Bende Fıratcanı tutuyorum fıratcan Selcuk İnanı Besiktasımızda görmek isteriz basarılar herkese
Bende Fıratcanı tutuyorum fıratcan Selcuk İnanı Besiktasımızda görmek isteriz basarılar herkese
Manisa'ya bak heLaL oLsun![]()
Manisa gerçekten yıkmış Fıratcan abiyi Baran abim ise süper![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Vakitlerimiz uyuşmadığından dolayı kariyer ilerlemiyor, o yüzden konuyu kapatmak zorunda kaldık. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz![]()
(/s)
Ben de diyorum ki online kariyer yaparken ayırabileceğiniz vakti hep göz önünde tutun ki böyle 5 hafta oynanıp çok saçma yerlerde bitmesin.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Genç yetenek olarak tanımlanan Fıratcan Alçınkaya, Baran Altuntaş ve Umut Can Akkuş 3 büyüklerin başına geçtiler.
Basında şok etkisi yaratan bu haberin ardından, bu 3 takımın başkanları yaptıkları açıklama da ''artık Türk menajerlere güvenmeleri gerektiğini ve bu 3 menajerin potansiyelleri oldukları için buraya getirdik'' yorumunu yaptılar.
Çocukluk arkadaşı olarak bilinen bu 3 kişi arasında Ebedi dostluk, ezeli rekabetin felsefesi oluşacağı kesin.
Bu 3 menajerin tek bir amacı var;
İstanbul'un Fatihi olmak.
Not: gerrard(Gökay)a kapak için teşekkür ederiz.
Last edited by goosfraba : 17.Şubat.2008 at 00:06
(/s)
Başarılar hepinizi ama özellikle GS'ye![]()
Başarılar dilerim hepinize.Gönlüm Fıratcan'dan yana![]()
Umut Abi'yi Destekliyorum...
Bogdan Lobont İstanbul'a geliyor
Büyük bir transfer atağına kalkan Galatasaray, yeni file bekçisine kavuşmak için artık resmen geri sayıma geçti...
Bonservisi 1.4 milyon Euro
Aradaki ufak pürüzler giderildiğinde, taraflar resmi sözleşme imzalayacak. Aslan’ın bu transfer için 1.4 milyon Euro tutarında bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.
E.A Haber Ajansı![]()
Oo süper bir kariyer.İyi olan değil Can abi kazansın.Herkese başarılar..
Bu arada oyun 8.02 değil mi?
So what?
Saike
Hepinize başarılar dilerim.Favorim Umut Abi..![]()
Tabii ki Fıratcan şampiyon olacak. Ne de olsa Beşiktaşlı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Basarılar. Gs ile Baran kazansın![]()
Güzel bir kariyer olacağa benziyor.
Beşiktaşlı olmama rağmen ve Fenerbahçe'nin güçlü olmasına rağmen Baran kardeşim favorim
Hepinize başarılar.
3 Kankamda kariyerdeymiş hangisi kazanırsa kazansın sevineceğim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 17.Şubat.2008 at 00:26
Bütün arkadaşlara basarılar..
Last edited by Emurafu : 17.Şubat.2008 at 00:30
ben umut abi olduğundan fenerbahçe diyorum ama galatasaraylı olduumdan galatasarıyıda destekliyorum kısaca hepinize başarılar
Fıratcan abi Fb'li olsamda onu destekliyorum.Kariyerinizde başarılar.
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Baran'ın işi çıkması üzerine kariyeri gece yarısına veya olmaz ise yarına ertelemek zorunda kaldık. Durumdan haberdar edip ona göre devam edeceğiz![]()
(/s)
1-)Fenerbahçe iyi
2-)Umut abi iyi
3-)Fenerbahçe öburlerine göre süper
4-)Umut abi diğerlerine gore yine iyi
Umut abi her türlü alırsın diyorum.
Can varken 5 ten fazla farkla birinci olamasa da 2-3 farkla 1. olacağını düşündüğüm Umut abiye destek vericem elimden geldiğince.
Fırat siler süpürür fatihte olur herşey olur
Umut kümeye gider. Baran'da orta sıralarda bitirir heralde.
Başarılar gençler. Manen yanınızdayım.![]()
Başarılar Arkadaşlar
Fenerbahçe kadrosuyla döver sizide Can baya sinsidir hiç belli olmaz![]()
Hepinize Basarilar
Baran, arkandayiz, ama Fb'nin kadrosu oyunda cok daha iyi.
Toto Tamuz'u alan şampiyon olur bence...
Ama gönlüm Fb'den yana...
Herkese başarılar dilerim hepsi FM konusunda başarılı olan abilerim ama gönlüm Galatasaray yani Baran abiden yana.Baran abi 8.0.1 ise kaleye Marcelo Groheyi alabilirsin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
8.0.2 ile oynuyoruz oyunu ilk önce bunu belirteyim.
Zevkli,cekismeli bir kariyer olacagindan eminim.3 tane basarili managerin neler yapacagini bu kariyerde görecegiz.Kadro bakimindan benim biraz dertli oldugum ve transfer bütcesinin de cok az oldugu dogru.Ama amacimiz Ligde sampiyonluk,Türkiye Kupasini almak ve Uefada en az ceyrek final.
En fazla 2 transfer yapabilirim.Malum transfer bütcesi kisitli,bu yüzden yararli ve takima uygun transferler yapmayi düsünüyorum.
hepinixe başarılar ama önce fenerbahceyefenerbahceye forvet gerekirse fatih tekke 5.5 milyona geliyo iyi oynuyo ama genede menajerin işine karışılmaz
![]()
Hepinize başarılar umarım şampiyon galatasaray olur![]()