Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: TSP deki ilk günlerimiz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default TSP deki ilk günlerimiz

ewet beyler çoğumu siteye geldiğimizde ilk olayları hatırlıyoruzdur

ben başlıyim ben siteye ilk geldiğimde saçma sapan konular açıklıyodum ve hepsinide rocco 42 kilitliyodu o yüzden rocco ya sinir olmuştum ama şimdi o konulara bakımp gülüyorum

sizinkiler neler
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Del Piero_10 Misafir

ilk girdiğimde tecrübesizlik yüzünden üstünden 2-3 ay geçmiş birkaç konuya msj atmışlığım vardır

Nesil
    2006

Ben uzun süre sadece Football Manager yazdım hatta ilk gün sırf yazdığım yerlere mesaj atan Rocco_42 ve demirhan1984 vardı bir konu açtım onlar yanıtlıyordu. Tam anlamıyla bir çözmezdim.

Ben Sadece iddaa bölumuyle ve Spor bölumlerıyle ılgılenıyordum Sık Sık Fenerbahcelılerle tartısıyordum ve aziz yıldırıma laf atıyordum uyarılar alıyordum Şimdi diğer arkadaşlar gibi Benımde Aklıma geldıkce tebessüm edıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben valla hatırlamıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi ben buldesliga yüz yaması diye bi konu acmıstım ilk olarak bi vieri cevap atmıstı ilgilenen varsa buradan yola cıksaın diye baska cevap yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben ilk geldiimde sirf cafedeydim

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ben 2004 de siteden dosya indirmek icin uye olmustum... sonra 2005 in sonlarina dogru foruma takilmaya basladiim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    ilk girdiğimde tecrübesizlik yüzünden üstünden 2-3 ay geçmiş birkaç konuya msj atmışlığım vardır
    ewet hatırlıyorum o günleri bide hep delpiero hakkında bişeyler yazıyodun

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    ewet hatırlıyorum o günleri bide hep delpiero hakkında bişeyler yazıyodun
    durduk yerde niye hep Del Piero'yu yazayım,mevzu denk gelmiştir

yine yeri gelirse birşeyler yazarım

S-B-Z Misafir

ben ilk girdiğim zamanlar cm 03-04 tartışıyoduk,yardımlaşıyoduk genelde.o zamanalr e-mali vardı,volkan baros halen var,3 tane bayan üye vardı biri karınca,diğeri rusyadan yazıyodu ve diablo hastasıydı,diğer bayanı hatırlamıyorum şu an.
    vaybe eski günler neydi öyle

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ben ilk geldiğimde ilk üye bendim o yüzden aval aval bakıyordum sağıma soluma nerde bu üyeler dedim bir baktım 60bin tanecik oluvermişler
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Vieri
    ben ilk geldiğimde ilk üye bendim o yüzden aval aval bakıyordum sağıma soluma nerde bu üyeler dedim bir baktım 60bin tanecik oluvermişler
    abi gurur verici birşey olsa gerek ya...ama kazıdınız tırnağınızla helal olsun...

ben ilk girdiğimde hırs yapmıştım mesaj sayımı arttırmak için.bi konu açtım ardarda 10 tane de mesaj attım hehehe=) konudan çıktım bi baktım yine mesaj sayım 2...konu kitlenmiş mesajlarım silinmiş falan=)=)

pek eski sayılmam ama ilk geldiğimde bi güncelleme paketi vermiştim cm 0304 için ama hiç kimse ilgi göstermedi bi mesaj bile atmamışlar benden sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ilk geldiğimde beşiktaş ve fener aleyhıne yazılar yazmıştım ve ceza almıştım bi ara uyarı %30 olmuş ,yeter artık dedim ve akıllandım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Türkçe FM'yi indirmek için üye olmuştum. Foruma girdim, bir hata yapmıyım diye sürekli Türkçeleştirme Çalışmaları bölümünü takip ediyodum. Sonra FM 2006 bölümünde takılmaya başladım Forum ilgimi çekmişti Sonra zaten çıkamadım

