1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Network Problem

Exclamation Network Problem

Lütfen biri yardım etsin lütfen dört gündür canımdan bezdim. Biz dört arkadaş bank asya 1. liginde hamachi üzerinden oynamak istiyoruz fakat kurduğum oyunu bir arkadaşım kesinlikler göremiyor diğer arkadaşlarım sorunsuz giriyor.

- versiyonlarımız aynı ( 9.1.0 )
    - hamachi versiyonlarımız aynı
    - talihsiz arkadaşımızın güvenlik duvarı kalkmış durumda, antivirüs programı yok
    - fm 2009 teknik sorunlarda network-multi-online yazan tüm başlıkları okudum
    - arkadaşım UnPnP programını uyguladı

Başka çözüm bulamıyorum lütfen fikri olan yazsın tatilimin 4 günü boşa geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Windows Güvenlik Duvarı - Gelişmiş - 2 nizde Hamachi tik ini kaldırın bide öyle deneyin ..

hocam maalesef yine olmadı yine olmadı : (

yok mu yardım edecek network ten anlayan biri lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyunu göremiyor ise host olan arkadaş hamachisinde yazan IP kodunu oyunu listede göremeyen arkadaşa versin ve o arkadaşınız bu IP adresini girerek bağlanmayı denesin oyuna.

Denedikten sonra konu altında bizi bilgilendirirseniz olumlu veya olumsuz seviniriz.

Kolay gelsin.

O seceneği denediğimizde herkes oyundan atılıyordu, guvenlik merkezinde football manager 2009 tikli değilmiş ondan sonra sorun çözüldü. guvenlik merkezi zaten kapalıydı oradaki bir ayarın olayı değiştireceğini tahmin edemedik. yardımlarınız için teşekkürler.

Mesaj Yetkileri