1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Hangi XQ Parfümü Almalıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Hangi XQ Parfümü Almalıyım

selam arkadaşlar ben fullspeed kullanıyorum aslında ama bitmek üzere yedek almadım bu kez avonda indirim gününü bekliyorum haliyle ögrenciyiz sonuçta.O indirime girene kadar XQlardan birini almayı düşünüyorum bir çogunuzun fikri vardır bence bilindik bi koku.Sizce 3 modelinden hangisini almalıyım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediğin parfümleri bilmiyorum, ne kadarlık bir parfüm onuda bilmiyorum ama, eğer 100TL'ye çıkabilirsen şu sıralardaki gözdem 1 Million'ı alabilirsin. Paco Rabanne'nin 11 numara bi koku...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

100 tlye çıkabilirim.burberry var mesela 100 civarı full speed'i değiştirmek istersem ancak cıkarım ama ana kokumdan memnunum tesekkürler bakıcam söylediginiz kokulara daha hosuma gider belki burda bulabilir miyim tabi o da soru işareti
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben XQ'nun deodorantını kullanmıştım. Kırmızı olanını. Onun da parfümü vardır herhalde. Çok hoşuma gitti, öneririm...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Full Speed ne kadar şuan?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

70 civarı olması gerek

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Internet fiyatlarını araştır biz baya bir ucuz almıştık tanıdık vardıda 2 tanesi 60'dan almıştık. İnternet'ten araştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bende yarı fiyatına alabiliyorum ama indirim zamanı zaten 2 ayda bir indirimde oluyo nerdeyse simdilik sarısını aldım XQ'nun romantic yazıyodu üstünde de carlos olunca dayanamadım aldım bi dahaki ayda full speed alırım

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

70tl ye 7 tane bvlgari doldutturuyorum.herkese de tavsiye ederim.paranız cebinizde kalsın

Mesaj Yetkileri