arkadaslar oyunum orjinal öncelıkle onu belırtıyım.. we bende regen oyunculardakı yüzlerde yani facegen lerde bi sorun war suratlar yeşil cıkıor garip bi şekilde yani gözleri yok fln bozuk cıkıor yani sizdede öylemi? degılse neden bende böyle?
arkadaslar oyunum orjinal öncelıkle onu belırtıyım.. we bende regen oyunculardakı yüzlerde yani facegen lerde bi sorun war suratlar yeşil cıkıor garip bi şekilde yani gözleri yok fln bozuk cıkıor yani sizdede öylemi? degılse neden bende böyle?
Bir ss çekip atsana gerçekten çok merak ettim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Oyuncuların nereli olduğuna baktın mı belki dünyalı değillerdiriğrenc kabul ediyorum
SS iyi olur hakaten..
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
siteye ss koymayı bılmıorum isteyen özelde msnini wersin ss atayım gercekten sasırdım odadaki arkda sorun yok bende war :S
arkadaşlar bende suratları çıkmıyor regenlerin sadece saçları gözüküyor sorun nedir.oyunum orjinal..
Yüklediğin skinden kaynaklanıyo olaiblir. yada facegenler için saç yaması var onu yüklediysen onunla alakalı birşeyde olabilir.
yok ya baktım onlarla değil..neyse saol yinede görünüm ayarlarından sadece gerçek fotoları göster dedim normal oyuncu fotosu gibi gözüküyor resim yok ama böle idare edecez napalım ...