Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Hayattan Estantaneler

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Default Hayattan Estantaneler

Gerçek hayatta yaşadığımız komik ve ya ilgi olayları paylaşalım
    ilk örnek benden olsun
    geçen gün bizim pazarda 1-2 şey alıcaktım
    Pazarcı : Bu Domatesi almayının kaynanası ölsün demesi ve aynı anda Herkesin ''Amin'' demesi sonra tüm pazarın kaynanamı severim .Sevmem ama ölmesini istemm. Ölsün Ölsün diye tartışıyorlardı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende ilkokuldayken tanımadığım bir hocaya teyze demiştim oda ne teyzesi lan öğretmenim diyeceksin diye fırçalamıştı.

Ortaokuldaykende okulun koridor kapısını kırmıştık. Bir arkadaş beni kovalıyordu, okulun koridorunun sonuna merdivenlere geliyorduk bende çoğu cam olan kapıyı kapatınca arkadan gelen arkadaş kapıya girdi camı felan inmişti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bende küçükken abimin kafasından kolanya şiseni patlatmıstıştım dün gibi aklımda hey gidi günler
    Sonra abin kafanı patlatmış mıydı abi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Herhalde en komiği benimdir

Daha baya küçükmüşüm 5-6 yaşları patates kızartması hastasıyımdır evde yerken diayımda okuldan gelmiş benim patatesten bir iki tane almaya kalkmış ben çatalı bunun koluna sokmuşumGömlek ful kanBana vurmuş odaciz olmuş orda bya süre kalmış orda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk torun olduğumdan küçükken genelde anneannemlerin yanında kalırdım.
    Babamı pek göremezdim.Babamda bana bir araba almış beni görmeye gelirken.
    Ondan sonra bende bir kenara koymuşum dedemde merak etmiş nasıl bişi diye bakarken birşeyini bozmuş.Bende babam zaten ayda yıldı bir hediye alıyor sen niye bozuyorsun diye dedemin kafasında parçalamıştım arabayı
    3-4 yaşındaydım çocukluk işte

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çocukken alınan oyuncakları hep kırarmışım, kıramadığımda bu niye kırılmıyor diye ağlarmışım.

Şöyle böyle hatırladığım diğer olay ise, ilkokul 1. sınıfta yolda para bulmuştum. Bulduğum parayı kime vereceğimi şaşırıp, gidip yol ağzında seyyar maydonoz satan adama vermiştim. Sahibi gelirse ona verirsin diye. Tabi o zamanlar parasını kaybeden adamın gelip de maydonozcuya benim parayı gördün mü diye sormayacağını tahmin etmemişim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benim ilk yaşlarımdan beri süregelen bir sinir problemim var. Hatırlıyorum 5-6 yaşında falan bana el sallasalar sinir krizine girerdim o derece Teyzemin oğulları karşıma geçip gülse,bana baksa,el hareketi falan yapsa delirirdim.Bi gün yine öyle bi şeyde sinirlenip elime Volkmanlerini(yanlış yazıyo olabilirim) almıştım.Kırarım tehditlerine rağmen aynı şeye devam etmişlerdi ve en sonunda duvara fırlatıp kırmıştım sırf gülüyolar diye Kivi çalma gibi olayım da var onu sonra anlatırım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Doğdumdan beri Galatasaray'lıyım , Galatasaray yenildiginde 5-6 yaşlarında bile sinirlenirmişim sırf bu yüzden dayımın gözlügünü kırmısım , hala da öyle Galatasaray yenildiginde olası bir olumsuz skorda her aksam takıldıgımız arkadaslar sokaga cıkamaz çünkü bilirler heran patlıyacagımı kalplerini kıracagımı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

eskiden eski kitap ları kitapçılara satardık 1.sınıf iken yırtılmış kitabı parayla kitapçıya sattım bir daha gitmedim oraya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ortaokul son sınıfta İBrahim diye bir arkadaş vardı. Bizim sınıfımızda 3 katlı okulun en üst katıydı. Ön bahçeye bakıyordu. Biraz genişçeydi bahçe. Hava güneşli ve hafifte rüzgarlıydı. Yanımızdada dolaplığın üstünde eski defter ve kitaplar felan vardı. Tenefüslerde felan uçak yapardık. Birbirimize atardık. Derken iki kitabı aldık tenefüste, karelere ayırdık. Hani maçlarda yaparızya küçük kareler. Aynen o şekilde böldük ve poşete koyduk. Ders başlayınca pencere kenarındaki sıraya geçtik ve iboyla ben poşeti en üst kattan aşağıya boşalttık Tabi birsürü kağıt havada uçuştu herkes bahçeye bakıyordu tabi. Alt kattakilerde farketmiş olacakki müdür çıkageldi odaya, daha sonra hangimizin attığını sordu. İbrahim çıktı ben attım dedi. Bende ardından söyledim benimde attığımı müdür çıkın 1 tane kağıt kalmasın hepsini toplayın dedi. Dersten çıkıp kağıt topladık. Bu arada bahçede gülmekten ölmüştük süperdi ya

