1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Leman bildiriyi kapak yaptı

Default Leman bildiriyi kapak yaptı

Büyük tartışmalar yaşanmasına neden olan Genelkurmay bildirisi LEMAN dergisinin kapağına bakın nasıl yansıdı..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dava edilirler sanırım Tayyip Bey böyle şeyleri hoş karşılamıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Sonuna kadar haklı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunlar seviyesizce şeyler.. bunun gibi başbakanla nasıl konuşacağını bilmeyen adamlara verilen bazı cevaplar gündem oluyor nedense ama..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok güzel kapak

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Umarım Sayın Başbakanımız yine dava eder bu dergiyi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Çok güzel olmuş ..

Çok güzel olmuş... Mizahi yönden çok başarılı bir çalışma....

Nesil
    2005
    Yer
    afyonkarahisar

miz**hi yönde bir sey denemez fakat bahsedilen kisi basbakan ve bu ülkede en yüksek kademelerde ve ülkenin sözcüs olan kisiler hakkında bu tür mizahi dergilerre konu olması o ülkenin itibarını düsürür...

komik olmuş.ama dalga konusu yapmaları ayıp kaçmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

bir kere daha olmuştu reco kongo diye recep tayyip dava etmişti ama leman dergisi kazanmıştı

genelde boyle siyasi tartismalara yol acacak seler yoneticilerimiz tarafindan kapatilir ama bir yonetici tarafindan acilmasini garibsedim acikcasi ... karikature gelince hic hos olmamis..

Tartışma çıkarmak isteyen bir kullanıcı siyasi yönder bakar, ben karikatüristim ve bu karikatürü sizler ile paylaşmak istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gerçekten çok hoş kapak olmuş...

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Tartışma çıkarmak isteyen bir kullanıcı siyasi yönder bakar, ben karikatüristim ve bu karikatürü sizler ile paylaşmak istedim.
    bnce yoneticinin biraz ileri goruslu olmasi lazim iyi niyetini anliyorum ama senn niyetinin iyi olmasi burda cikmasi olasi tartismalari onlemiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by backstreetboy30 View Post
    miz**hi yönde bir sey denemez fakat bahsedilen kisi basbakan ve bu ülkede en yüksek kademelerde ve ülkenin sözcüs olan kisiler hakkında bu tür mizahi dergilerre konu olması o ülkenin itibarını düsürür...
    Kardeş bizim ülkemizin itibarı düşeceği kadar düşmüşü zaten; Baksana Ab ve ABD tarafından yönetiliyoruz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bunun adı basın özgürlüğü Bush için çizilen karikatürleri görseniz heralde dersinizki ABD ayaklar altında. Ama görüyoruzki ayaklar altında değil en tepede. Amacım siyasi bir tartışma çıkarmak değil. Tayyip Erdoğana önceki davalar için hak veriyordum şu hayvan figürleri vs. vs. son derece haklı idi. Ama ben bu karikatür de tartışma çıkaracak bir şey bulamıyorum. Basın özgürlüğünün olduğu bir ülke de eleştiriye nasıl olursa olsun tahammül etmek gerekir. Turksportal'da da ifade özgürlüğü var çıkıp biri Yöneticilerden birine deseki sen böylesin şöylesin yönetici ona ceza sistemini mi kullanacak ? Hayır. Ifade özgürlüğü budur işte.

Eline sağlık Toze... Çok hoşuma gitti... Bizlerle paylaştığın için çok çok sağol... Devamında başarılar...

Mesaj Yetkileri