1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: oyunumu kaybetmek istemiyorum...

Default oyunumu kaybetmek istemiyorum...

arkadaşlar bilgisayarıma format atacağımdan dolayı oyunumu yedeklemek istiyorum.. eski versiyonlarda games içinden alıp yedekliyordum oyunumu ama şimdi bulamıyorum.. nerdeki oyunu alıp yedeklicem acaba lütfen bilen varsa yardım etsin... şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Belgelerim icersinde Sports Interactive/Football Manager 2009/ icersinde games klasoru olacak. Orada olmali oyunun eger farkli bir yere kaydetmemissen. Eger bulamazsan ve oyunu halen silmemissen sana 2. bir yolda sunabilirim, soyle ki;

Oyuna girip kayitli oyunun acip, ayarlardan farkli kaydet (save as) ile oyunu bilgisayarinda istedigin yere kaydedebilirsin.

malikaya 2 yöntem iyi bir yol ama bilgisayarda virüs olduğu için oyunu başlatmıyor.. güvenli moduda denedim olumsuz... ilk yolu ise biliyorum ama öle bir dosya yok... yine de saol.. eğer başka bir yol bulursan sölersen sevinirim...

yaptım arkadaşlar.. teşekkürler.. önerileriniz için... malikaya ilk yolu bir kez daha denedim oldu buldum sonunda dosyayı... kolay gelsin herkese

Mesaj Yetkileri