1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Facegen sorunu

Default Facegen sorunu

arkadaslar oyunum orjinal öncelıkle onu belırtıyım.. we bende regen oyunculardakı yüzlerde yani facegen lerde bi sorun war suratlar yeşil cıkıor garip bi şekilde yani gözleri yok fln bozuk cıkıor yani sizdede öylemi? degılse neden bende böyle?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir ss çekip atsana gerçekten çok merak ettim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Oyuncuların nereli olduğuna baktın mı belki dünyalı değillerdir iğrenc kabul ediyorum SS iyi olur hakaten..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

siteye ss koymayı bılmıorum isteyen özelde msnini wersin ss atayım gercekten sasırdım odadaki arkda sorun yok bende war :S

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

arkadaşlar bende suratları çıkmıyor regenlerin sadece saçları gözüküyor sorun nedir.oyunum orjinal..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yüklediğin skinden kaynaklanıyo olaiblir. yada facegenler için saç yaması var onu yüklediysen onunla alakalı birşeyde olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

yok ya baktım onlarla değil..neyse saol yinede görünüm ayarlarından sadece gerçek fotoları göster dedim normal oyuncu fotosu gibi gözüküyor resim yok ama böle idare edecez napalım ...

Mesaj Yetkileri