1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: iste biz:D

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Talking iste biz:D

Terörist saldırıda çöken ikiz kulelerde çalışanların büyük bir bölümü öldü. Kulelerde çalışan Türklerin büyük bölümüyse hayatta... Basına yansıyan hikâyelere göre Türklerin kurtuluş sırları şöyle :

En kötüsünü düşündüler : Bina sarsılınca Türklerin akıllarına iki olasılık geldi : Ya uçak çarptı, ya deprem oldu. ABD'lilerse sistemlerde patlama oldu diye düşündü. Türk 'Nasıl kurtulurum'u planlarken ABD'li masasında çalışıyordu.
    Anonsları dinlemediler : Resmi emirleri ciddiye almayan Türkler, izdihamı engellemek için hoparlörden yayılan "Binayı terk etmeyin" uyarılarına aldırmayıp hemen merdivenlere yöneldi.
    Cepler hep açık : Tam bu sırada en ciddi toplantıda bile kapamadıkları, tuvalette dahi yanlarında bulundurdukları cep telefonları çaldı, dostları "çabuk kaç, binaya uçak çarptı" diye uyardı.
    Emniyet şeridini ihlal : Binadan kurtulan bir Türk'e kulak verelim: Amerikalılar merdivenin sağından tek sıra halinde iniyordu. Polise "Neden solu kullandırmıyorsun?" dedim. "Yukarı çıkanlara ayırdık" dedi. Gülüp tek başıma soldan jet gibi indim. 2 dakika sonra bina çöktü.
    İleriyi gördüler : Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor : "Binadan çıkınca hemen uzaklaştım. Çünkü depremde binalar sallantıdan 15-20 dakika sonra çökmüştü. ABD'lilerse binanın önünde telefonla 'Kurtuldum' diye müjde veriyorlardı. Kuleler çökerken sanırım altında kaldılar."

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

bu gerçekmi yoksa öylesine güldürmek içinmi?????
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben gercek biliorum

Nesil
    2005
    Yer
    34

gerçekse enteresan ama komik değil sonuçta adamlar ölmüş ve terör..ama merdivenden inerken olayı iyiydi

Bana gerçekçi gelmedi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mihahaha cok entresan mıus yaa sagol paylastıgın icin

yok ya gerçek değildir bu gerçekse film gibi zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

komikmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Thumbs down

gerçek olduğuna inanmam komikte sayılmaz.
    sonuçta ölüm var.

gw
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

Mesaj Yetkileri