1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Vestel Manisaspor

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Vestel Manisaspor

Manisaspor
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

canerin güçleri ve mevkisi yetersiz yapılmış.mevkisi mlc/amlc/flc gibi yapılabilir.özellikle 19 yaş altı şampiyonasında bu kadar iyi performans gösteren bir oyuncu için yetersiz olmuş gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Mustafa Abi Manisaspor'da o kadar yanlışlık war ki say say bitmez. İlk başta zaten bizi semi-pro yapmışsınız artık kadrolar futbolcular hakkında bişi sölememe gerek yok. ayrıca stad 10 bin kişilik gerçi biz 15 bin yapıyoruz onu ama neyse Neyse sen beni unutma, 2007 için mutlaka ve mutlaka beni yaz ben araştırcam manisasporu.

abi takımı okadr fakir yapmışsınız ki koskoca vestelde para yok sanki bence finansal durumuda daha iyi yapılabilirdi...

Nesil
    2005

reputation cok kotu

hicbir oyuncu vestele ne kadar para versem gelmiyor

zelenka yi nasil getirmisler ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mericx
    reputation cok kotu

hicbir oyuncu vestele ne kadar para versem gelmiyor

zelenka yi nasil getirmisler ?
    Reputation'i dusuk zaten Vestel'in ama basinda yuksek taninirligi olan bir teknik direktor var. Bu da Zelenka gibi bir oyuncunun transfer olmasinda etken olur ve bu da Ersun Yanal'in Vestel'inde gozlemlenebilir.

Ama tabii eger teknik direktor olaka yarin Vestel'in basina ben gecsem bir cok kaliteli futbolcu benim gibi tecrubesiz (FM tecrubesi degil tabii ) bir teknik direktor icin oynamak istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

aslında kadroları ii sayılır

semi pro yapmıslar ve parasız halbukı super lıgte westel lıgın en zengın takımlarından

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Caner Erkin aslında AM/F L olmalıydı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Quote Originally Posted by perpetua
    Reputation'i dusuk zaten Vestel'in ama basinda yuksek taninirligi olan bir teknik direktor var. Bu da Zelenka gibi bir oyuncunun transfer olmasinda etken olur ve bu da Ersun Yanal'in Vestel'inde gozlemlenebilir.

Ama tabii eger teknik direktor olaka yarin Vestel'in basina ben gecsem bir cok kaliteli futbolcu benim gibi tecrubesiz (FM tecrubesi degil tabii ) bir teknik direktor icin oynamak istemez.
    Oyuncuların gelmemesisinin tek sebebi takımın semi-pro olmasıdır...Sonuçta Manisa'ya Roberto Carlos'u getirmeye çelışmıyoruz.2. lig B katagorisinde oynyan bir oyuncu bile gelmiyorr...

Quote Originally Posted by ABOOO
    Caner Erkin aslında AM/F L olmalıydı..

dostum caner gerçekte dl bile oynuo bence tam tersi dl/ml olmalıydı(bkz:fenerbahce maçı ve milli takım hazırlık kampı)

ilk başta caner'in mevkisi bence DL/AML/FL olmalı,çünü V.Manisa'da Ersun Yanal onu sol kanatta heryerde oynatıyo oyunun durumuna göre.finansman olayında Vestel Manisa 4 büyüklerden sonra en iyi finansman güce sahip olmalı.fm 2006'da gerçekten manisa çok güçsüz olmuş.ilk sene ligden sonuncu olarak hemde açık ara küme düşüyo,oyuncular gelmiyo,bunu ilk senenin verdiği bi durum olarak görüyorum fakat fm 2007 de sanırım daha iyi olur

bende dün manisayla oynamaya çalıştım iki ay sonra kapattım çıktım bi tane adam gelmiyo doğru dürüst finansal ve itibar çok kötü stat yanlış hatırlamıyosam 10000 kapasiteli onu da düşük yapmışlar bunlar düzelirse çok iyi bi takım aslında

Default Filip Holosko Vestel Manisaporda

Ara transfer döneminin hızlı ekibi Vestel Manisa, dün de Çek Cumhuriyeti'nin Slovan Liberec ekibinde oynayan, Slovak Milli Takımı'nda da forma giyen 21 yaşındaki Filip Holosko'ya 3 yıllık imza attırdı.

Bayramın ilk gününde imza attığı için mutlu olduğunu söyleyen genç yıldız, yeni ekibinin başarısı için elinden geleni yapma sözü verdi. Başkan Haluk Çubukçu, “Vestel bir dünya markasıdır. Vestel Manisaspor da bir dünya kulübü olacaktır” dedi. Ege ekibinin yeni rotasının Sparta Prag kaptanı, 26 yaşındaki ön libero Petrus olduğu belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

hatalar saymakla bitmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

son transfer rafael i almış takım

arkadaşlar ben manisasporluyum manisada oynanan 17 maçın en az 13 üne giderim.taraftarlar 6000 inin üstünde en öneömsizinde bile 2000 3000 klişi oluyor stad kapasitesi 13.500 kişi ama fmde 5000 kişi yapmışlar bunun düzeltilmesini istiyorum.birde finansı biraz daha yüksek olursa sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

dün ligtv de manisanin baskani
    manisanin butcesini 20 milyon dolar olarak acikladi..

Mesaj Yetkileri