Benim top sektirme rekoru: 572
Sizin kaç?
Benim top sektirme rekoru: 572
Sizin kaç?
537 sanırım buydu
50 sektirebilirim yani öyle rekor niyetine hiç sektirmedim.müsait bir zamanda deniyecem.![]()
Hiç top sektirmem de öyle biz aylık oynamayız maç yaparızAma birgün kasmıştım, 40-50 küsür ayak, diz karışık sektirmiştim
![]()
ben balonla 550 kere sektirmiştim![]()
Hic denemedim rekor falan ama fazlada sektiremem heralde![]()
öyle ciddi ciddi denemedim ama 50 yi geçemem heralde.![]()
3-4 sene önce bir ara uğraşmıştım bununla en son hatırladığım 250 yi geçmişti ama net rakam hatırlamıyorum.Zaten onu yaptıktan sonra bir daha uğraşmadım
Ben ayak sektiremem kafa rekorum 168 di dun yaptım![]()
Bende 3-4 senedir hiç rekor denemesi yapmadım ama 400ü geçtiğimi bilirim, net rakam yok![]()
Fazla kafaya takmam bu olayı ama 72 idi en yüksek saydırmam sanırım.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
50 yi geçemem genelde![]()
5'i geçersem iyi.![]()
en fazla 20 sektiriyomama çok iyi ilhan mansız & zidane hareketi yaparım
![]()
ya ben hiç sektiremiyorum 10 yapsam süperama bizim bi arkadas sonsuza kadar sektiriyodu
![]()
yaw siz hiç futbol oynamadınız mı![]()
İyi oynarım ama sektiremem.![]()
So what?
Saike
En Fazla 25 yapabilmiştimama bende şemsi abi gibi pek sektiremem ama iyi oynarım
![]()
Top sektiririm ama bir türlü hareket yapamıyorum.![]()
acayıp oynarım ama sektıremıyorum 30u fln zar zor bulurum
En son 3 sene önce sektirmiştim top200'e yakındı
![]()
hiç rekor denemem olmadı :P
Kames topla 91 rekorum 88 saydırmıştım bir sefer de.![]()
En sor rekor denememi 2 yıl önce yaptım ve 164 yapmıştım..Ama top sektirmenin bir önemi yok bence..
12 :P hahaha
hiç sektiremem
3 yıl önce 187 yapmıştım sanırım. O zamandan bu zamana sadece beden eğitimi dersinde sözlüde denedim. Onda da sınır 30'du, 30'u geçip bırakmıştım. Ama zaten maçta lazım olmuyor, Sabri gibi top sektirecek değilim ya![]()
4-5 sene önce top sektirme yarışı yapardık.Net hatırlamıyorum ama 130-140 civarı bişey yapmıştım.Daha sonra da denemedim zaten..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
3000-4000 Yapardım çok rahat. Biraz pasLığım giderse yine yaparım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben iyi top sektiremem.Zorlasam 50 yaparım.Bu arada Hayrettin abi 3000-4000 nasıl yapıyorsun yahu?Hiç mi ayakların yorulmuyor sektirirken.Hem bayağı vakit ister o iş.Yeme içme ihtiyacını da mı top sektirirken karşılıyordun![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....