1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Pablo Batalla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Default Pablo Batalla

Ca ve Pa değerini merak ettim...
    Last edited by LaigLeNoiR : 25.Ekim.2009 at 22:34
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2009 da bakmıştım Pa 140 tı galiba..Değiştiğini sanmam. ama klas bir oyuncu izlediğim kadarıyla. Topa vuruşları estetik ve kalecinin üstüne abanmıyor. Boş köşeye vuruyor. Zaten Arjantinlilere hayranım böyle bir oyuncuyuda izlemekten zevk alıyorum..

İlk 10 haftada bıraktığı izlenimler. Öncelikle ayak içini oldukça iyi kullanıyor. Duran toplarda son derece etkili. Durarak oynamıyor sürekli oyunun içinde. Oyun zekası gayet iyi takım arkadaşlarına iyi paslar çıkartıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tekniği gayet iyi, takım arkadaşlarını oyun içerisinde iyi görüyor ve topu boşluklara güzel aktarıyor.

Duran topları, pasları, şutları akıl dolu. Çok güzel bir şekilde oyunu sürklase ediyor. Oyunu sıkıştırmıyor, boş alanlara yöneliyor. İlerleyen dönemde daha da iyi olacaktır. Şuan oyuna özellikleri nasıl yansıdı bilmiyorum ancak gerçek hayatta uzun dönemde kulüp tarihimizde kendine iyi bir edinecektir.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mevkiisinde kanat olmamasına rağmen orta yapması ve kornerleri oldukça etkili.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ortegaya çok benzetiyorum ben.
    Aynen.....

Stili ona benziyor. Bende bazen vuruş tarzını çok benzetiyorum. Ayakiçiyle vururken sanki bir ortega edası var.

Mesaj Yetkileri