1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: ofansif oyuncular pozisyon değiştiriyor.

1. Default ofansif oyuncular pozisyon değiştiriyor.

Selam arkadaşlar.
    Benim sorunum. maç esnasında dizilişte meydana gelen değişiklik. maç içerisinde forvet, sağ açık oluyor veya sağ ve sol açık yer değiştirmiş oluyor. ofans hattındaki oyuncular sürekli dizliş tablosunda yer değiştiryor ne yapabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı sorun bende de var. Hemen şimdi herkes swap positions işaretlidir diyecek ama değil arkadaşlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

çok basit oyuncu komutların dikkat edin bir oyuncu başka oyuncuyla yer değiştirme komutu vermiş olabilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Mustafa abi aynı sorun bendede oldu.Swap positiyonla bi ilgisi yoktu.tek tek oyunculara baktım ama (:..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Oyuncu Komutlarından Swap positions kapatırsanız düzelecektir. Forvetler arasında kullanman iyi ama sağ açıkla forvet değişiyosa takımda dengesizlik olacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Kaydettiğiniz taktiği boşverip hazır taktiklerden birini seçip swap position kullanmadan gerekli düzenlemelerinizi yaptıkran sonra maça girin hala sorun devam ederse taktik dosyası ile beraber SiGames forumlarına yazarız durumu.

7. Default

teşekkür ederim arkadaşlar.. bendeki sorun oyuncu pozisyonu değiştirme ile alakalıymış. düzelttim.

Mesaj Yetkileri