1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: The Purpose is Very Big In the City

Default The Purpose is Very Big In the City

Evet arkadaşlar bir kaç gün sonra tekrar karşınızdayım. Bildiğiniz gibi Kobenhavn kariyerim kısa sürdü çünkü bilgisayarıma format atıldı. Evet o kariyerden bir ders aldım: Asla kariyerini tamamlamadan bilgisayarına format atma. Bu ön konuşmadan sonra size yeni kariyerimi ve takımı tanıtacağım...
    Kariyerimin ismi: The Purpose is Very Big In the City... Bir diğer deyişle City'd e Hedef Çok büyük.. İsmindenden anlaşılabileceği gibi takımım Manchester City. Evet beni eleştirebilirsiniz... Herkes City açıyar,sen farklı açsaydın diye. Fakat inanın ilk kez City'le oynayacağım... Bu konuşmayla beraber kariyerim resmi bir biçimde başlamış bulunuyor. İlk 5 yorumdan sonra transferler ve ss.ler gelecek. Belki de yarın gelir...

Kariyer kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538 ________________________________________________

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Başarılar Kardeş Bence İyi Bir Forvet Almalısın

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Başarılar stye iyi bir adam almalısının micah richardsı satmanı tavsiye ederim onuoha bende yerini doldurdu.Ama bilmem
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

city mukemmel bir takım ozelikle micah richards ı satma muthiş oynuyor ve ciity takımını cok azcık defansif oynayıp kontra attackla oynarsa 20 den fazla gol yemezsin ben 15 tane yedim ilk sezonla city ozel taktık kurmuştum neyse uzattım baya basarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

herkes man city'le oynuyor diye eleştirmek yerine işin kolay diye eleştirebilirim.

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Başarılar Kardeş Bence İyi Bir Forvet Almalısın
    Evet haklısın, zaten bütçemiz baya iyi gereken mevkilere transfer yapacağız...

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Başarılar stye iyi bir adam almalısının micah richardsı satmanı tavsiye ederim onuoha bende yerini doldurdu.Ama bilmem
    Micah Richards'ı satmayı düşünmüyorum ama belli olmaz tabii.

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    city mukemmel bir takım ozelikle micah richards ı satma muthiş oynuyor ve ciity takımını cok azcık defansif oynayıp kontra attackla oynarsa 20 den fazla gol yemezsin ben 15 tane yedim ilk sezonla city ozel taktık kurmuştum neyse uzattım baya basarılar
    Önerilerini dikkate alacağım sağol.

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    herkes man city'le oynuyor diye eleştirmek yerine işin kolay diye eleştirebilirim.
    Bence işim çokta kolay değil sonuç olarak Chelsea, Man Utd, Liverpool, Arsenal gibi devlerle karşılaşacağım. Bu arada yeni transferler ve hazırlık maçları yarın, iyi akşamlar...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

istediğin kadar para istediğin kadar sağlam defans ve forvetler daha ne istersin düşük beklenti de cabası
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    istediğin kadar para istediğin kadar sağlam defans ve forvetler daha ne istersin düşük beklenti de cabası
    Olsun, devlere karşı mücadele ediyoruz ama.

Şimdi de transferlere bir göz atalım...

Harry Kewell 2.9 Mn Bonservis bedeliyle Liverpool takımından Manchester City takımına transfer olmuştur...

Genç yetenekte bizimle sözleşme imzaladı. Kendisinin iyi bir yedek olacağı görüşündeyiz.

İsviçreli futbolcuda artık kulubümüz adına mücadele edecektir, onunda iyi bir yedek olacağı görüşündeyiz.

Defansımıza iyi bir takviye yaptık, umarız başarılı olur.

Ve yılın bombalarından biri... Arsenal gibi bir devin peşinden koşturduğu futbolcu bizi tercih etmiştir.

Bir gün telefonum çalar... Arayan Milan'ın yıldızı Andrea Pirlo'dur...

Pirlo: Abi merhaba.
    Çağdaş: Söyle PirloCan.
    Pirlo: Abi ben takımda çok mutsuzum beni alsana.
    Çağdaş: Oğlum emin misin lan Milan'dasın...
    Pirlo: Eminim abi.
    Çağdaş: Sonra bizde mutsuz olma sakın...
    Pirlo: Yok abi neden mutsuz olayım ki.
    Çağdaş: Dur o zaman ben şimdi Ancelotti abiyi bi arayayım.
    Pirlo: Abi amma da keksin ha ne işim var benim City'de.
    Çağdaş: Ulan ben senin varya, birazdan İtalya'dayım ağzını burnunu dağıtacağım.
    Pirlo: Abi şaka ya.
    Çağdaş: Oğlum bi gün City'i şampiyonlar ligi şampiyonu yapacağım o zaman göreceksin oğlum ezik ama gururlu bir genç vardı diye.
    Pirlo: Abi ne bu Türk filmi tripleri yaf..
    Çağdaş: Kapat lan telefonu kızdım şimdi sana.

Bu arada hemen belirtelim Marc Laird Bournemouth'a, Etuhu Coventry'e, Martin Petrov Birmingham'a transfer olmuşlardır. Ayrıca Geovanni ve Dietmar Hamann'la sözleşmelerimiz karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Ve ilk hazırlık maçımız

Wrexham vs Manchester City

Maç sonrası çok kısa bir basın toplantısı...

Basın: Rakibinizi farka boğdunuz ve yeni transferleriniz çok formda gözüktü,neler düşünüyorsunuz.
    Çağdaş: Bu futboldan dolayı mutluyuz, farka boğduk,bu da bizim gol yollarındaki etkimizi gösterir...

Veeeeeee 2. Bomba

Andrey Arshavin Manchester City'de.

Bir hazırlık maçı daha...

Hearts vs Manchester City

Frankfurt vs Manchester City

Transfer Özetleri

Ve bir kaç yorumdan sonra lig maçları...

Arkadaşım bu forumda Manchester City'i en iyi tanıyanlardan biri olarak transferlerini beğenmedim.Dersin ki Sambayı Vaart'ı Arshavin'i sende aldın ama tam transferler değil.Paran varken biraz daha kurcalıyabilirsin City'i.

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Arkadaşım bu forumda Manchester City'i en iyi tanıyanlardan biri olarak transferlerini beğenmedim.Dersin ki Sambayı Vaart'ı Arshavin'i sende aldın ama tam transferler değil.Paran varken biraz daha kurcalıyabilirsin City'i.

İlk haftalarda olacak transferler meraklanma, bi kaç transfer daha olabilir, quaresmayı alacaktım olmadı, sence hangi mevkilere transferler yapmalıyım...? Bu da taktiğim...

Bir tane sol bek bir tanede bitirici forvet lazım gibi duruyor.

Önerilerini dikkate alırım,forvete Vagner Love gibi bi isim düşünüyorum ama...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Premier Lig 1. Hafta

Manchester City vs Reading

Maçın yıldızı 1 gol 1 asist ile Rafael van der Vaart'tı. Ayrıca bu maçta sakatlanan Harry Kewell 1 ay kadar sahalardan uzak kalacak.

Premier Lig 2.Hafta

Sunderland vs Manchester City

Bu maçta sakatlanan Mika Aaritalo 1 hafta sahalardan uzak.

Premier Lig 3.Hafta

Manchester City vs Newcastle United

Her hafta bir sakat vermeye devam ediyoruz. Elano 4 gün yok. Ayrıca Christopher Samba'nın kırmızı kart cezası kalktı.

Premier Lig 4.Hafta

Arsenal vs Manchester City

Çok direndik ama William Gallas'ın 90+2'deki golüne engel olamayınca sahadan mağlup ayrıldık.

4.Hafta Sonunda oluşan Puan Durumu 'Bazı takımların maç eksikleriyle'

Dediğim gibi çoğu takımın maç eksiği var. Yorumlarınızı bekliyorum bir kaç yorumdan sonra diğer maçların ss'leri. (Siz yorum yazana kadar bende maçları oynayayım bari.)
    Last edited by loladam : 14.Ağustos.2008 at 14:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

arshavin seni de yakacak yaw herkez bomba die onu alıyor ama ne biliyim huntelaar fln daha bombadır bana göre veya daha süper sağ açık
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

arshavin seni de yakacak yaw herkez bomba die onu alıyor ama ne biliyim huntelaar fln daha bombadır bana göre veya daha süper sağ açık

corpus sağolsun bana da "alma arshavin'i" dedi. oyunda alan takım marseille'ydı. ama batırdı orada da. bence de almasaydın keşke. huntelaar'a da tamamen katılıyorum. mükemmel bitirici.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar sanırım 8.0.0 la oynuyorsun aaritalo o sistemde yer bulabiliyor mu

Onu zaman gösterecek.

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Alıntı:
    Corpus´isimli üyeden Alıntı

corpus sağolsun bana da "alma arshavin'i" dedi. oyunda alan takım marseille'ydı. ama batırdı orada da. bence de almasaydın keşke. huntelaar'a da tamamen katılıyorum. mükemmel bitirici.
    Aldım artık...

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar sanırım 8.0.0 la oynuyorsun aaritalo o sistemde yer bulabiliyor mu
    Aaritalo Sadece yedek. Yer bulsa bile 85. dakikadan sonra.

Carling Cup 2nd Rnd

Manchester City vs Bristol Rovers

Kupada bir üst turdaki rakip Newcastle United...

Vee son bombalar...

Vagner Love

Darijo Srna

Premier Lig 5. Hafta

Manchester City vs Everton

Premier Lig 6. Hafta

Bolton vs Manchester City

Premier Lig 7. Hafta

Manchester City vs Aston Villa

Bugünlük benden bu kadar. Yarın yeni ss'ler ve Carling Cup 3.tur maçında sizlerle olacağım.. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...

Son olarak puan durumu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arşavinin kazıkları bitmez, ne kadar çok city ile kariyer dönüyor bu sitede yahu
    neyse başarılar

Carling Cup'ta Newcastle'ye 3-0 yenildim ve kovuldum.

Hiç anlamadım bir mağlubiyete kovulmamı... Başka bir kariyerde umarım.

Çok çabuk kovulmuşsun

Bencede. Ama bekleyin birazdan bir werder bremen kariyeri ve asla kovulmamak üzere görüşelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hobaa ne zaman başLadı ne zaman bitti ?
    Arshavinin uğursuzLuğudur.

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

nasıl bi olaydır bu yaa geçmiş olsun finans olarak çöktü takım galiba ondan kovuldu

Mantıklı neyse ben yarın Werder Bremenle geleceğim..

Mesaj Yetkileri