genie scout'la kayıtlı oyunu loadlarken bu hatayı alıyorum..
oyun içi editör kullandığım için mi böyledir acaba çünkü diğer saveleri açabiliyor..
teşekkürler..
genie scout'la kayıtlı oyunu loadlarken bu hatayı alıyorum..
oyun içi editör kullandığım için mi böyledir acaba çünkü diğer saveleri açabiliyor..
teşekkürler..
Save sıkıştırması etkin olduğunda hata veriyordu o program hatırladığım kadarı ile. Onu bir kontrol et kayıtlı oyunların sıkıştırılıyor mu. Onun dışında aşağıda bu program için özel bir konu var oradan da faydalanabilirsin:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70257
Delphi ile kodlanmış programlarda çıkan bir hataymış sitenin birinde şöyle bir öneride bulunmuşlar:
Çözüm olarak bilgisayarınızı yeniden başlatıp hatayı tekrar kontrol edin. Sorun muhtemelen yüklediğiniz bir programın windows'un kararlılığını bozduğu geçici bir durumdur.
Başka bir çözüm de Windows'un denetim masasındaki Bölge ve Dil Seçenekleri simgesinden geçerli tarih formatı ayarlarınızın normal olup olmadığına bakın
Tabi hatayı yazarken data yerine date yazmamışsındır umarım o zaman farklı bir hata oluyor çünkü![]()
Burada kast ettiği
Tarih, saat, dil ve bölgesel seçenek'lere bastıktan sonra (denetim masasında bu)
Sayı, tarih ve saatin biçimini değiştirin'e basıp gelen ekrandan Türkçe'nin yanınada yer alan özelleştir'e basıp (xp'ye göre anlatıyorum vista'da da umarım böyledir) gelen ekrandan saat biçimini SS:dd:ss şeklinde saat ayırıcıyı : şeklinde
Tarih kısmında da gg.aa.yyyy tarih ayırıcı . uzun tarih biçimi gg aaaa yyyy gggg şeklinde ayarlaman.
Aslında bunların dışında ilk aklıma gelen oyunun tarih formatı ile scout programınınkinin tutmamasıydı ama bunlar değiştirilebiliyor mu ki? Değiştirilebilirse onlara da bakmanda fayda var gerçi FM'nin standart ama program bu formatı bilgisayarının default ayarlarına göre yapıyorsa ve senin üstte anlattığım yerlerde sorun varsa da yaşanabilir. Bir kontrol et sen bu durumu.
Yok lafı olmaz ben birşey yapmıyorum zaten önerdiklerim de yaklaşık şeyler kesin bir çözüm bilmiyorum. İhtimalleri konuşuyoruz. Scout programının sayfası açılsa oradan araştırırdık ama bir tablo format hatası var belli ki.