken

Last edited by Melanconia : 08.Aralık.2007 at 14:18

Başarılar Dilerim..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

başarılar.....

devamı ne zaman?

Hazırlık karşılaşmalarım çok iyi geçmedi ama önemli olan takımı tanımaktı

buda transferler yanlız bu kadro kayıt etme transferlerden önce çıktı ondan sonra her transferda altta çıkıyormuş kadro numarası diye farketmedim o yüzden ligde oynatamıyorum 1-2 transfer haricindekileri

Last edited by Melanconia : 09.Aralık.2007 at 19:34

1.Hafta

F.Karagümrük-Afyon Karahisarspor

Lig başlıyor amacımız üst lige çıkmak bunun için evimizde puan kaybetmeyip deplasmanda en az kayıp ile üst lige çıkmak amacındayız

Maçın Adamı F.Karagümrük takımından Gökalp Şahin

Bu maçı farklı kazanarak hem iyi bir başlangıç yaptık hemde takımımıza ilerleyen haftalar için moral oldu
    .
    .
    .

2.Hafta

Eyüpspor-F.Karagümrük

Hedefimiz deplasmanda puan almaktı ama maalesef kötü bir oyun ile sahadan yenik ayrıldık

3.Hafta

F.Karagümrük-Gebzespor

Kendi sahamızdaki hedef mutlak galibiyetti ve güzel bir oyun ile sahadan galip ayrılmasını bildik

Last edited by Melanconia : 09.Aralık.2007 at 19:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Gürkan ve Fatih'i vermen kötü olmuş.TSL'de bile oynatabiliyorum Gürkan'ı.Fatih ise Lig A'dada idare ederdi seni.Kaleci transferi yaptınmı bilmiyorum ama eğer ara transfer döneminde hala boştaysa Serdar Erisen'i tavsiye ederim.Yine ara transferde yada yeni bütçe ile yeni sezonda özellikle forvet hattında A.Üsküdar'dan Erdinç ve Gürkan tavsiyemdir.Orta saha için Boluspor'dan Ferdi Tatlı ilaç gibi gelir.Eğer yardımcı olmamı istediğin bir yer olursa "Teknik Danışman"ın olabilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

başarılar
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Eyüp e yeniLip Gebze'yi yenmişsin oLmamış

BaşarıLar DiLerim Arkdaşım Bu Uzun yoLda Sana

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler iyi başlamışsın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu uzun maratonda sana başarılar dilerim.Güzel bir başlangıç yapmışsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başarılar arkadasımm...

Oyuna kendimi kaptırdığım için yapmam gereken işleri aksattım. O yüzden işlerim bitene kadar oyunu oynamayacağım o yüzden bu kariyere devam edecemeyeceğim. Yöneticilerden kapatılmasını rica ediyorum. 2 hafta sonra filan yeni kariyerimle oyuna başlarım

Ne gerek var kapatılmasına bu konudan devam edersin yeni kariyerine.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

kariyere devam edilmeyeceği için konu kapatılmıştır.

Mesaj Yetkileri