- merhaba abi
- merhaba kardeşim
- yolculuk nereye
- ankara
- bende ankaraya abi
- fenerlisin galiba
- fenerliyim
- bileklikten anladım‚ ben de fenerliyim ama almadım öyle şeyler hiç
- almak lazım daha iyi futbolcular seyretmek için‚ hepimiz alcağız ki bir zaman gelecek messi gibi yetenekler fenerde oynayacak‚ bu işler para işi
- haklısın abi‚ abi yetenek dedinde aklıma geldi rıdvan nasıl bir oyuncuydu ya
- efsaneydi inanılmazdı
- altay maçını hatırlıyor musun ?
- hatırlamaz mıyım ?
- abi topa vurdu gol diye koşmaya başladı daha top kaleye gitmeden
- evet
- nasıl çalımlar atıyordu abi‚ koşardı birden dururdu rakip düşerdi
- tarzı oydu
- peki beşiktaş maçı vardı bir kere‚ recebi yerlerde süründürmüştü sen o maçta rıdvanı seyrerttin mi abi ?
- evet‚ aynı yerde 3 kere çalımlamıştı
- kimse geçemezdi abi recebi takozdu herif
- evet
- peki abi o efsane maç nasıldı‚ 4-3 lük maç ne yapmıştı gs defansını‚ bütün gol paslarını o vermişti‚ sen o maçta rıdvanı seyrettin mi abi ?
- seyretmez miyim‚ nasılda dalıyordu defansın arasına
- çalım manyağı olmuştu hepsi
- evet ama bir çok oyuncumuz var onun gibi efsane
- evet abi haklısın‚ kırmızı kart bile görmemiş abi rıdvan
- efendi futbolcuydu‚ diğer takımdakiler gibi her hakem kararında ağızlarından tükürük saçarak hakeme sataşmazdı‚ hasan şaş gibi bülent gibi ümit karan gibi‚ en nefret ettiğim futbolcular
- benimde abi‚ ben en çok kimden nefret ediyorum biliyor musun ?
- hasan şaşmı ? veya bülent
- yesiç abi o adamdan nefret ediyorum‚ allah belasını versin onun
- sorma yaktı adam bizi
- hala karşıma çıksa diye dua ediyorum
- oda bilemezdi öyle olacağını‚ oda ekmek parası için oynuyordu sonuçta
- evet abi ekmek parası‚kötü niyetli değildir belki‚ nerede acaba kazma sülalasini neyse bayanlar var otobüste
- bilmem
- hayallerimizi yıktı herif
- evet sen baya rıdvan hastasısın galiba
- ben rıdvanla büyüdüm abi‚ o olmasa fenerli değildim belkide‚ futbol seyretmezdim hiç‚
- neyse boşver olan olmuş‚
- abi ben sana bir şey diyeyim mi
- de
- ben rıdvanı babamdan çok seviyorum
- cidden mi ?
- şerefsizim
- ne mutlu rıdvana
- abi onu seyretmeyen başkasına harika futbolcu demesin
- haklısın
- abi o altyaya attığı golü ondan sonra ben 50 kere rüyamda gördüm‚ nasıl çalımlardı onlar
- evet harikaydı
- abi bir arada onu takımdan uzaklaştırmışlardı hatırlıyor musun abi
- evet ya sorma
- onlarıda hiç affetmeyeceğim abi‚ hauk ulusoydan daha çok nefret ediyorum onu yapanlardan
- haklısın
- sonra şansalın programına çıkmıştı‚ neredeyse ağlayacaktı‚ başka takımlar milyonlar teklif etmişti‚ transfer söylentileri çıkmıştı‚ o şansala " ben fenerliyim‚ ne yapacağım ne edeceğim fenerbahçe formasını yeniden giyeceğim‚ YA DA FUTBOLU BIRAKACAĞIM demişti‚ 103 gollü şampiyonluktan daha çok ağlamıştım o programda
isimleri hala aklımda onları hiç bir zaman affetmeyeceğim
- ben de affetmeyeceğim
- bide şu TUNCAY ŞANLI yı onun yerine koyuyorlar ya efsaneymiş falan bana göre hasan vezirden bir farkı yok tuncayın‚ onuda affetmeyeceğim abi‚ gerçek bir fenerli feneri satmaz
- profesyonellik‚
- ben rıdvan gibi profesyonel olamamış futbolcuları seviyorum abi
- peki.........mola yerine yaklaşıyoruz
- abi mola dedinde aklıma geldi‚avusturyaya iki gol atmıştı rıdvan‚ defansı dağıtmıştı‚ peki sen o maçta rıdvanı seyrettin mi abi ?
- seyretmiştim
- neler yapmıştı abi
- harikaydı‚ bak rıdvanı bu kadar sevmen çok güzel ama onun kadar hatta ondan daha çok hizmeti geçenler var fenerbahçeye‚ oğuz aykut hatta şimdilerde alex‚ bunlardan da bahsetmen lazım
- kesinlikle haklısın abi‚ oğuz aykut alex çok büyük hizmetleri geçti fenere‚devamlı rıdvan olmaz tabi‚ onlardanda bahsetmek lazım‚ haaaa abi gs yi 5-2 yendiğimiz maç‚ rıdvanın attırdığı bir gol vardı sağdan uçuyordu‚ karşısına erhan çıkmıştı erhanı doğduğu yere geri göndermişti‚ SEN O MAÇTA RIDVANI SEYTETİN Mİ ABİ ?
http://www.loxol.tv/videoizle_1fd4ca...aya-Attigi-Gol