Başıma gelen pek ilginç olay olmadı. Konu kilitlenme vs. gibi Uslu bi çocuktum hep
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ilk geldim cm 0304 te türkçe karakter sorunum vardı vieri sağolsun bana cevap yazdı Aboooo yardım eder sana dedim dalga geçiyo öle bi süper moderatör varmış meğerse ama vieri ye bi hayranlığım vardır baştan beri ne yalan söliim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Valla siteye 2003 yılında üye oldum o günkü nickimi hatırlamıyorum bile o zamanlar forum felan bilmezdim
    sonra EreN Nickiyle tekrar üye oldum ve genel olarak takılmaya başladım..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bir gün bir internet cafeye girdim amcam hasta CM ci, CM oynuyor o zamanlar oyun türkçe değil sadece maç spikeri Türkçe... Herneyse dedim nereden edindin bunu, resmi siteden falan dedi. Ehehe dedim bizim o site, hadi cnm falan dedi inanmadı bana.. yahu ne yalan söyleyim sana bende vieri yim dedim. Çocuk dediki o sitedeki Vieri Türk değilki hahaha
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Smile

bir gün bir internet cafeye girdim amcam hasta CM ci, CM oynuyor o zamanlar oyun türkçe değil sadece maç spikeri Türkçe... Herneyse dedim nereden edindin bunu, resmi siteden falan dedi. Ehehe dedim bizim o site, hadi cnm falan dedi inanmadı bana.. yahu ne yalan söyleyim sana bende vieri yim dedim. Çocuk dediki o sitedeki Vieri Türk değilki hahaha
    çocuk 9 yaşında mıydı ?

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

ben ilk foruma uye oldugumda Tolga, Vieri ve bir yonetici ile bir tartisma yasamistim, sonra ne mi oldu Admin yaptilar beni... ehe ehe ehe
    Simdi ise ben ve Vieriyi kardes zannediyolar, eee normal cunku kardesten de oteyiz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu başlığı açmamdaki amaç özellikle adminlerin ilk günleri hakkında bilgi edinmekdi amacıma ulaştım

ilk geldiğimde sırf menejerlik için giriyordum sorunlar falan FM ye daha yeni başlamıştım CM yi bırakmak zor geldi..Sora sevmeye başladım cafede falan takıldım sonumuz bu işte..

Düzeltm yapayım TSP değil TSI'dir asıl kısaltma yanlış mıyım?Neden TSP diyorsunuz anlamıyorum.
    Ben ilk üye olduğumda forum çok kötüydüNe yaptım sanırsam girdiğim gibi kaçmıştım

Del Piero_10 Misafir

Christian Vieri'mi zannediyormuş?

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Düzeltm yapayım TSP değil TSI'dir asıl kısaltma yanlış mıyım?Neden TSP diyorsunuz anlamıyorum.
    Ben ilk üye olduğumda forum çok kötüydüNe yaptım sanırsam girdiğim gibi kaçmıştım

TSP turksportal dır TSI da türksportatal interactive dir sanırım, ve ben türksportal demek istiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ben ilk girdiğimde football manager 2006 genel konulara mesaj atıyodum
    Hatta bir ara hürmetin attığı aradan 5 ay geçen bir konuya mesaj atmıştım

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by sherryy
    ben ilk girdiğimde football manager 2006 genel konulara mesaj atıyodum
    Hatta bir ara hürmetin attığı aradan 5 ay geçen bir konuya mesaj atmıştım
    o senmiydin

bunda koptum işte ben ilk geldiğimde forumda phpBB forum falan vardı hoşuma gitmemişti ama şimdi gayet iyi

bende ilk üye olduğumda hiç mesaj çekmiyordum alışık değildim şimdi yeni yeni başladım mesaj çekmeye

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri