oyunda donma problemi yaşıorm ve forumda okuduklarıma pencere modunda oynamam gerekiomuş.fakat windowed tusu gözükmesine ragmen basılmıo,acil yardımcı olursanız sevinirim
oyunda donma problemi yaşıorm ve forumda okuduklarıma pencere modunda oynamam gerekiomuş.fakat windowed tusu gözükmesine ragmen basılmıo,acil yardımcı olursanız sevinirim
aynen bendede windowed gözüküyor ama basılmıyor lütfen yardım edin beyLer
Windowed modun aktif olmasının sebebi ekran kartı ile alakalı diye düşünüyorum. Çünkü masaüstünde windowed modda oynayamıyorum ama dizüstünde oynayabilirim. Aradaki tek fark ekran kartı. Sisteminizi yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz sanırım.
Nvidia Geforce 6100 nForce 405
ekran çözünürlüğünü 1024*768 yapmalısın sonra fm'nin kısayoluna sağa tıklayarak target kısmına resimde görüldüğü gibi bir boşluk bırakarak -windowed -small_screen yazıp uygulaman gerekli imiş.
![]()
çok sağol yapıcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
eyw birader yaptım çok sağolasın
Last edited by aLic3 : 10.Aralık.2008 at 23:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu komutu vermek için türkçe windowsda ne yazmak gerekiyor acaba? windowed small screen benim pencereleri değiştirmiyor!
Benim makine biraz acayip, o nedenle oyunu 5 gündür üç kere açabildim. sistem gereksinimleri karşılıyor ama neden açamadığımı sega pass'a da sordum, aynı windowed small screen seçeneğini belirttiler. makine özelliklerim şu
XP SP 2
p4 3.00 GHz
896 MB Ram (evet yanlış okumadınız dört parçalı bir ram'im var)
ASRock P4VM900-SATA2 anakartım
VIA Chrome9 HC IGP 128 MB ekran kartım
oyuna başlayıp şimdi devam edememem uyuz etti valla, bi yardımcı olursanız memnun olurum.
Şunu bir denermisin.![]()
oyunu nasıl 2D YAPA BİLİRİM YARDIM
Bak az önce eklediğim resimde Enable 3D match yazıyor.Orda kutunun içindeki işareti kaldır.![]()