1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: 2d de de oynasam 3d de de oynasam çok yavaş

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

Default 2d de de oynasam 3d de de oynasam çok yavaş

arkadaşlar oyunu 2d ya da 3d hangisinde oynarsam oynayayım çok yavaş settings up yazısı çok uzun süre bekletiyor çaresini bilen varsa çok sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sistem özelliklerin yetmiyordur muhteelen. Özelliklerini yazar mısın?

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

yaa anlamadğım bi konu daha var 3d oynarken normal hızda gayet güzel oynanıyor fakat ben onu pek beğenmedim ve 2d de oynamak istiyorum bu seferde çok kasıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bilgisayarınızın özelliklerini yazar mısınız?

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

nereden bakabilirim onu bi sölersen eğer çok sevinirim tam olarak bilmiyorumda [email protected] istersen ekleyip bi yardımcı olursan çok sevinirim

valla benimkisi Pentium D 3.20 Ghz 2 GB ram bu sistemin yetersiz kalıcağına inanmıyorum ama aynı sorun bendede var.. :S

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

bende kötü olduğunu çok sanmıyorum çünkü pes 2009u fln gayet iyi oynuyorum ve bu oyunun özelliklerinin ondan daha iyi olduğunu sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

yardımcı olucak biri var mı acaba :S

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

yavaşlık sorunu çoğu kullanıcıda var. Kasmaz diye tahmin edilen makinelerde bile kasmalar yaşanabiliyor.

Bilgisayarının özelliklerinide bilgisayarım simgesine sağa tıklayıp özelliklerden öğrenebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

1.60 Ghz 256 mb ram peki bunu nsl çözebiliriz ya da çözebilirmiyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

256 mb ram ile oyunu açtığına şükretmelisin bence yavaşlığından şikayet etmek yerine. 2.00 Ghz 1 GB ram ile oyunun yavaş oldugunu söyleyenler varken.

http://forum.turksportal.net/vb/show...gereksinimleri

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

ben bu pc ile çok güzel bir şekilde fifa 2009 olsn pes 2009 olsun oynuyorum oyunun yavaşlığında falan bir problem yok 2d ye aldığımda oyun çok kasıyor ve maçın görüntü moduna ilk girerken 1dkdan fazla bekletiyor 3d de gayet düzgün oynanıyor oyun

FM 2009 oYNANMAZ bENDE tAVSİE 2008 e DEVAM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GFBaTu_KhaN View Post
    ben bu pc ile çok güzel bir şekilde fifa 2009 olsn pes 2009 olsun oynuyorum oyunun yavaşlığında falan bir problem yok 2d ye aldığımda oyun çok kasıyor ve maçın görüntü moduna ilk girerken 1dkdan fazla bekletiyor 3d de gayet düzgün oynanıyor oyun
    Çünkü low'da oynuyorsun.Medium veya High yapmayı dene olacakmı bakalım?Tabii bu birazda ekran kartınada bağlı ama.

Ayrıca Emre abinin dediği gibi 1 GB ram'de oyun kasanlar var.Seninki 256.Bence açtığına şükretmelisin.

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum.Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama Bilgisayarım'a sağ tıklayıp Yönet sekmesinden Aygıt Yöneticisi'ne gidip "Disket Sürücü" baglantısını devde dışı bırakmanız işe yarayabilir.Çünkü Fifa 08-09 serilerindeki donmalara çözüm olarak bu yöntem uygulanmaktadır.

Not : Eğer disket sürücüyü kullanmıyorsanız sorun olacağını sanmıyorum.Çoğumuzda kullanmıyoruzdur.Umarım işe yarar arkadaşlar.. = )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Bilgisayarınızın tam performans vermesi icin temizde olması gerekmekte fazla konuyu abartıp taşırmadan bazı tavsiyelerim olacak sanırım program ismi vermemde sorun yoktur ;

Cyberlat Ram Cleaner
    CCleaner
    Malwarebytes' Anti-Malware
    Ve tabiki Ekran Kartınızın Güncel Sürücülerini unutmayınız =)
    Last edited by smtbytr : 15.Aralık.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri