1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Gerçek Managerler

Default Gerçek Managerler

Arkadaşlar fm 2006 da taktik transfer v.b olağan menejerlikler dışında yaptığınız bişi varmı.Örnek: Ben tanımadığım rakiplerle oynadığımda o takımın bilgilerine girip en golcü oyuncsuuna bakıyom ondan sonra markaja alıyom.Bide önemli maçlar öncesi hakemin ne kada kırmız veya ne adar sarı kart göstermiş ona bakıyom ki sert mi hafif mi normalmi oynayayım.Peeki sizin varmı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

tabiki var bende takımın istatisliklerine bakarım ve en cok gol atan asis yapan ve en iyi ortalama ile oynayan oyuncusuna gözlemciler gönderir ona göre oyuncularımı oynatırım

bole bişeyle ugraşamam ben cıkar futbolumu oynarım

O zaman sen hiç oynama(ceyhun17799) Maçtan çık maça gir transfer yap oyunun zevki çıkmazki.Ha bide nasıl gözlemci yolluyon.Normalde biliyomda karşı takımı nasıl inceliyo onu bilmiyom

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by peker_553
    O zaman sen hiç oynama(ceyhun17799) Maçtan çık maça gir transfer yap oyunun zevki çıkmazki.Ha bide nasıl gözlemci yolluyon.Normalde biliyomda karşı takımı nasıl inceliyo onu bilmiyom
    oyuncunun üstüne gelip get team report var ona tıklayınca oluyor

hiç uğraşmaya gerek yok.. ben rakipden deil rakip benden korksun.... çıkar çatır çatır oynarım adamın golcüsü bana 3 atıosa ben ona 4 atarım...

he walla ben hem con atarim eger rakip gucluyse Milan gibi cok yerim hic unutmam ali samiye nde real madridi 4-3 yenmistin gollerin 4 unude roncatto atmisti cok gusel du

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gözlemcilerden taktik ve oyuncu gözlem yetenekleri yüksek olan birisine, süresiz olarak sonraki maçın rakibini inceleme görevi verin

Karşı takımın bütün özellikleri haber olarak karşınıza gerelecektir..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

küçük takımlarla oynarken inceliyorum ama büyük takımdaysam hiç uğraşmam...

büyük maclara cıkmadan karsı takımı incelerim ama dandik rakiplere karsı inceleme yapmam onlar beni incelesin

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bence rakipleri inceleyeceksinki oyunun zevki çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    bence rakipleri inceleyeceksinki oyunun zevki çıkacak.
    peki inceleyip ne yapıyorsunuz...rakip bana karşı şu taktikle ve şu kadroyla mı oynar diyorsunuz...

incelicek ne var abi taktiğine ve tehlikeli oyuncularına bakarsın bunun daha incelicek nesi var bence hepsi artistik

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nart_susruko
    peki inceleyip ne yapıyorsunuz...rakip bana karşı şu taktikle ve şu kadroyla mı oynar diyorsunuz...
    geçmiş maçlarına bakıyorum özellikle kaybettiği maçlara golü nasıl yemiş diye.oynadığı taktiği görüyorum ve ona göre takımımı hücuma yolluyorum işte rakibin kanatları zayıfsa kanattan yükleniyorum.kanatları iyi hızlıysa sağ-sol beklerimi pek hücuma çıkartmıyorum ,rta saha zayıfsa göbekten yükleniyorum bu şekilde takımıma taktik veriyorum.yani rakibe göre oyuncu bile seçiyorum.forvet hızlıysa hızlı defans kuruyorum falan filan.çok daha akılcı oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bende guclu gordugum rakipler uzerinde bir hafta onceden yardimci ant.gonderiyim super oluyo

Quote Originally Posted by the_dunker
    hiç uğraşmaya gerek yok.. ben rakipden deil rakip benden korksun.... çıkar çatır çatır oynarım adamın golcüsü bana 3 atıosa ben ona 4 atarım...
    +11111......

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Quote Originally Posted by ceyhun127
    +11111......

ceyhun dostum bu ne demek oluyor söyler misin?

benim sölediğimi tekrarlıo demek oluo

Mesaj Yetkileri