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

- Lise 1. sınıftayız çok samimi bir arkadaşım var ders zili çaldı sırada geyik yapıyoruz bu benim saçımı okşadı ve;
    '' Kim demiş ben hayvan sevmem diye'' dedi herkesde bir gülüşme.
    Altta kalmayacağım ya hemen ardından ben bunun kafasına iki kez vurdum ve
    '' Kim demiş ben top oynamayı bilmem diye'' dedim. Herkesde bir vooov sesi tabi ben bu arada hocanın bana baktığını farketmedim ve hocanın gelip benle top gibi oynaması ile hikaye son buldu bayağı bir hırpalanmıştım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Çocukken alınan oyuncakları hep kırarmışım, kıramadığımda bu niye kırılmıyor diye ağlarmışım.
    Senin ruhunda yırtıcı bi kimlik var demekki Bende hangi oyuncağı alsam ilk gün yanlışlıkla kırardım. Hatta hala öyle. Yeni bişey aldığımız zaman kırıcakmış gibi hissediyorum kendimi. Büyü var sanki bende
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ruhunda var Kaptan .

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    - Lise 1. sınıftayız çok samimi bir arkadaşım var ders zili çaldı sırada geyik yapıyoruz bu benim saçımı okşadı ve;
    '' Kim demiş ben top oynamayı bilmem diye'' dedim. Herkesde bir vooov sesi tabi ben bu arada hocanın bana baktığını farketmedim ve hocanın gelip benle top gibi oynaması ile hikaye son buldu bayağı bir hırpalanmıştım.
    Süpermiş Serkan abi,yarıldım gülmekten .
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

King_Theoden´isimli üyeden Alıntı
    o hocaları bilirim serkan abi bizimde bir hocamız vardı bizi tuğla sanıyordu galiba bir koyuyordu sırtımıza ortadan 2 ye ayrılıyordun
    hatta bir arkadaşımız nefessiz kalmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Hikaye bende çok da forumda gece matinesi yok Edepli aklıma gelen bu. aslında neler var Bir istanbul maceram varki üff

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sana özel bölüm açmaları lazım galiba abi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir ara ekmek teknesi diye mi ne film vardı.
    Bir adam vardı hikaye anlatırdı gece.Sanada öyle bir bölüm lazım
    Last edited by LifeYourself : 06.Ekim.2009 at 15:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lise 3 sınıfta Bizim tombul bir arkadaş vardı Orhan diye derste uyumuştu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim yanımdaki arkadaşım bu dediğini her ders yapıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama cidden uyudu yani yatma felan değil. Hoca elini yüzünü yıkamaya gönderdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bizimkide uyuyor zil çalıyor uyanıyor suratı kıpkırmızı kitabın izi var hocalar birkaç ders karıştı artık alıştılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ama cidden uyudu yani yatma felan değil. Hoca elini yüzünü yıkamaya gönderdi
    Onda ne varki ben hergün ilk 2 ders uyuyorum okulda Eğer ders edebiyatsa garanti uyuyorum. Hele geçensene off Bi uyudum kalktığımda 3. dersteydik Millet "Kalk Cihan geldik hadi iniyoruz" diyordu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

99 depreminden önceki gece.İstanbul'dayız.Annemin halasının evinde.Evin en küçük oğlu ile balkonda top oynuyorduk.Top aşağı düştü.Bizde nereye düştü diye baktık ama karanlık olduğu için göremedik tabii.Bu arada bahçede hareket eden 2 canlı gördük.Tam olarak seçemediğimiz için fare sanmıştık.(Sonradan onların kedi olduğunu anlamıştım ) Neyse işte gece uyurken deprem oldu.Seslere uyandım ben.Bir baktım herkes telaş içerisinde.O zamanki çocuk aklı işte.Nereden bileyim deprem olduğunu.Depremin ne olduğunu bile bilmiyordum doğrusu.Ben bu telaşı görünce evi fareler bastı sanmıştım. Aceleyle dışarı çıktık hemen.Tabii sonradan anladım evi fareler basmadığını. Allah'tan konakladığımız bina yıkılmamıştı.Yoksa şu an bu yazıyı yazamıyor olabilirdim..,

Şimdilik aklıma bu geldi.Aklıma geldikçe yazarım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Pek komik sayılmasada şuan için bana komik gelen bir olayı daha paylaşıcam. Hayatım resmen bir roman

