1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: 9.0.3 ve Başka Güncelleme

Default 9.0.3 ve Başka Güncelleme

arkadaşlar ben fm 2009 9.0.3 ü kurdum ama direk 9.3 ü seçip girdiğimde oyun crash dump hatası veriyo bende başka bi arkadaşın yaptıgı güncellemeyi indirdim kurdum ve oyuna girerken o güncellemeyi seçiyorum bunun zararı varmı yada 9.3 ten bi fayda alabilcekmyim yoksa sadeceo arkadşın yaptıgı güncellemede olan yeniliklerdenmi faydalanacağm??bi arkadaşımız beni aydınlatrsa çoq sevinirm..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    galiba 9.0.3 oyunun temelindeki hatalarıı kapsıyo yani maç motoru v.s galiba ..ama bu arkadaşın sadece transfer 9.3 den fayda alırmıyım onu merak ediyorum şimdiden sağolun cvplar içinn
    Last edited by the_endless : 01.Nisan.2009 at 14:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Crash dumps hatası neden alıyorsun buna bir cevap vermek çok zor ama mevcut konular var oralara bakabilirsin.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70720

Başka bir güncelleme datası ile oynamanın aslında bakıldığında pek bir zararı yok eğer oyuncuların profillerinde bir değişiklik yapılmadı, sadece transferler aktarıldı ise. Ancak online oynarken sıkıntı çekebilirsin çünkü aynı dbyi kullanıyor olman gerekiyor karşındaki ile tek sıkıntı bu olabilir.

yoq online flan oynamıyomda yani ne biliim 9.3 deki yenilikler gelirmi transferler dışında...oyun datası flann onu meraq ettim cvbın için saool ama biras daha açıklarsan çoq sevinirmm... 9.3 oyunda ne gibi etki bırakır onu kullanmama rağmen ama crash dump hatası 9.3 den kaynaklanıyo bunu biliyom çünkü oyuna girerken turnuva adı yazmıyo mesela turkcel superlig yazan bölüm boşluk oluyo oyuna girincede crash dump hatası verioo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

930 yüklemenin sana artısı, Yeni maç motoru ve oyuncu özelliklerinin güncelenmiş hali ile oynayabiliyorsun.

Eğer indirdiğin yama 920 üzerine yapıldıysa bundan mahrum kalabilirsin. yok yine 930 üzerine yapıldıysa bir sorun olmayacaktır.

Crach Dump hatasının nedeni 930 güncellemesi olmayabilir. El Barto'nun verdiği linkte bir sürü neden var bir kaçını deneyerek çözmeye çalışabilirsin.

indirdiğim yama 9.1 üzerine bildiğim kadarıyla 9.3 üzerine bi güncelleme çıkmamış bildiğiniz varsaa denerm??

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by the_endless View Post
    indirdiğim yama 9.1 üzerine bildiğim kadarıyla 9.3 üzerine bi güncelleme çıkmamış bildiğiniz varsaa denerm??
    Var tabiki. Turksportal ekibinin cikartmis oldugu bir yama;
    Link;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=74407

Mesaj Yetkileri