1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: the database folder with which this game was created could not be found.

Default the database folder with which this game was created could not be found.

Başlıktan da belli olan bu sorunla karşılasıyorum ne yapmam lazm arkadaslar.Format atmadan önce almıs oldugum savemi yeni oyun kurduktan sonra attıgımıda the database folder with which this game was created could not be found.The game is now using the default database folder

böle bi hatayla karşılasıyorum. ???

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

kayıtlı oyunun farklı bir db ile miydi?

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Kayıtlı oyunun yüklü databasesini Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2009/db içerisine atmanız gerekiyor. Eğer databasenin yedeğini almadıysanız muhtemelen kayıtlı oyununuzu kullanamayacaksınız.

Yedeğini almıstım hatta belgelerimde bulunan sports ınteractive klasorunun tamamını almıstım dediğini uyguladım ama yine aynı hatayla karşılastım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

maalesef editlenmiş dbleri taşırken böyle sorunlar oluyor. editlediğin dbyi editörde açıp tekrar kaydetmeni önereilirim.

kardes bunuda denedim buda olmadı malesef.

bu arada mıcrosoft .Net Framework 2.0 veya 3.5 programlarını bilgisayar yüklemiyor daha onceden bu programlar yüklüydü bununla bi ilgisi olabilirmi bu sorunuda nası çözebilirim. şimdiden tesekkrler.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Emin değilim onunla bir ilgii var mıdır güncellemei başarabilirsen birde öyle dene.

Buda olmadı en iiisi 0 dan mücadele etmek giden 2 sene olsuN =)

yardımların için sagl kardeS

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kolay gelsin

Mesaj Yetkileri