1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Milli forma Nerden alabilirim?

Default Milli forma Nerden alabilirim?

ben ingilterede yasiyorum burda turkiye formasi satilmiyor onun icin internetten milli forma almak istiyorum onerdiginiz bir site varmi forma alabilecegim ? yanliz site fake falan olmasinda

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Burada sadece milli takımımızın yaptığı faaliyetleri yapacağı faaliyetleri, haberleri falan konuşuyoruz Konuyu sohbet alanına gönderiyorum, oradan devam edebilirsiniz.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

arkadsım millitakım yaz google'ye orda bir sitede veriyordu

www.amazon.com Dünyanın en ünlü ve en gelişmiş alışveriş portalı.Bir incele mutlaka bulursun.Tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

tabiki nike shoplardan ama site olarak ıstersen arkadaslar vermıs.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bende Ingilterede yasiyorum.

Oxford Street e bulunan Nike Town da bulabilirsin, orda yoksa bile soyledinmi getirtiriyolar. ( isim numara felan da yaziyolar orijinal )

Sports & Soccer isimli magazalardada bulabilirsin, shopping centre lara bakmani oneririm.

Onlar olmadiysa, Kuzey Londra da , Newington Green bolgesine git, Melodi Muzik'i bul orda istedigin formayi bulursun.

yardimci oldum insallah

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bende Ingilterede yasiyorum.

Oxford Street e bulunan Nike Town da bulabilirsin, orda yoksa bile soyledinmi getirtiriyolar. ( isim numara felan da yaziyolar orijinal )

Sports & Soccer isimli magazalardada bulabilirsin, shopping centre lara bakmani oneririm.

Onlar olmadiysa, Kuzey Londra da , Newington Green bolgesine git, Melodi Muzik'i bul orda istedigin formayi bulursun.

yardimci oldum insallah
    saol kardes,ben leeds tenim ve oraya gitmem imkansiz gibi birsey , onerdiginiz bir turk sitesi varmi forma felan satan ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by T_A_N_E_R View Post
    saol kardes,ben leeds tenim ve oraya gitmem imkansiz gibi birsey , onerdiginiz bir turk sitesi varmi forma felan satan ?
    Yok valla bildigim bi site, Londra ici kolay bulunur diyim sadece

Mesaj Yetkileri