Anket Sonuçlarını Görüntüle: NedvedMania adlı üyenin imzasına yazdığı NKFVAS için özrünü kabul ediyor musunuz?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Evet

8 26.67%
  • Hayır

22 73.33%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: Özür dilerim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Özür dilerim

Sitede yaptığım saygısız hareketten dolayı çok pişmanım. Herkezden çok çok özür diliyorum. Biliyorum bi özür dilemekle affetmiyeceksiniz ama gerçekten çok üzgünüm.Şuanda yüzüm tamamen kızarık. Kendimi size affettirmek için ne yapmalıyım bilmiyorum.Hatamı çok büyük bi şekilde anladım.

Sinirime hakim olamadım tekrar tekrar özür diliyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Affetmek büyüklüktür. Eminim affedilirsin Cihan.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Anaya,bacıya küfür edip özür dilemek çok kolay dimi..Ama yinede SaoL en azından özür dilemeyi biliyorsun.Batuhan gibi kanınız pis deyip sonra hiçbir şekilde özür dilemeden durabilmekten iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Affetmek Allah'a Mahsustur kendine saygin yoksa ANALARA saygin olsun..

Sen kimsin ki küfür kullanıyorsunda birde Sonuna '' '' Yapıyorsun buyur kullan forum senin olsun..

Özür dilemek büyüklük,affetmek daha büyüklüktür

Sen hatani anlayip özrünü diledin,simdi senin özürünü onlarin kabul etmesi ve büyüklük yapmalari gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kimse Kimseye küfür edemez..Bu özürün bir anlamı yok..Daha geçen hafta ANNELER gününü kutladık senin ANNELERE saygın bu kadarmış..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

anket ekledim ankete de oy kullanırsanız bize yardımcı olmuş olacaksınız

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Olayı tam bilmiyorum ama özür dilemiş.Helal olsun..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Birini sinirlendi isen onu Annesine küfür edemezsin.Sinirime hakim olamadım diyorsun.Kendini yazmaktan da mı alamadın.

ALLAH AFFETSİN...

Ben Cihan´in özürünün kabul edilmesinden yanayim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Anneye küfür eden birini affetmek?????? İMKANSIZ!!!!

Herkesin içinden şunu geçirdiğine eminim keşke yüzüme söyleseydinde.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Birini sinirlendi isen onu Annesine küfür edemezsin.Sinirime hakim olamadım diyorsun.Kendini yazmaktan da mı alamadın.

ALLAH AFFETSİN...
    Onu geçtim abi '' '' sinirlemi kullandı..! soruyorum..

Bak tekrar bize saygın yok EYVALLAH

Anamızada saygın yok.. ?

13. Default

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Anneye küfür eden birini affetmek?????? İMKANSIZ!!!!

Herkesin içinden şunu geçirdiğine eminim keşke yüzüme söyleseydinde.....
    +1907

Haklısın Emre abi.

Kişiye küfür etmek affedilebilir. Anneye ise asla.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İster kalsın ister gitsin.Ama önce insan olup Allah'ın yarattığı hiçbir şeye kötü laf söylememeli.Özellikle bizi doğuran,büyüten,okutan,her dediğimizi yapan insana asla bu laf söylenmemeli.İster Fenerli,ister Galatasaylı,ister Beşiktaşlı.Hiç kimse günahı olmayan insanlara küfür etmemeli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NKFVAS anlamını bilimyodum ama öğrendim gerçekten büyük ayıp etmiş cihan.. Ama siteden atmak da herhangi bir çözüm, kazanç vb. sağlamaz

17. Default

Küfür acizliğin sembolüdür.

Nesil
    2006

Sen analara bacılara küfür et sonrada YALANDAN çok pişmanım, beni affedin de..
    Bu Yaptığın AFFEDİLEMEZ!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Olayı öğrendim.Bir FB li olsam vereceğim tepkiyi çok iyi biliyorum.

Yaptığın Çok Ayıp...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hatasını anlamış özür dilemiş bu kadar üstüne gidilmemesi gerekir...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Anaya,bacıya küfür edip özür dilemek çok kolay dimi..Ama yinede SaoL en azından özür dilemeyi biliyorsun.Batuhan gibi kanınız pis deyip sonra hiçbir şekilde özür dilemeden durabilmekten iyidir.

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Affetmek Allah'a Mahsustur kendine saygin yoksa ANALARA saygin olsun..

