1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Fikskürde Ki Diğer Takımların Maçlarının Oynanmasını Beklemekten Gına Geldi

Red face Fikskürde Ki Diğer Takımların Maçlarının Oynanmasını Beklemekten Gına Geldi

Arkadaşlar ben biraz eski kafalı olduğumdam 2000-2001 managerini 9 yıldan beri oynarım.

bi özet verim beşiktaşı üst üste "38 yıl şampiyon yaptım"

şimdi 2009 u oynayım dedim. fakat diğer takımların smiulute maçlarını çok bekliyorum. ( gün geçtiğide, o gün içinde ki maçların sonuçlarının yüklendiği andan bahsediyorum)

Bunu hızlandırmanın bir cözümü varmı.?

saygılar

İşlemcin ne kadar güçlüyse okadar hızlı yüklenir maçlar.Oyuna uzun zamandır girmiyorum sanırım optionsdaydı, fikstür detay seviyesi olacak.Faster yaparsan ufakta olsa bir hızlanma olur galiba.

Onu yaptım zaten "" en hızlı durdurulamaz " olan seçeneği seçtim.
    Amd işlemci bi makinam var.
    Belkide şeyden dolayı böyle hissediyorum. hani eski manager inanılmaz hızlıydı ya, ondan çok yavaşta gelmiş olabilir.

yinede eğer başka bir bilmediğim ayar mı yada yöntem mi var diye merak ettim.

hı biliyorsan bi şey daha sorayım.
    2009'da dünya takım sıralaması diye bir bölüm varmı.?
    ben göremedim de.

İşlemcinin modeli önemli,yeni nesil işlemcilerdense yeni oyun sana yavaş gelmiştir.Bildiğim oyun içi başka ayar yok fakat az lig açarsan çok daha hızlı oynarsın.

Şampiyonlar Ligi yada Uefa maçlarının fikstürlerini açtığın zaman sol tarafta avrupa kulüp sıralaması olacaktır.Dünya kulüp sıralaması yok(en azından bende görmedim )

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by fcgrade View Post
    bi özet verim beşiktaşı üst üste "38 yıl şampiyon yaptım"
    Bu nasıl bir ego yaa.

01/02'de 2D , 3D görüntü olmadığından çok hızlı geliyodu sadece. Yıllar geçtikçe daha çok ayrıntı olmaya başladı tabikide yavaş olmaya başladı ama zaman geçtikçe alışıyo insan. Ben dün 2buçuk saatte hazırlık maçlarını bitiremedim. Tabi transfer falan derken yavaş gidiyodum

Ok eyv saol dostum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca egom yüksektir doğru
    Last edited by fcgrade : 02.Ağustos.2009 at 20:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yavaş oynamak daha fazla zevk veriyor.Bende yavaş oynuyorum hep maçlardan önce kadroyu baştan dizerim komutları değiştiririm bişeyler yaparım.Hele maç önemli maçsa şlde grup maçı filansa dahada uzar istatistikler felan derken 1 saatte bir maç bitiremediğim olmuştur :G

Alışacaım arrtık =)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yeni bilgisayarlarla çok hızlı oynarsın..

Seçeneklerde detay ayarlarını minimum'a getir..

Aa gerçekten oldu. "fikskür" ayarlarını en düşük seviyeye getirdim. hızlandı :/
    Çok ters bi durum oldu ama. mutluluktan havalara uçuuyorum. artık benim pde hızlı

Mesaj Yetkileri