Adrese dayalı nüfus sayımı tamamlandı. Nufüs 70.586.256 kişi olarak açıklandı. 12 Milyon insan ise İstanbulda yaşıyor. Nüfus'un %70.5'i ise şehirlerde yaşarken en az nüfus ise Ardahan'da bulunuyor.
Adrese dayalı nüfus sayımı tamamlandı. Nufüs 70.586.256 kişi olarak açıklandı. 12 Milyon insan ise İstanbulda yaşıyor. Nüfus'un %70.5'i ise şehirlerde yaşarken en az nüfus ise Ardahan'da bulunuyor.
Last edited by Universal : 21.Ocak.2008 at 20:53
İnanılmaz bir rakam İstanbulun büyümesi hiç durmuyor..
Bunun önüne geçilmeli artık. Yoksa İstanbul'da olaylar iyice artar. İpini koparan İstanbul'a gidiyor.![]()
I'm back...
İstanbul böyle giderse, Tekirdağ ve Kocaeli ile birleşecek. Canım şehirde ormanlık arazi kalmıyor... Daha bugün 500bin ev satışa çıkacak.
Last edited by Universal : 21.Ocak.2008 at 13:51
İstanbul'un nüfusu Bulgaristan'ın tüm şehirlerinin nüfusundan fazla.Boşuna MEGAKENT demiyorlar.![]()
parayı bulan ver elini istanbul...........
Bende bunlara Çek Cumhuriyetini ekleyeyim...
Kısaca İstanbul bir ülke gibi.![]()
Rakam çok inandırıcı gelmedi bana. Daha fazla insan yaşıyor bence Türkiye'de de İstanbul'da da.
Yıllar önce 70 Milyon kişi denilmiyor muydu ?
Emre abiye katılıyorum. Bana da pek inandırıcı gelmedi.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Birkaç milyon dediğin en az 10 milyon bence Aygün. Tabii nüfus kağıdı olmayanları nüfusa yazılmayanları falanda sayarsak.Belkide 100 milyonu bulduk.
![]()
Emre abi afedersinde oha![]()
ne 70 milyonu hangi 70 milyon yanlış o sayım
bizim burda biri var şey diyo.15 yıldır Ordu'nun tabelasında nüfus 110 bin hiç mi artımıyo bu diyo![]()
Emre abiye katılıyorum. Sayılmayan insanlar çok fazla. Ayrıca eskiden 70 milyon diyorlardı; ama o zaman nüfus 63 milyondu.Aradan 8 yıl geçti 70 milyon demeleri doğal.
O 5 kişiden 1 i ben deilim ama![]()