Sen kimsin ki küfür kullanıyorsunda birde Sonuna '' '' Yapıyorsun buyur kullan forum senin olsun..
    Aynen katılıyorum..

Quote Originally Posted by dadas22 View Post
    Olayı tam bilmiyorum ama özür dilemiş.Helal olsun..
    Olay şudur:25 milyon kişinin anasına küfür etmiş...

Bu işin bir OYUN olduğunu bilmeyenlerle işimiz olmamalıdır.Maçı izle senin küfür ettiğin adamlar birbirlerine sarılıyor maç durduğunda ümit özat ile song oturmuş sahanın ortasına maç o kadar kötü durumdayken gülerek sohbet ediyorlar maç bitiyor arda ile zico sarılıyor..Ne bu yani?

Futbol bir oyundur,kişilerin sinirlenip dünyanın en değerli varlığına küfür edeceği birşey değildir!!

25 Milyon demeyelim de

Batuhan bize kani pis demisti.Neden onun icin böyle bir uygulama baslatilmadi?Zamaninda bize kani pis diyen DeDe atilmisti ya forumdan,ondan soruyorum.

Insallah beni tekrardan yanlis anlayip uyari vermezsiniz Sadece soruyorum,ayni sözü söyleyen biri siteden atilmisti,öbürü özür dahi dilemiyor ama sitede dolasiyor.

Sheriff Misafir

Hatasını anlaması özür dilemesi birşey ifade etmez.. O kısaltmanın anlamını bile bile yazması kesinlikle kabul edilemez..
    ben fenerbahçeliyim. Küfür banada geldi dolayısıyla. Ama galatasaraylılarada gitse böyle bir söz ben yine affetmezdim.. Kesinlikle atılmalı. Affedilmez bir söz.. Çoğunluğa ağır bir küfür..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya tamam, adamın yaptığı çok ayıp falan hepsini biliyorum, ve cihan'ı kınıyorum bu affedilecek birşey değil, ama bunun cezası siteden atamkla mı olur, tartışılır. İnternet cafeden yeni bi adres alır olur biter yani fazla uzatmaya gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbol için kutsal Annelere küfür etmek kadar büyük bir terbiyesizlik yoktur. Ben Fenerbahçeliyim ama sokağa çıktığımda Galatasaraylı olan arkadaşımla kardeş gibiyim. Veya senin hiç Fenerbahçeli arkadaşın,akraban yok mu ?

Elimde şöyle bir gif vardı. Yeri diye düşünüyorum.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cihan çok ayıp bişi yapmışsın.. Bilmiyorum gerçekten çok kırıldım sana.. Senden beklemediğim bişeydi bu.. Kalp kırılır.. Tamir de edilir ama izi asla silinmez bunu bil!

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    ya tamam, adamın yaptığı çok ayıp falan hepsini biliyorum, ve cihan'ı kınıyorum bu affedilecek birşey değil, ama bunun cezası siteden atamkla mı olur, tartışılır. İnternet cafeden yeni bi adres alır olur biter yani fazla uzatmaya gerek yok..
    Şu anda bunu biri benim yüzüme söylese emin ol çok çok ağır öderdi bunu. Siteden atmak değil neler neler yapmak lazım aslında ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    25 Milyon demeyelim de

Batuhan bize kani pis demisti.Neden onun icin böyle bir uygulama baslatilmadi?Zamaninda bize kani pis diyen DeDe atilmisti ya forumdan,ondan soruyorum.

Insallah beni tekrardan yanlis anlayip uyari vermezsiniz Sadece soruyorum,ayni sözü söyleyen biri siteden atilmisti,öbürü özür dahi dilemiyor ama sitede dolasiyor.
    E yani ben başkanın ağzından çıkan lafı söylüyorum heralde kendim saymadım,ayrıca ulusoyda söylemişti.Herneyse konu bu değil sonuç açık küfür etti sayı önemlimi.?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    İnternet kafeden adres alsa nolucakki ne değişecek ? Önce insan olup Allah'ın yarattığı kuluna küfür etmeyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Şu anda bunu biri benim yüzüme söylese emin ol çok çok ağır öderdi bunu. Siteden atmak değil neler neler yapmak lazım aslında ama...
    İşte sorun da o ya,
    o neler neleri keşke yapabilsen, yapamıyosun, onun için de pek bi anlamı kalmıyo maalesef..

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri