Buyrun
Ciddi ve dürüst bir şekilde testi bitirirseniz çok doğru sonuçlar veriyor Test edilip onaylanmıştırBakalım idealleriniz ile özellikleriniz paralel mi
![]()
Buyrun
Ciddi ve dürüst bir şekilde testi bitirirseniz çok doğru sonuçlar veriyor Test edilip onaylanmıştırBakalım idealleriniz ile özellikleriniz paralel mi
![]()
Bilgisayar Müh. olmak istiyordum.Tek yeşilde o çıktı.
![]()
Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İlahiyat, vb.
Külliyen yalan
Bende bilgisayar mühendisliği okurken o çıkmıyorsa
Ben bilgisayar olmaya uygun değilim![]()
Sende bu sonucu verdiyse ben hiç denemiyorum o zaman![]()
Hayır yaş meslek seçmeye yakın olmadığı için kafandakiler tam oturmadıYani henüz kendini tam tanımıyorsun.
15imde iken banada bu tür testler de böyle sonuçlar çıkıyordu.Yani çelişkili
Anadolu öğretmen lisesin de misiN?
E umut Tsi'de yöneticiyken başka bişey çıkmaz)
Ben Kamu Yönetimi veya Sosyoloji istiyordum ikiside 80 puanla mavi çıktı![]()
Benim icra ettiğim meslek şıklar arasında yok ozaman yapmaya gerekte yok heralde.![]()
Baya uzunmuş![]()
Hep çelişkili benimde![]()
Benimde Siyasal,İşletme ve Yöneticilikler vb. 120 çıktıdoğru bir testmiş bu
![]()
idee çok basit bir anket arkadaşım bu..
bu anketi bende yaparım
6-7 tane konu hakkında 3-5 farklı soru sormuşlar
atıyorum tarih ilgilenirmisin evettt
yakın tarih ? evett
anadolu uygarlıkları? ee evett
sonra da diyor ki sen tarihçi olursun
ee bende biliyom![]()
Fikirlerim burada
Extensor'a sonuna kadar katılıyorum. Çok saçma ve gereksiz anketler bunlar(fernando gago sana karşı değil lafım yanlış anlama). Diyor ki elektronik eşyalardan hoşlanırmısın? evet. O zaman sen elektrik elektronik mühendisi ol. E ne anladım bundan ben. Bunları zaten kendi kafamda da şekillendirebiliyorum..
yaLanda deiL hani.
abi benden herşey olur diyo ne adamım yaaa ooooYabancı dilim iyi diye ing öğretmenliği filan diyo yaw ama mühendislik doğru mekatronik mühendisi yada elektrik-elektronik müh olmak istiyorum inşallah
![]()
Beklediğim çıktı, İngilizceyle çok içli dışlıyım.Ancak yeşil bekliyordum onu.
![]()
Yabancı Dİl Öğretmenliği çıktı bende deVe Mühendislik
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.