ben ingilterede yasiyorum burda turkiye formasi satilmiyor onun icin internetten milli forma almak istiyorum onerdiginiz bir site varmi forma alabilecegim ? yanliz site fake falan olmasinda![]()
ben ingilterede yasiyorum burda turkiye formasi satilmiyor onun icin internetten milli forma almak istiyorum onerdiginiz bir site varmi forma alabilecegim ? yanliz site fake falan olmasinda![]()
Burada sadece milli takımımızın yaptığı faaliyetleri yapacağı faaliyetleri, haberleri falan konuşuyoruzKonuyu sohbet alanına gönderiyorum, oradan devam edebilirsiniz.
(/s)
arkadsım millitakım yaz google'ye orda bir sitede veriyordu
www.amazon.com Dünyanın en ünlü ve en gelişmiş alışveriş portalı.Bir incele mutlaka bulursun.Tavsiye ederim.
tabiki nike shoplardan ama site olarak ıstersen arkadaslar vermıs.
Bende Ingilterede yasiyorum.
Oxford Street e bulunan Nike Town da bulabilirsin, orda yoksa bile soyledinmi getirtiriyolar. ( isim numara felan da yaziyolar orijinal )
Sports & Soccer isimli magazalardada bulabilirsin, shopping centre lara bakmani oneririm.
Onlar olmadiysa, Kuzey Londra da , Newington Green bolgesine git, Melodi Muzik'i bul orda istedigin formayi bulursun.
yardimci oldum insallah