Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: david villa ve arkadaşları (VALENCIA)

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Default david villa ve arkadaşları (VALENCIA)

ilk kariyerim bu forumda umarım beğenirsiniz her türlü yorum eleştiri ve öneriye açığım valencia ile avrupayı sarsmak için burdayız
    Last edited by mustiUA : 17.Aralık.2007 at 20:03

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

başarılar o zaman bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

transferlerden başlayalım görüntülerimize friendly maçları ben kontrol etmiyorum o yüzden ekran görüntülerini koymayayım diyorum ama görmek isteyen olursa vereyim

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

teşekkürler ben ilk kez kariyerimi koydumda foruma maçları vermeye başlicam şimdi eğer başka bişey isterseniz belirtin onlarıda koyayım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

işte bunlar ilk maçlarım oynadıkça göndereceğim sizin başka bi isteğiniz olursa onuda koyarım ayrıca her türlü öneri ve eleştiriyede açığım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya bu ilk maç niye küçük görünüyo anlamadım
    Last edited by mustiUA : 15.Aralık.2007 at 20:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

[IMG][/IMG]

işte david villa'nın kendini bulduğu an. bi de dikkatimi çekti rakipleri paso kırmızı görüyo işler iyi gidiyo şimdilik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

oyunda ispanya ligini kolay yapılmış bende real madridle 18 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik aldım ligi alacağından eminim

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

[IMG][/IMG]

işte ilk golümüzü de yedik bunda 5.dkdan itibaren 10 kişi olmanın etkiside var maçın sonunda önede geçtik ama skoru koruyamadık neyse hep rakipler kırmızı görecek değil ya

[IMG][/IMG]
    uzun bi aradan sonra 2 takımda maçı 11 kişi tamamladı david villa 2 freekick golüyle tartışmasız maçın adamıydı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet olabilir ben valencia ile önceki fmlerdede iyi bir performans sergilemiştim real madrid ztn ligin en iyi takımı ama anlamadığım ben bu oyunda barça ile istediğim performansı yakalayamıyorum hep madridin gölgesinde sanki şu anda bile benim oyunda kötü gidiyolar 6 yediler madridten )
    Last edited by mustiUA : 15.Aralık.2007 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler,maçlar süper geçiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

iyi gidiyorsun zaten kadro süper

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

rakip çok talihsiz anlar yaşadı bu maçta

[IMG][/IMG]

işte şimdiye kadar ki en zor maçımız. ev sahibi olma avantajını iyi kullandık

[IMG][/IMG]

ligde son durum

[IMG][/IMG]

buda şampiyonlar ligi artık gruptan çıktık diyebiliriz galiba
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    beyler yorumlarınızı esirgemeyin lütfen zormuş bu iş fazla ilerleyemiyom image kopyalamaktan
    Last edited by mustiUA : 15.Aralık.2007 at 22:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Güzel başlamışsın,yalnız anlatımlarına biraz daha özen göstermelisin..

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

tamam daha dikkatli olurum yanlız nelerden bahsetmem gerektiğini yazarsanız bu daha ilk paylaşım benim için tecrübesizim tavsiye için sağol

yorumların falan olsun sakatlıkların form durumları vs... demek istiyor olabilir bi de iyi gidiyorsun zaten takımın adı yeter valencia

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

ya adı yeterde kardeşim 6 maçtır gol atamıyo şampiyonlar liginde sonuncu oldu grupta rosenborgu bile geçemedi ama valencia iyidir severim ben bu arada ilginç bi anektod fener ve galatasaraydan değeri daha az valencianın zenginlik sıralamasında sadece villa ve silvanın bonservis bedeli valencianın toplam bedeline eşit
    Last edited by mustiUA : 16.Aralık.2007 at 16:34 Reason: ekleme yapıldı

Real Madrid de o kadar yıldızla üst üste 3 sene tek bir kupa bile alamadı olur böyle büyük takımların inişli çıkışlı zamanları

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

takım beklediğimdende iyi gidiyo quaresmada takıma uyum sağladı artık büyük beklentilerle alınmıştı ztn takıma

[IMG][/IMG]

ve şampiyonlar ligindeki dev randevunun rövanşında milanı sahadan sildik nazar değmesin gerçi barça ve real madrid maçlarını oynamadık daha ama o maçlara avantajlı girmek için çabalıyoruz

yedek bekleyen anguloda villanın yokluğunda mükemmel oynadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya arkadaşlar hiç yorum gelmiyo ya ben ilk kez yapıyom bu işi yorumda yazmaya başladım eksik yada istediğiniz koymam gereken bi ekran görüntüsü falan varsa yardımcı olurmusunuz biraz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

diğer kariyerleri inceleyerek artık maçları bu şekilde vermeye başlıyorum

[IMG][/IMG]

kupada 1. tur beklenildiği gibi zayıf bi rakip a takımı dinlendirmek yedekleri görmek için iyi bi fırsat

[IMG][/IMG]

ve ligdeki önemli maçlardan biri iyi yanı kayıp vermedik baskında oynadık kötü yanı ise haftayada real madrid deplasmanı vicente sakat jo**uinde cezalı

[IMG][/IMG]

ve ilk yenilgimiz levskiden son dakikada kendi kalemize attık golü ama grup liderliği garanti hatta son maçı cskaya verirsem milan safdışı kalacak ama biz çıkıp mücadelemizi vereceğiz

[IMG][/IMG]

şanslıydık biraz talihsiz bi şekilde kendi kalelerine attılar ama bizde yaşamaştık futbolda var böyle şeyler başabaş bi mücadele oldu

[IMG][/IMG]

ligde son durum son maçta iki namağlup takım yenişemedi

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

oyuncu ve takım istatistikleri bizim takımı villa sürüklüyo aslında görüldüğü gibi
    Last edited by mustiUA : 17.Aralık.2007 at 05:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kardeş süper gidiyosun güzel kariyer oluyo devamını beklerim
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

gelecek inş. devamıda bakalım ilk yenilgiyi önce kim alcak ben mi madridmi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    devre arasında bonservis bedeli ödemeden alınabilen önerebileceğiniz oyuncuları varmı ara transfer dönemi başladıda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

sevillaya mestellayı dar ettik bu arada daniel alves de liverpool a gitti devre arasında

[IMG][/IMG]

ve milan bizim sayemizde 1 üst turda

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

kupada bir üst tura çıktık ve barcelona geldi

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ilk maçta iyi bi sonuçla evimize döndük

[IMG][/IMG]

bu arada maç maratonu iyice zorlaştı bakalım kalkabilecekmiyiz altından

[IMG][/IMG]

10 kişi kalmasak tarihi bi fark olabilirdi

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

barçadan sonrada athletico geldi ya güya oynamayanları oynatcaz kupada ama hep kupa favorileriyle karşılaşıyoruz

[IMG][/IMG]

bu zor dönemi en az kayıpla atlatmaya çalışıyoruz

[IMG][/IMG]

çok talihsiz bir gol yedik ve kupaya erken veda ettik artık kalan kupalara bakıcaz

[IMG][/IMG]

ligdede puan kayıpları sürüyor ama hala real madridle birlikte namağlubuz

[IMG][/IMG]

son dakikda olası bir puan kaybından kurtuluyoruz bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı ligin 2. yarısı cepten yemeye başladık biraz

[IMG][/IMG]

ve ligde büyük hesaplaşma

[IMG][/IMG]

ve devre arasında sezon sonu için anguloyu real madride verip saviolayı alıyoruz

[IMG][/IMG]
    Last edited by mustiUA : 17.Aralık.2007 at 19:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saviola yı kelepir fiyata almışsn Basarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

ya onun 5milyonda 6 taksitte ödenecek ama bana onlar önerdi bu fiyata satalım diye bende dedim kaçırmıyım saviola gibi adamı bu kadar ucuza bu arada zigic sezonu kapattı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Mükemmel,harika gidiyorsun.Kadronda müthiş.Milan,Barcelona demeden dağıtıyorsun.Helal olsun,tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quaresma-David Villa-Saviola-David Silva-Vicente beşlisi yıkar rakip takımları
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla saviola bence bu oyunda o kadar bile etmez admı 7 maç üst üste 90 dk sahada tuttum(raul sakattı) 1 gol attıı 0 asist ve aldığı her top dağlara taşlara kafayı yedritti bana inş sendede aynı etkileri göstermez

