FM 2008 Fenerbahçe kariyerimi başlattım ayrıntılar az sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Muslu Nalbantoğlu 1milyon dolar karşılığında Fenerbahçede
![]()
FM 2008 Fenerbahçe kariyerimi başlattım ayrıntılar az sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Muslu Nalbantoğlu 1milyon dolar karşılığında Fenerbahçede
![]()
başarılar dilerim umarım uzun soluklu olur (başarısız oluncakayıtlı oyun bozuldu,yeni pact yüklediği için devam edemiyoruz diyenlerden çıkmazsın kardeş)
zafer yelen Fenerbahçede
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilhan demirci fenerbahçede
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pablo piatti fenerbahçede
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fatih kurtuluş fenerbahçede
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
jem karacan fenerbahçede
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tiago lima fenerde
birader paran varsa jefferson farfanı almanı tavsiye ederim ben aldim adam süper oynuyo
Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah 5 milyon dolar karşılığında Aston Villa'ya transfer olmuştur kendisine kulübümüze yaptığı hizmetler konusunda teşekkür eder bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz
Fenerbahçe Spor Kulübü
Çok aza göndermişin Appiah'ı ... Transferler Güzel
Transferler güzel.Başarılar dilerim.
takımımın kondisyonunu düşünerek sadece iki tane hazırlık maçı yaptım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Edu Drecana 3.5 milyon dolar karşılığında Everton'a transfer olmuştur kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz
Fenerbahçe Spor Kulübü
![]()
yaav kondisyon için niye 2 tane maç yaptın.5-6 tane yapsaydın ya takım sezon öncesinde hazırlanmış olurdu
süper kupa son dakikada golüyle gitti
![]()
Kariyerinde başarılar...
bence transflerin iyi olmamış...avrupada başarı gelmes
daha önce oynadığım bir kariyerde de 3-0 dan 5-3 rangersa maç vermiştim şimdide 3-0 dan 3-3 oldu bu skorları gördükten sonra fm 08 nin biraz abarttığını düşünmeye başladım umarım bu tür saçmalıklar başıma sıkca gelmez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cl ön elemesinde rakibim benfica
rakiple ilgili yorumlarınızı ve rakibi eleme yolundaki taktik tavsiyelerinizi bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FLAŞ!FLAŞ!FLAŞ!...
PSV Eindhoven'ının Perulu yıldızı Jefferson Farfan artık Fenerbahçeli
![]()
Farfan süper transfer.Benfıca elenmeyecek takım değil inşallah GRUPLARA KALIRSIN
kadıköyde maçı vermen turu vermen anlamına geliyor gibi bişey işin zor ama imkansız deil bu arda farfanı kaça aldın
Kariyerinde başarılar . Transferlerden Alex Silva güzel olmuş . Ama bu sene Avrupa başarı beklemiyorum daha . Çünkü bu kadro ile matematiksel olarak zor . Bence bu sene ilerleyebildiğin kadar ilerle ve 28 inden yaşlı oyuncuları sat ve takımı gençleştir . Senden lig , Türkiye ve daha nice başarılar bekliyoruzKadron lige yeterde artar bile
![]()
Ankara'nın havası bize iyi gelmiyor bir penaltımızın verilmediği maçta Oftaş'tan sonra Ankarasporla da berabere kaldık
![]()
Kulübümüz oyuncularından Tiago Lima bir yıllığına Sivasspor'a kiralanmıştır.Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
kariyerinde başarılar emre...çok iyi transferler...ancak para ucu ucuna yetti heralde...paran kaldı mı daha(merak ettim))![]()
Kendi evimizde rahatız
Onur tuncer 1 yıllığına Karşıyaka da
Osman Duman 1 yılığına Karşıyaka da
[IMG]http://www.****.com/images2007/upload/uploadOyuncu/%5B0584%5D%5B0%5D.jpg[/IMG]
Mehmet Kutay 1 yıllığına Karşıyaka da
[IMG]http://www.****.com/images2007/upload/uploadOyuncu/%5B0582%5D%5B0%5D.jpg[/IMG]
Güven Güneri 1 yıllığına Karşıyaka da
Tam anlamıyla ezildiğimiz maçta gülen taraf rakibizmizdi bunda sonra yolumuza UEFA da devam edicez
![]()
offff çok kötü yenmişler
11 milyon dolar transfer bütçem vardı 8.5 milyondolar sattığım oyuculardan kazanıp 9.5 milyon dolarlık transfer yaptım şu anda da 8 milyon dolarım var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
transferin son gününde bombaları patlattık
Mehmet Topuz 6 milyon dolar karşılığı Fenerbahçe de
Rafael Dias 220 bin dolar karşılığı Fenerbahçe de
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Şampiyonlar Ligi'ne takım sokamadık. Ancak Uefa Kupasında 4 takımla ülkemiz temsil ediliyor.
Uefa 1.turundaki rakiplerimiz
Fenerbahçe ve Galatasaraya kolay lokmalar çıktı Beşiktaşa da kolay takım çıkmasınna rağmen seri başı giren bir takım için şanssız kura Kayseri'nin ise şansı çok az
![]()
mehmet topuz iyi olur
kura iyi çıkmış
iyi gidiyorsun transfer yapacağın bir mevki daha varsa söyle .....adam önerebiliriz emre..
şimdilik yok zaten transfer dönemi de bitti artık adam gerekirse ocakta alırım o zaman önerilerinize başvururum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[konyada güzel galibiyet
manisa karşısında da kazandık
rövanş için avantaj bizde
geleceğimiz için önemli bir transfer çağrı yarkin
rize yi de geçtik herşey güzel tek kötü olay topuzun atılması
türkiye kupasında gruplar belli oldu
![]()
Last edited by emreozel : 15.Aralık.2007 at 18:09
Başarılar..Piatti güzel olmuşşAma Appi daha fazla eder
![]()
başarılar dostum ben kovuldum telekomdan devam ediyorum umarım sen başarıya ulaşırsın.yoksa seni mi aldılar ben kovulunca takıma![]()
herkesi "0" a karşı yeniyorsun...başarının devamı diliyorumm..