ok daa ndn devam ettirmiyonuz ettirmiycekseniz ettirmeyeceğim yazınn
ok daa ndn devam ettirmiyonuz ettirmiycekseniz ettirmeyeceğim yazınn
VALLA RONNIE HAKLISIN HERKES BAM BAM BAM ZUHA ZUHA
buraya mesaj yazanlar banlanıyo mu yaw?...aman haa....
Lütfen çok eski, bitirilmiş kariyerlere mesaj atmayın.
Konu Kilitli.
besiktasla 1/sezon super cupayi gsye kaptirdim ama sampiyon oldum ueafa da ceyrek final oynadim. 2/sezonda supercupayi bursaspordan aldim ligde 9 mac oynadim fbnin 4 puan gerisinde ikinciyim sampiyonlar liginde gruba kalip partizani 2=0 yendim lazioyaya 5-1 yenildim barcelona ile iki kere 2-2 kaldik
![]()
![]()
![]()
kadroma mehmet topuz=kingstin=semih ve tugayi kattim bircok oyuncum pilot takimda kirada nasilim? (
lutfen degerlendirin kotu olsa bile)
bnce ii deilsin bnde bjk yi aldim 2 tane uzun adam aldim savunmaya sadece takim catir catir oynuo 10 puan farkla birinciim ama super kupayi gsye kaptirdim bidaaki sezon kesin alicam![]()
ss koysan daha iyi olurdu savunmanın sağına takviye şart muslu olabilir cesar delgado yu al bobo yu sat bence iyisin daha başarılı olabilirsin...
bende beşiktaşla oynuyorum. süper kupayı aldım.
türkiye kupasını tekrar kazandım. ve gs.nin 1 puan üstünde şampiyon oldum.
şimdi 2. sezon için yeni transfer arıyorum.
1 forvet bide orta saha lazım.
savunmanın sağına takviye şart değil bence. serdar orada kusursuz oynuyor.
sadece bi kaç maç sabretmen yeterli.
savunmanin saginda deli ibo cok gusel oynuo bnde daa bi hatasini gormedim ama toraman ibo kisa oldugu icin 1.91lik younes kaboul u aldim bide brezilyali luizao yu aldm savunmada su anda ligde 6 gol yedim 20. macta fln im su anda hersey yolunda gecen sene 5.bitirdim son 2 haftaya 1. girmeme ragmen
ss resımmı demek nasıl koyucagız
sag kanatta bıde arda turan savunmada yunan 197 lık dellas var solemeyı unutmusum
forvete çözüm arıyanlar eddie johnson cok ii adam ilk macında hat-trick yaptı bende bjk ile oynuyorum
carlos acuna var cadiz den bn onu aldim![]()
ss ekran görüntüsü demek klavyede F12 tuşunun yanında print screen tuşuna bas sonra paint'e gel düzenden yapıştır(ctrl+v) yap farklı kaydetten jpeg formatında kaydet sonra http://imageshack.us/ a girip gözattan o resimi seç host it'e tıkla Thumbnail for forumsta yazan adresi buraya kopyala
bence brezilya liglerini araştır genç ve yetenekli gençleri kadrona kat
ben 3. sezondayım ve 2 senedir de şampion oluom
bütün yabancılarımı sattım runjenin yerine martinezi(sakarya) aldım
brezilyadan ise eduardo ratinho, celsinho, sidnei, thiago riberio
ribeiro gol kralıydı ilk sene
fena diilsn aslında ama bnce transferlerin bunu engelliyen.eğer daha ii trasferler yaparsan daha da ii olcaktır.mesele kinston'u alacağına martinez'i alabilirdin.ama genel anlamda iisin.yapacağın 1-2 ii transferle dahada ii olcaktır
[img=http://img139.imageshack.us/img139/8469/fm2007iig1.th.jpg] takım ss si(lutfen degerlendırın kotu olsan bıle)
[img=http://img208.imageshack.us/img208/8349/fm2007bxp4.th.jpg]
buda fıkstur ss si
ss koysan tam süper olacak
koydum iste
onlar ss degilmi
kardeş bence forvet hattın iyi değil cesar delgado yu al yanına burak ı koy diyecektim de burak ı ne yaptın hocam...
benim ki nasil ilk sene icin kurdum bu kadroyu![]()
resmin gozukmuyor pacers
burak yilmazi trabzona kiraladim tecbure olsun diye