1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Oyuncu Kaydetme Sorunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unhappy Oyuncu Kaydetme Sorunu

Arkadaşlar oyunumda, ocakta transferler yaptım. Toplamda takımımda 5 yabancı var. Oyuncuları transfer ettiğimde sadece report, ve training vardı, numara verme yoktu. Neyse dedim, squad ekranında en alttaki sekmeden değiştiririm dedim. Bi baktım orda change butonu yok. Daha sonra dedim transfer sezonu bitince kaydederim. Bana hiç değiştirme menüsü falan gelmedi. Güzelim Adriano'yu Galatasaray'a getirmişim, oynatamıyacak mıyım yarım sezon??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tek bir sorum olacak.Türkçe yama kullanıyor musun abisi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok kaan abi ben ingizlice oynuorm bendede olmuştu allahtan fazla kadro değişikliği yapmamştım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok ingilizce oynuyorum abi, sadece 9.1.0 patch yüklü..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2008'de de vardı bu sorun bu seride de devam ediyor heralde. Oyunu daha önce kaydettiyesen tatile gitme yolunu deneyebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tatile çıkılsa keşke Fakat tatile çıksam da ne değişecek ki? O ekran çıkmıyor bile.. Ayrıca böyle trajik bişe olduğu halde biz hala patch ne zaman çıkacak diye mi konuşuyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar nolursunuz ya, yok mu şimdi bi çözümü bunun????

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olabilecek çözüm olarak aklıma gelen sadece bu Raşit maalesef.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Çözümü yok, ama her zaman olan bir sorun değil bu. 6 sezonluk kariyerimde sadece bir devre arasında oldu bana ama asıl sorun şu ki o gerizekalı adamın şimdi beni niye oynatmıyorsun diye isyan etmeye başlayacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya acaba yedek savei denesem olur mu? Yada en iyisi yarını beklemek ya. Lanet olsun böyle oyuna. Arsenal'e özel oyun yapacağınıza önce şu kritik hataları düzeltin. Oyunu çıkarmadan önce 2 hafta bile ilerlememişlerdir oyunda Allah bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Ya acaba yedek savei denesem olur mu? Yada en iyisi yarını beklemek ya. Lanet olsun böyle oyuna. Arsenal'e özel oyun yapacağınıza önce şu kritik hataları düzeltin. Oyunu çıkarmadan önce 2 hafta bile ilerlememişlerdir oyunda Allah bilir.

Arkadaşım saçmalama istersen. Testerlar kaç kere deniyo bu oyunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Arkadaşım saçmalama istersen. Testerlar kaç kere deniyo bu oyunu.
    Abicim herhalde öyle olduğunu bende biliyorum da, sanırım bu iş ya lafta, yada fazla önemsemiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben sana şöyle söyleyeyim. Ben bu hatayı 3. sezon sonra aldım. Onların denedikleri sanıyorum sezonluk. Datayı kontrol etme amacıyla her sezon yeni oyun açıyolar. Yani böyle hataları bulmaları zor.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

bendede olmusdu bu, pek hata olarak saymaya gerek yok
    ben böyle yapmisdim: bi hazirlik maci düzenledim o transfer etdigim bir oyuncuyu ilk 11e aldim sonra forma numarasi yok diye uyariyor ve forma numarasi vermek icin sana o sayfayi götürüyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    ben böyle yapmisdim: bi hazirlik maci düzenledim o transfer etdigim bir oyuncuyu ilk 11e aldim sonra forma numarasi yok diye uyariyor ve forma numarasi vermek icin sana o sayfayi götürüyor
    Allah Razı olsun kardeş

uyduruk 3 kuruşluk bi adam transfer edip onu kaydederken öteki adamıda kaydedebilirsin ama hazırlık maçı daha ucuz bi yol doğrusu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    Tatile gitmek yerine bu seride de bunu bulduk. SIGames ne kadar kötü yaparsa yapsın bir çözüm bulunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok 3 kuruşluk adamı transfer edince de squad numbers çıkmıyodu, fakat ben bu taktiği deneyecektim, meğersem hiç gerek yokmuş. Bir önceki yedek save'imi açtım, bir baktım numara verilebiliyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Gerçekten yaratıcı çözümmüş hazırlık maçı oynatmak belki oyuncu almadanda genç takımdaki bir oyuncuyu oynatarakta kayıt yaptırabiliriz..Yani illa ki transfer gerekmez..

Mesaj Yetkileri