Bizim evi yolun üzerinde bir apartman... Bizim apartmandan çıkınca bahsettiğim yolu takiben yukarıda da apartmanlar var. Bir gün o apartmandaki arkadaşlarla onların evinin önünde yolda top oynuyorduk. Tam karşıdada şuan tamamlanan ama o zaman inşaat halinde olan bir bina vardı. İnşaatinde kireç kuyusu vardı hafif derin. Neyse top oynarkene o kuyuya düştü. Kimse almayınca Lan ben alırım ne var deyip girdim kuyuya. Kuyu deyince hafif derin biryer asıl mesele o değil yani, neyse tam topu almaya inerkene küttt kafamda birşey patladı. O da ne orda bir koca tahta. Üzerindede çivisi, kafama battı. Sonra ben ağlayarak eve gittim. Tabi o zaman küçüktüm baya. Annem felan korktu. KLarşı komşuya gittik o kolonya felan sürdü. Çivi battı ama öyle saplanıp kalmadı. Sadece sıyırdı ve kanattı çiviyle gezmiyorum ben, daha sonra hastaneye gittik. Bir kaç uyuşturucu iğne vurup bir kaç dikiş attı kafaya. Ben o an anneme her ne kadar hatırlamasamda anne beni kurtar kaçalım gidelim felan diyormuşum korkudan.. Ama iğneyi dikişi felan hissetmedim. Bu sefer ben tedavi olduktan sonra annemin tansiyon düştü 1 dakika felan gözleri görmedi. Ona serum taktılar. Yani o gün ailecek hastanelik olduk Şuan komik olsada çok zor bir durumdu buda enstantane sayılır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk cümle yanlış oldu.

Bizim evimiz bir yolun kenarında.. olacak
    Last edited by SAİT71 : 06.Ekim.2009 at 16:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yıl 2001 Yer Japonya/Osaka..

O yıl ailecek 3 aylıgına Japonyadaydık annem babam meşgul olduklarından beni oyalanıp eglenmem için bir yaz okulu gibi birşeye gönderdiler. İşte sabahleyin yakın yerlerde oturan ögrencilerle toplanıp okula gidiyorduk akşamlarıda genelde babam beni alıyordu. İşte bir akşam yine oturup babamı bekliyorum epey bir bekledim fakat ne gelen var nede giden. Bütün ögrencileri aileleri aldı en sona ben kaldım artık epey bir zaman geçti çünkü 1-2 saat kadar. En son ögretmenim beni evime bırakmaya karar verdi. Japon adamla düştük yollara bende küçügüm tabi 7-8 yaşlarındayım yoluda tam bilmiyorum. Her neyse zar zor evi bulduk kapıyı çaldık kimse yok evde. Ben tabi aglamaya başladım artık babam beni unuttu falan diye. En son babam beni okuldan alır diye yine adamla okula döndük. Döndükten biraz sonrada babam geldi böyle üstü başı dagınık esniyor ve uykulu uykulu bakarak. Baba noldu dedim uyuya kalmışım pardon falan dedi. O günden sonra bütün ögretmenler falan beni her gördügünde father sleeping (baban uyuyo) diye dalga geçtiler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bunlarında espiri yeteneği pek gelişmemiş belli oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Bunlarında espiri yeteneği pek gelişmemiş belli oluyor
    Türk öğrenciler olsaydı kim bilir neler olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam bu iğrenç espiriyi öğrenciler yapsa anlıyacağım nese diyeceğim öğretmenler yapıyor
    Bizde de böyle hocalar vardı iğrenç espiri yapan ama onlar bile geliştirdi kendini bunlar hala baban uyuyo diyormuş

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Benim öle pek bir olayım yok.Ama her sabah okula gittiğimde çeşmenin yanına doğru gidip günaydın beyler dediğimde arkadaşların beni ıslamaları ayrı bir olay .Her sabahta bu şakayı yemiş olmam daha ayrı bir konu

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Arkadaşın sarhos olup kediyi kovalaması ve onu parkda 1-2 saat aramamız vardı hiç unutmam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Apartmanda Mustafa diye bir arkadaşla sigara içmeye başlamıştık. Mekanımızda çok uzak bir yer değildi. Apartmanın çatı arasıydı.. Belli bir zamanda hep yukarı çıkar sigara içerdik. Tabiki çok aklım ermesede yinede baya büyüktüm. Babam keresinde 2 kutu marlboro almıştı kendisine. Oda günlük 2 paket bitirir. Ben safta gidip gizlice hiç açılmamış kutunun birisinden bir paket marlboro çaldım ve doğru çatıya. Arkadaşlar içtik bir kaç tane. Çok geçmedi babam farketti açıldığını ve hiç açılmamış kutudan doğal olarak tahmin edersinizki evden birinin aldığını anlarsınız ve oda 5. ceza mahkemesini salona kurdu ve soruşturma açtı sonunda davayı kazandı ve bir daha arkadaşlarınla hiç bir yerde içme. Gel içeceksen benle iç dedi.

Daha sonra ben yine içtim aynı şekilde sonunda bizim Mustafa nın annesi, üstüne sinen sigaradan onun içtiğini anlayınca oda ötmüş içtiğimizi böylece 2. kere yakalandık. Bu seferde ceza olarak kayış ve acı biber geldi ben kayışı seçtim. Baya bi canım yansada böylece kurtuldum. Ama şuan bronşit olduğu için Sigaranın S sini ağzıma almam

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri