1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Online Oyunda Takımı Yönetememe Sorunu

Nesil
    2006
    Yer
    Kütahya

Default Online Oyunda Takımı Yönetememe Sorunu

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacımız var şimdi biz hamachi ağı kurduk oyunu da kaydedip çıktık ama tekrar giremiyoruz oyunu kuran kişi giremiyor ama biz giremiyoruz arkadaşla nasıl giricez yardım ederseniz acil ayrıntılı resime gerek yok sadece şunu şunu yapın deyin yeter çok acilll lazım.... yardım pls.....tşk....

Aynı sorun bende de oluyor server benim ben girebiliyorum ama arkadaşlarım girdiğinde kayıtlı ooyuna kaldıgımız yerden devam etmek için tekrardan manager eklemek zorunda kalıyorlar. Yani Örneğin Fb yi çalıştırmak istiyorlarsa fb de daha önce yaratmış olduıkları manegeri silmek zorunda kalıyoruz bu sorunu bilen bir arkadaş varsa cvp yazabilir mi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyuna sonradan giren kişiler yönettikleri takımın üzereine tıkladıklarında yönetime devam et gibi bir uyarı çıkıyor. Ona basarak kaldığı yerden takımınızı yönetmeye devam edebilirsiniz.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Managerin takımının yanında Bağlı Değil yazıyor ona tıklayın yönetimi devam ettir çıkar serkan abinin dediği gibi oradan devam edebilirsiniz

Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler ama oyuna girdiklerinde status kısmı boş çıkıyor. Atyyorum Fenerbahçeyi Ahmet yönetiyor. orda ahmet fenerbahçe not connected yzıyor server ben oldugum için. Fakat arkadaşlar girdiğinde yani Ahmet girdiğinde orrda öyle bir şey göremiyor status kısmı boş. Bende de ahmet bağlandı demiyor da yeni ağ istemcisi bağlandı yazıyor. Bunu tek bir aradaşlar değilde bi kaç kişiyle denedik hepsinde aynı şey oldu. Arkadaşım server açtıgında da ben yeni bir takım alamıyorum orada sağda new user kısmı açılmıyor veya herhangib ri takıma sağ tıkladığımda yönet kısmı çıkmıyor. Sorun bundan ibaret.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Not Connected üzerine tıkladığında yönetimi devam ettir seçeneği çıkar, ona basınca kontrolü alıyorsun.

Yeni kullanıcı içinse ayarları kullanabilirsiniz.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

sanırım o bilgisayardaki sorun yüzünden bazı oyunlar Game Status bazı oyuna yama indirinçe o kısımda hiçbirşey gözükmüyordu ondan olabilir..

Skin değiştirmeyi dene..

Nesil
    2006
    Yer
    Kütahya

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Managerin takımının yanında Bağlı Değil yazıyor ona tıklayın yönetimi devam ettir çıkar serkan abinin dediği gibi oradan devam edebilirsiniz

çok sağolun....

Mesaj Yetkileri