Bende öyle dinozor felan bekliyordum ama..![]()
Bende öyle dinozor felan bekliyordum ama..![]()
Süper olmu.Nasıl yapıyorlar acaba.![]()
So what?
Saike
hakkaten onları nasıl yapıolar
Selam,
örnekteki resmin .psd ile falan pek bir ilgisi yok... pixel art olarak manipulasyon yapılmış bir resim sadece. Windows ve genel olarak internet explorer'da select all (Ctrl+A) komutu verildiğinde, eğer bir resim varsa resmi seçili göstermek için bir pixel siyah, bir piksel transparent dokusunda bir pattern ile resmin üzeri kaplanır. Yani bir piksel siyah, bir piksel şeffaf olaraktan resmin boyunca tekrarlanan bir layer resmin üzerinde belirir.
Örnekteki resmi photoshop'ta ya da herhangi bir programda büyütüp bakarsanız, en az 1200% gibi mesela, resimde pixel olarak bir bozukluk göreceksinizdir. Burada pixel pixel öteki resime CTRL+A komutuyla beraber zemin hazırlayacak pixel pixel renkler işlenmiştir. Bunu yapan sanatçı arkadaş, üstüne bir layer geldiğinde göz yanılmasıyla değişiyormuş izlenimi vereceği resmi, pixel pixel işlemiştir.
Şöyle bir deneme yapabilirsiniz, 2pikselx2piksel boyutunda transparent bir yeni belge açın photosopta. Burada ilk satırda ilk pixeli siyah ile doldurun, ikincisini transparent bırakın. İkinci satırda, ilk pixeli transparent bırakın, ikinci pixeli siyah ile doldurun. Daha sonra bu kare alanı seçili hale getirerek, Edit>define pattern komutu ile pattern olarak tanımlayın.
Örnekteki resmi açın ve üzerine bir layer ekleyin ve bu layerin içini yeni tanımladığınız pattern ile doldurun. Bu boşluklu siyah kareler resmin üzerine eklenince, birden ikinci sandığınız resmin ortaya çıktığını göreceksiniz. w00t.gif Yani ortada birşey yok. her şey bir illustrasyon değil mi hayatta? Ancak, bu görüntüler pixel çalışıldığı için hiç bir transform işlemi yapamazsınız. Büyütme, küçültme, döndürme vs.
ALINTIDIR
bunlarda bulabildiğim resimler
![]()
o zaman bunlarda öle oluo ama şaşı bakınca http://www.kotuvepis.com/eglence/sasibak/sasitum.htm
Ctrl+A yapın bakın ne oluyor ..Not Firefoxta olmuyor..İnternet Exprolerle yapın
![]()
Süpermiş.![]()
Süpermişş![]()
ne alaka ki?![]()
![]()
vay anasını![]()
Harbiden güzelmiş![]()
harika bişey ya![]()
güzel.....
süpermiş nerden buldun bunu ya
Ç(ALINTI)![]()
İlgi alanıma girmeyin![]()
burda da Japon var![]()
, akıllarınada geliyor
![]()
Ben yaptım hiç bişey olmadı
Ne olması gerekiyordu
Operada yaptım ben![]()
İnternet Exprolerde yap.
Bitane bayanresmi çıkması gerekiyor
![]()
bende bişe çıkmadı valla![]()
İnternet Exprolerden dinicen.
tamam orda yapıyorum zaten..bişe olmuyoki nolması gerekiyo???
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben göremedim firefox![]()
firefox'da olmuyo
super![]()
Süper.. Fakat daha önce görmüştüm
ama genede süper![]()
güzelll sapıklıkta son nokta
![]()
şaka![]()
bende oldu 2 kez basıyım dedim ctrl+a ya bu sefer de aynı adam çıkmaya başladı![]()