Okudum,kabul ettim..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538
Flash Flash Flahsh !!! Abu Dabi United Group, İngiltere Premier Ligi'nin Manchester City takımını satın aldı.
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Kraliyet ailesinin ardında bulunduğu ticaret grubu Abu Dabi United Group'un (ADUG) İngiltere Premier Ligi;nin önemli takımlarından biri olan Manchester City futbol kulübünü 210 milyon sterlin ödeyerek satın aldığı açıklandı.
Bu haberle çalkalanan Mancester kenti sabah uyandıklarında bir başka haberle daha şokoldular. City Manegeri Hughes ani bir kararla istifa etti! Ya da ettirildi haberi mütiş yankı uyandırdı. Bu haberden daha da enterasan olanı Serkan Tekin adında deneyimsiz bir manegerin böylesine büyük hedefler güdülerek kurulacak takımın başına getirilmesi bütün taraftarların tepkisine yol açtı. Kamuoyunda eleştirilere madur olan m.city yönetimi artık bu kararın arkasında olduklarını Tekin ismine güvendiklerini söylediler. İşin önemli olan kısmı City takımı Tekin’e 98 milyon Euro transfer bütçesi verdi. Dudak uçuklatan bu rakam Tekin ismine sunulan büyük bir fırsat olarak yorumlandı.
Robinho gibi bir yıldızın alınması Kompany gibi bir lider vasfı ve geleceğin defanslarından olan oyuncunun alınması saten takımı etkili hale getirmişti. Jo gibi hızlı süratli teknik bir forvet alınmış , Shaun Wright-Phillips chelsea’den eski takımına dönüyor güçlü bir forvet hattı kuruluyordu. Serkan gelir gelmez transfer çalışmalarına başlıyor ve ilk bomba patlatılıyordu. Hamburg’un önemli ismi de yong m.city takımıyla anlaşmaya varıyordu.
Stephan Irlend tothanem takımıyla anlaşmaya varıyordu. Bu anlaşmada yönetim 12 milyon euro ile işe el koyuyor ve serkan izin vermesede çömezliğinin kurbanı oluyor ve genç yetenekli bir ortaha saha oyuncusu rakip takıma kaptırılıyordu. Serkanl’a yönetim arasında hemen ligin başlarında bir soğukluk oluşuyordu.
Transfer piyasasında söz sahibi olmaya başlayan City Huntelar ismine imza attırarak hem taraftarın hemde kamuoyunun dikkatini üzerine çekiyordu. Demy de zeeuw ismi de aynı anda imza atarak bir hollanda ekolünü kuruyordu Serkan takımında. Huntelar ve demy aynı gün imza atıyor ve başarılı olmaya geldiklerini ve üç hollandalı olarak takımda kaliteyi arttırmak istediklerini söylüyorlardı.
Artık ilk onbir belirlenmeye başlamış ve transfer çalışmalarıda yavaş yavaş bitmek üzere idi. Serkan forvete bir takfiye daha yapmak istiyordu ama artık avrupada önemli oyuncular kendilerini klüplerine bağlayan imzaları atmışlardı. Bu kadro yeterliydi ve başarı beklenebilirdi serkana göre ama ingiliz basını hiç bir şans vermiyor lig başlarken ve ' koltuklarınızı kabartan bi oran' diye dalga bile geçiyorlardı. Hedefim city takımını şampiyon yapmak diyen serkana alay manşetleride hazırdı. "Çılgın türk, Biri Bunu Durdursun" bunlardan bir kaçıydı.
Serkan her seferinde Fatih Terimin izinden gittiğini söylüyor ve sezon sonunda şampiyon olacaklarını söylüyordu.
gelişmeler devam edecek arkadaşlar. Şimdilik Bu kadar.İngiltereden sevgilerle...
*Kasper Schmeichel
Thomas Vermaelen Micah Richards Vincent Kompany Pablo Zabaleta
Elano de yong
Robinho Valeri Bojinov
huntelar