Arkadaşlar 3d'de donsa neyse 2d'de bile çok donuyor
acaba oyundaki lig seçimim fark yaratırmı?
Arkadaşlar 3d'de donsa neyse 2d'de bile çok donuyor
acaba oyundaki lig seçimim fark yaratırmı?
Aslında asıl sistem konfigürsayonlarınızın da bunda payı çok büyük, ram ya da cpu kapasitesiniz yeterli olmayabilir mesela.
Diğer şekilde yani açtığınız lig sayısı da bu sorunu yaratabilir ama tüm oyuna etki eder, yani maç işleme hızına, arkaplanda yürütülen diğer maçların işlemlerine de etki eder. Yani sonuçları gördüğünüz ekranlar da dahil genel bir yavaşlama söz konusu olabilir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
aynı problem bendede var ve çözemedim bunu
Sanırsam,bilgisayarda Football Manager ile çalışan ağır programlarda var,bunları kapatıp bir girin maça öyle deneyin.
Olmassada ekran kartı veya işlemci ile ilgilidir büyük ihtimalle,
kafayı yemek üzereyim...güzelim oyun donup kalıyo...![]()
evet bende de aynı sorun var.Oyun çok ağır
901 kullanıyorsunuz sanırım. anda herhangi bir müzik oynatıcı program çalışmasın ve sadece oyun açık olsun. İşlemcinizin cache belleği düşük olduğundan da oluyor olabilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bütün programları kapattım.dediğiniz gibi bilgisayarın yetersizliğinden oluyordur.laptopta oynuyorum
sistem gereksinimleri yetersiz olduğundan donuyor.olsun diyorum artık.yeter ki oynayabileyim bi şekilde
Bide driver'ı güncelle öle dene![]()
ne yaptıysak olmuyo yok bunun çözümü her sene yavaş yavaş soğutuyolar oyundan bizi yani artık oynamaz olsum nerdeyse
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne yaptıysak olmuyo her sene yavaş yavaş soğutuyolar oyundan nerdeyse oynamaz oldum artık bu kadar insana yapılan ayıptır bence bu
Last edited by ilker hoca : 14.Ocak.2009 at 12:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)