1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: korsanlarla kupaları yağmalamaya gelyoruz(ORLANDO PİRATES)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default korsanlarla kupaları yağmalamaya gelyoruz(ORLANDO PİRATES)

orlando pirates

Güney afrikanıın en köklü kluplernden biris olan Orlando pirates'le bir kariyer açmayıı planladıım ve bunu siznle paylaşşma kararıı aldıım.takıımıın armasıı ve formalarıı çok hosuma gııdııyor ve takııma sempati duyduğğum ve avrupadak kluplerden sııkııldıığğıım için bu takıımıı seçtim.

klup 1937 yıılıında kurulmuş.ezel rakpleri Kaizer chefs'dir.klubun stadıı 65000 kişilik Ellis park,johennesburg

işte Ellis park

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

Ztn newcastle-m.city vb takımlardan sıkıldık artık değişiklik gerekiyodu uzun sokluklu olması dileğiyle başarılar...

sakary Ali Misafir

başarılar değişik bir kariyer olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar..Değişik bir kariyer olacak

Nesil
    2007

en büyük rakibin mamelodi sundowns turnuvaya onla katılmayı düşünüyordum vazgeçtim mamelodi ve kaizer chef(tam telafüz edemedim) sana kafa tutacak takımlar başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

orlando yanılmıyorsam güney afrikanın en büyük takımı ben de Supersport Utd ile bir kariyer yapmıştım başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tühh.. Samba'yı alamazsın sen şimdi bu takıma.. yazık oldu .. hadi başarılar diliyorum kolay gelsn.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kullandığın dile biraz daha dikkat edersen gayet iyi olur.

başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by tibet View Post
    Ztn newcastle-m.city vb takımlardan sıkıldık artık değişiklik gerekiyodu uzun sokluklu olması dileğiyle başarılar...
    bende ole düşündümde actım avrupa takımları tat vermıo artık

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    başarılar değişik bir kariyer olacak
    teşekkurler ali

Quote Originally Posted by efenberg View Post
    merakla bekliyoruz mokoena diye bir adamını tanıyorum sadece boş sanslar...
    ewet mokoena var ıyı oynuo cokta gol atıo ama oyuncuları tanımak akılda kalması zor oluyo oyuncu getırmekde zor bu ulkeye ama kadro cok ıyı rahat kafaya oynayan bı takım yani.

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Başarılar..Değişik bir kariyer olacak
    saolasın.inşallah

Quote Originally Posted by TuTh View Post
    en büyük rakibin mamelodi sundowns turnuvaya onla katılmayı düşünüyordum vazgeçtim mamelodi ve kaizer chef(tam telafüz edemedim) sana kafa tutacak takımlar başarılar dilerim
    yok arastırdım da en ezelı rakibi kaizer,ama dıgerıde şampıyonlukta en buyuk rakıplerden.

Quote Originally Posted by juanov View Post
    orlando yanılmıyorsam güney afrikanın en büyük takımı ben de Supersport Utd ile bir kariyer yapmıştım başarılar
    supersportta ıyı takım.tesekkurler

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Tühh.. Samba'yı alamazsın sen şimdi bu takıma.. yazık oldu .. hadi başarılar diliyorum kolay gelsn.
    samba yk ama buldum ordanda bi kafacı sen merak etme

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    kullandığın dile biraz daha dikkat edersen gayet iyi olur.

başarılar.
    önce tesekkur edıyorum kullandığın dil derken neyı kastettın? onu anlamadım

sakary Ali Misafir

evet abi gelişmeleri bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Başarılar Dilerim Yav Stadınız Bizim Üç Büyüklerinkindende İyi

ss leri bekliyoruzz..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

klüp'ün tarhcesi

transferler

yanlıs hatırlamıosam 1.5m euro butce vardı.bende kulbe gelebilecek oyunculara teklıf yolladım ancak bu ulkedede çalışma izn problem oldugu ıcın bır kac oyuncuya izin alamdık.bunların ıcınde turklerde vardı.

orlando prates kadro

kadro cok ıyı defans oyuncusu seenayı bırcok avrupa kulubu ısted ançak adam coğu macda üstün perfırmans sergilediği için satmadım.

hazzrılık dönemi

takımı tanımadıgım ve oyuncuları tanımadıgım için bıraz fazla hazırlık macları yaptım bunlardada takımdan ıyı verım aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

FM 08'in suyu çıktı zaten abi böyle enteresan ülkelere yönelmek zevki artırabilir.Bana da önerirmisin böyle antika takımlar?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

klavye çok hassas heralde yada sen yanlış yazıyosun birde "ıyı" yerine "iyi" yı kullanırsan daha iyi olur

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    FM 08'in suyu çıktı zaten abi böyle enteresan ülkelere yönelmek zevki artırabilir.Bana da önerirmisin böyle antika takımlar?
    Danubio ben sana öneririm olmassa Güney Afrikadan bir takıma git Sinagapur'a git ben gitmiştim buralara oyuncular çok kazma ama

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Güney Kore - Suwon Ligi, kupaları geçti, Asya Şampiyonlar Ligini almadan gelme derim sana

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben de Adelaide Utd ile bir kariyer açmıştım asya nın en büyük takımı yapmıştım küçük takımlarla oynamak zevkli oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Lebohang Mokoena forever!
    FM 05'te gittiğim her takıma alırdım. Harika bir adamdı ya..

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

8.0.0 da mokoena pek iyi değildi vilakazi iyiydi ama kadroda göremedim şimdi sattın mı yoksa oyunun başında yok muydu?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

berk bende bu takımı fifa menejerde hazırlık maçı esnasında gördüm sora takımı nternetten araştırdım ıyı bi kulup olduğunu öğrenince kara verdim bu kariyeri açmaya,zaten takımın armasını felan bılıodum hosuma gıdıodu takım

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    klavye çok hassas heralde yada sen yanlış yazıyosun birde "ıyı" yerine "iyi" yı kullanırsan daha iyi olur
    evet klavye hassas bide i bozuk olduğu için arada basmıyo ondan ıyı oluyo anlıcağın

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Danubio ben sana öneririm olmassa Güney Afrikadan bir takıma git Sinagapur'a git ben gitmiştim buralara oyuncular çok kazma ama
    yo cok iyi oyuncular var ya bu lgde.

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Güney Kore - Suwon Ligi, kupaları geçti, Asya Şampiyonlar Ligini almadan gelme derim sana
    güzel bi takım önerilmiş şde berk

ben de Adelaide Utd ile bir kariyer açmıştım asya nın en büyük takımı yapmıştım küçük takımlarla oynamak zevkli oluyor.
    evet küçük takımla oynamak daha zevkli oluyor

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Lebohang Mokoena forever!
    FM 05'te gittiğim her takıma alırdım. Harika bir adamdı ya..

Başarılar...
    bende baya verim olıyorum bu oyuncudan

8.0.0 da mokoena pek iyi değildi vilakazi iyiydi ama kadroda göremedim şimdi sattın mı yoksa oyunun başında yok muydu?
    bu oyuncuyu danmarkada bi takıma satmışlar ben satmadım yani.
    • ben:

süper kupa çeyrek final

maç öncesi
    muhabir:sayın bilek orlando ile ilk resmi maçınıza çıkıyorsunuz maç hakkında düşünceleriniz neler?
    ben:evet sayın basın mensupları takım başında lk resmi maçıma çıkacam ve bu teknk drektörlük karıyerımınde ilk resmi maçı olacak bu sebeplerden dolayı çok heycanlıyım.takım olarak maça son derece hazırız kazanap yarı finale cıkcagımzıdan emınım.
    muhabir:türkiyeden gelerek güney afrkaya uyum sağlayabldnz mi ?
    ben:ülkeye geldiğimde ilk başlarda bazı zorluklar çektm ancak işme konsantere oldugumda sorunlarımı br bir çözdüm.

ve maç

maç sonu

sezon lk resmi maçında takımım çok etkileciydi. her konuda hazır bir görütü çizdik.bu formu sezon sonuna kadar sürdürp şampiyonluğu kazanmayı ve tüm kupaları almayı düşünüyoruz.maç için oyunculara teşekkür ederim.

premier lig 1. hafta

lgde 1. hafta şampiyonluktakı rakiplerimizden birinin sahsına konuk olduk başa baş geçen maçı kazanmak üzereyekn az kalsın kaybedioyorduk ama güçlü rakipten 1 puan almakta bizi sevindirdi.

premer lig 2. hafta

süper kupa çeyrek fnalinde deplasmanda yendiğimiz rakibi ligdede yenmey başardık ve ilk 3 puanı kazanmış olduk.

süper kupa yarı final

zorlandığımız rakip karşısında 1-0da olsa maçı kazanmayı bildik ve adımızı fnale yazdırdık.

premier lig 3. hafta

güzel müzadele örneği sergiledik rakp son dkda br gol bulup farkı 1e indirsede maçı kazandık ve 3puanı hanemize yazdırdık.

premer lg 4. hafta

4. haftada cok ıyı oynadık ve rakıbe pozsyon vermeden farklı kazandık.

süper kupa final

hafta sonunda ligde farklı yendıgımız rakıple fınalde oynadık.maça hükmeen taraf bızdık ve maçı kazandık ve kupayı müzemze getirmeyi basardık.takımla lk kupayı almış bulunuyorum devamı gelir inşallah.

başarılar..Kupaları yağmala

ooo tico-tico bucuane o adamı 2001/2002 de almıştım cm de kazmanın tekiydi iş yapıyo mu sende

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

GÜzel Devam Edİyosun Basarilarinin Devamini Dİlerİm De Stadina Bayildim Bİ Fb Lİ Olarak İmrendİm Bu Stada Halbukİ En GÜzel Stad Bİzde Sanirdim(((

sakary Ali Misafir

hayırlı olsun ilk kupa

Mesaj Yetkileri