Başarılar dilerim..
ilk mesajın benden olsun başarılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tüh be kaçırdım
Sonunda buldun demek takımı başarılar![]()
Şimdilik bu kadar yarın lig maçları ve Uefa kupası elemeleriyle yine burada olucam![]()
Belluschi'yi almanı öneririm. 6,5M € ya geliyor.
Vaart güzel transfer. Başarılar.![]()
Başarılar . . .
Kimi görsem Vaart'ı alıyor ne var yav bunda![]()
Başarılar dileyen herkese teşekkürler.Valla bende daha bi yararını göremediminşallah yakında açılır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa hupasında HJK'yı geçtik rakibimiz MyPa oldu.Transferin son günlerinde forvet için baya uğraştım ama oyuncular gelmeye yanaşamadı neyse bu kadroyla devam edicez artık.
LA LİGA 1.HAFTA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kötü bir sonuç acilen taktiğimizi değiştirmemiz lazım
LA LIGA 2.HAFTA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni taktiğimizle iyice yükselişe geçtik böyle devam edersek ligi iyi yerde bitirebiliriz.
LA LIGA 3.HAFTA
LA LIGA 4.HAFTA
LA LIGA 5.HAFTA
LA LIGA 6.HAFTA
![]()
Puan kaybetmen kötü olmuş ama toparlarsın
Başarılar dilerim.
Başarılar......................
LA LIGA 8.HAFTA
Buda UEFA grubumuz
Çöküş sürüyo.Toparlanmamız lazım
LA LIGA 9.HAFTA
Çıkış maçı olarak gördüğümüz bir maçtı,Valencıa'yı seyircisi önünde ezdik ama yenemedik.Yinede önümüzdeki maçlar için umut verici bir futbol oynadık
LA LIGA 10.HAFTA
Sonunda deplasmanda kazandık deplasmanlarda 1 mağlubiyet 4 beraberliğimiz vardı ve sonunda deplasmanda 3 puanı güçlü Zaragoza'dan aldık
YORUMLAR![]()
devam et şampiyon sensin
sağlam bi forvete ihtiyacın var görünüşe göre...
iyi bir forvet bulmalısın.
-gökhan ünal'ı sezon sonunda alabilirsin. sözleşmesi bitiyor.
-kezman da çok iyi.
-eddie johnson
-bi de hoffenheim'de çok iyi forvetler var.
Başarılar.
Galibiyet güzel.Gönül isterki farklı galip gel ama olmamış.Diğer maçları bekliyoruz.
Last edited by GodfatheR : 07.Aralık.2007 at 20:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bravo kanka çok iyi gidiyorsun.
tebrikler Osman...
bende real madriddeyim ve 7 maçta 6 galibiyet bir mağlubiyet aldım oda a.madridden
aslında taktiğini koysan transfer açısından daha rahat öneriler verebilirz sana ama kesinlikle al dediğim adam jefferson farfan fenere aldım adam beni uefa şampiyonu yaptı onun sayesinde realdeyim7.5 milyona satıyodu takımı ama gende sen bilirsin
LA LIGA 17.HAFTA
LA LIGA 18.HAFTA
LA LIGA 19.HAFTA
19.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ
A.Madrid transferin son gününde Jefferson Farfan ve John Carew'i kadrosuna kattı.Forlan'ın yaklaşık 2 ay sürecek olan sakatlığının Carew transferinde önemli bir neden olduğu söyleniyor.Kulüp bu iki oyuncunun kulübüne ödenecek bonservis miktarları açıklamadı.Ancak kulupten sızan bilgilere göre bu iki oyuncunun bonservıslerine 20 M Euro'nun üstünde bir miktar ödendiği konuşuluyor.
Last edited by GodfatheR : 16.Aralık.2007 at 15:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Puan farkı fazla değil.Şampiyon olabilirsin bence.Çok iyi gidiyorsun ayrıca.
Aferin güzel![]()
Transfer sezonunun ardından yaptıgım kadro secımı hatasıyla butun 20 kısılık kadro secılemez hale geldi bu yüzden üzülerekde olsa kariyerimin kapatılmasını rica ediyorum.
tebrikler iyi gidiyosun ya bu senin takım beni kupadan etti yaama neyse artık seneye bende bi sürü yeni maç ekledim yorumlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum ama bu athletico bana çok ters geliyo
![]()
kariyere devam edilmeyeceği için konu kapatılmıştır.