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bol Şans Çok Güzel Gidiyorsun. Takım Zaten Güzeldi Saviola ve Quaresma..
    Ben Ispanyada Bir Türlü Nakış Tutturamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    valla saviola bence bu oyunda o kadar bile etmez admı 7 maç üst üste 90 dk sahada tuttum(raul sakattı) 1 gol attıı 0 asist ve aldığı her top dağlara taşlara kafayı yedritti bana inş sendede aynı etkileri göstermez

saviolayı yedek olarak aldım bendeki yedekler angulo morientes olsun yaşlı ztn anguloyuda sattım sezon sonu gerçekleşecek bu transferler yorumlarınız için sağolun şimdi bayram nedeniyle kısa bi ara herkesin bayramı kutlu olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

evet bayramın bitmesiyle evime döndüm ve maçlar en kısa zamanda geliyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

şampiyonlar ligi 2. turunda çeyrek final için iyi bir sonuç aldık kendi sahamızda maçı alıp bu işi bitirecez

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ligde namağlup giderken 2 maç üstüste yenildik

[IMG][/IMG]

söylediğimiz gibi oldu ve schalkeyi sahadan sildik ve real madridle eşleştik

[IMG][/IMG]

ligde 2 mağlubiyetin ardından tekrar galibiyetle tanıştık

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

athletic karşısında şov yaparak real madrid maçı öncesi moral depoladık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

yarı final yolunda kendi sahamızda nistelrooyu durduramayınca pek de memnun kaldığımız bi skor çıkmadı ortaya

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ve yarı finaldeyiz emektar kalecimizin mükemmel formu ve jo**uinin korner golü maça damgasını vurdu

[IMG][/IMG]

bu maçı hemen unutup önümüzdeki maçlara bakmak istiyoruz barça karşısında hiçbir varlık gösteremedik 3-0 dan sonra 10 kişi kalmaları ise 4. golü yememizden başka bişeye yaramadı

[IMG][/IMG]

aynı skorla galip gelerek teselli bulmaya çalıştık

[IMG][/IMG]

şampiyonluk yolundaki önemli virajlardan birini aştığımız için mutluyuz bu madridte çok çekti bizden bu sene ya

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ve son olarak avrupa ve ligde son durum sezonun bitimine az kaldı ben maçlara devam ederken sizde yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

yine deplasman için iyi bir skor alamadık

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ve finaldeyiz çok zorlu rakipleri 1 1 geride bırakıyoruz şimdi ise her zmn finalin diğer tarafında olan liverpool var sırada

[IMG][/IMG]

son dakikada genç yeteneğimizin golüyle şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştık

[IMG][/IMG]

iyi oynamadığımız maçta uzun süre 10 kişi oynayan rakibimiz karşısında etkili oynayamadık

[IMG][/IMG]

barçanın puan kaybetmesiyle bu maçta şampiyonluğumuzu ilan ettik son lig maçında final için aslarımızı dinlendireceğiz

[IMG][/IMG]

yedeklerle çıktığımız maçta zorlanmadan kazandık şampiyonluğu finalden sonra çifte şampiyonluk olarak kutlayacağız. havaya girmeyelim

[IMG][/IMG]

ve sezonun son maçında iyi bir oyunla avrupanın en büyüğü olduk

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

işte sezon sonundaki durum böyle

şimdi transfere başlicam ve sizdende öneri bekliyorum ilk etapta ileri uç için transfer yapmayı düşünmüyorum öncelikli mevkiler GK,DL,DC,DM bunlardan yapabildiklerimize takviye yapmayı düşünüyorum bazı oyuncularlada yollarımızı ayıracaz özelliklede yaşlılarla. takımı gençleştireğiz. önerilerinizi eksik etmeyin sizden gelen öneriler transferde benim için önemli tabi benimde kafamda bi kaç oyuncu var onlarıda paylaşacağım burada. takip ettiğiniz için teşekkürler
    Last edited by mustiUA : 24.Aralık.2007 at 19:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

kaleci mevkine ochoa ustari ya da akinfeev

dm ye ise cambiasso ya da xabi alonso olmadi denilson diyorum

dc ye gabriel milito ya da gonzalo rodriguez derim

dl ye evra ya da oshea kacirma derim

İyi transferler yapmışsın..Başarılar arkadan gelir..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İyi transferler..
    Last edited by BASQUE : 24.Aralık.2007 at 20:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri