DestekLerinizi bekLiyoruz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64027 Kuralları okuduk ve kabul ediyoruz..
DestekLerinizi bekLiyoruz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64027 Kuralları okuduk ve kabul ediyoruz..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ya ikinizde çıkamazsanız (:
Valla TurquT gönlüm Samsunpordan yana ama bir önceki kariyere bakınca pek ihtimal veremiyorum ama izleyip göreceğiz..
İkinizede başarılar..
Bir Samsunlu olarak Samsunsporu destekliyorum...Favorim Samsunspor..
Başarılar...
Favorim Samsun.
Turgut Abi bu sefer yüzümüzü kara çıkarma![]()
![]()
başarıLar...
favorim giresunspor
Valla gecen seferki kariyere bakarsak Murat bir adim onde gibi ama bence bu defa kinizde cikamayacaksiniz![]()
önceki kariyere bakarak favorim giresunspor
Bende önceki kariyere bakarak Favorim Sakaryaspor![]()
İkinizde başarılar favorim erciyes![]()
Samsunspor ;
İlk iş olarak kendimize destek verecek bir takım bulduk..Çünkü ne oyuncu alabilmek için paramız vardı nede bonservisi elinde olan oyunculara kontrat imzalatmak için onlara verebilecek paramız vardı..Ve bu sorunları halletmek için takımımızı bulduk..Aslında 2 takım vardı ama bizim Terchimiz Kayserispor oldu..
Kayseri'den faydalanmamız gerekiyordu ve Kemal Oktay ile sene sonuna kadar kiralık olarak anlaşdık..Takımımıza hayırlı uğurlu olsun..
Az bir miktarda olsa elimize para geçmişti..26 Milyar..26 Milyarı güzel kullanmamız lazımdı ve bizde bunu düşünerek takımda sağ kanat sıkıntısınıda göz önünde bulundurarak GaziAntepspordan Barış Durmazı 7 milyara renklerimize kattık..
Defanstaki boşluğu yedek olarak doldurması için kontratı elinde olan Erman Güraçar ile mukavele imzaladık..Tecrübeli oyuncu takımda gençlere abilik yapacak..
TurquT destekleyen takım olarak keşke acele etmeseydin..
Kayseriden kimLeri alacaksınki ? Ne bileyim bi Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş teklifi bekleseydin keşke..
Ama transferin Samsunspora göre hayet güzel (:
Bizde destekçi kulüp isteğimizi yönetime bildirdik ve Galatasaray ile Fenerbahçe geldi önümüze seçenek olarak.Ben F.Bahçe'yi seçtim.
Kadir Keleş ve Barış Memiş Giresunspor'da
Trabzonspor'un 2 genç oyuncusu 1 yıllığına Giresunspor forması giyecek.
İlhan Parlak'da Giresun'da
Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Giresunspor pilot kulübü olan F.Bahçe'den genç golcü İlhan Parlak ile bir senelik anlaşma imzaladı.
Muhammed Özdin Giresun'da
Kocaelispor'un tecrübeli defans oyuncusu Muhammed Özdin 50 milyar bonservis bedeli karşılığında Giresunspor'a transer oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi Giresun'u çok iyi tanıyor başarıı olacaktır..
favorim giresun ilhan parlak gol kralı olur![]()
Erdi Bakırcı Giresun'da.
F.Bahçe'Nin genç defans oyuncusu 1 yıllık Giresunspor'da.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Turgut abi bu sefer olcak İnşAllahBaşarılar ikinize de...
Öeh...
Murat Abi PSV'ye naaptın öyle![]()
psv maçı süper olmuş diğer maçlar ztn dandik
murat abi defansta problem var gibi defansa iyi oyuncular bu bence . trabzon'dan kaleye onur kıvrak yada ahmet maran'ı kiralayabilirsin iyi kalecilerdir![]()
1.Hafta ; Beceriksiz Caner Altın..!
2.Hafta ; Beceriksiz Caner Altın..!
3.Hafta ; Beceriksiz Caner Altın..!
4.Hafta ; Beceriksiz Caner Altın..!
5.Hafta ; Ligdeki ilk galibiyet
6.Hafta ; Kendi sahamızda ilk galibiyetimiz
Ve puan durumu…Alt sıralarda olmamız sizi yanıltmasın çünkü puan farkı oldukça az..
Türkiye kupasında bir üst tura kalıyoruz ;
Türkiye Kupasında Gruplara kalıyoruz aynı zamanda CANER ALTIN şaşırtıyor..!
Türkiye kupasında en zor gruba düştük desek yeridir..Ama 3.olarak gruptan çıkmak istiyoruz..
İlk 2 gruptan çıkmıyor mu?
inşallah samsun çıkar![]()
gruptan iLk 2 çıkar
giresun şampiyonLukLa çıkar iLhan parLak sırtLar takımı![]()
geçen kariyere başarılar yazdım bi baktım turgut abi istifa etmiş.bu sefer bol şans yazıyorum ikinize de![]()
İkinize de başarılar dilerim.İki takımın da Turkcell Süper Lig'e çıkacağını düşünüyorum.
Abi gurptan çıkman çok zor![]()
Güzel başlangıç TurquT..
Türkiye kupasında gruptan çıkman zor gibi (: Gerçekçi olmak Lazım..
Canerede o kadar yeteneksiz dedin dedin adam turnayı gözünden vurmuşa benziyor![]()
Caner Altın ne adammış yahu. Fenerbahçe kariyerinden sonra bu kariyerde de 1 hoparlör mü kırmayı düşünüyorsun Turgut abi
Murat abi de iyi gidiyor.Kendisine başarılar dilerim.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....