Deniz nickli arkadaşımız rica etti size bu mesajı göndermemi.
Merhaba Turksportal,
ben banlanan Deniz nickli üye. Sitede tanıdığım, ve beni tanıyan bayağı kişi vardır. Genellikle olumsuz yönümle hatırlayan daha fazladır.. Arkadaşlar banladığım zamanlar ve onun öncesinde çok kişinin ahını aldım, çok haksızlık ettim. Hiç haklıyım söyleme hakkım asla yok. Bunu bir vicdan azabı veyahut kandırmaya yönelik bir yazı olarak düşünenler olabilir.. Fakat niyetimi anlayanlarda olacaktır umarım. Çok kişiye terbiyesiz ettim ve hepsinde haksızdım, biliyorum. Bundan ötürü tüm Turksportal ailesinden özür dilemek istiyorum. Özellikle gerek Baran abi, Mustafa abi ( BeeTLeeJuice ), Fatih, Alican, Aydın abi, Mustafa abi ( Vieri ), Serkan abi, Hayrettin abi, Emre abi, Emre abi ( El Barto ), Mehmet Ali abi, Berkay, Serkan abi ( SeRKaN ), Burak abi ( Sheriff ), Burak abi ( DisCo ), Green Beret ( Emre ), Aykut, Oğuz abi, Oğuz abi ( Oghuse ), aklıma gelmeyen isimler olmayabilir, sayabildiklerim bunlar.. Çok gevezelik, özentilik, çarpıntılık yaptım ve hepsinin farkındayım. O zamanlar ne sebepse hiç tavırlarıma dikkat etmezdim.. Banladığım günden itibaren çok düşündüm, kendimi tarttım, herşeyi aklımdan geçirdim haksız olduğumun ve çocuksu hareketlerin hepsinin farkına vardım. Ve şimdi olgunlaştığımı, kendimi kendimin ölçtüğüne inanıyorum. O zamanki halime bakıyorum ve yazık diyebilecek şekilde düşünüyorum. Fakat Turksportal ailesinden bir türlü kopamadım bir ara gidişlerim oldu, ama sanal alemde, net alemde hiç aklımdan çıkmadı ve bu aileden kopmak istemiyorum. Sizden istediğim tüm Turksportal'dan beni affetmeniz. Hepsinde ben haksızdım, haklı diyebileceğim bir durum asla yoktu.. Sizlerden dileğim, bana bir şans daha vermeniz. Turksportal ailesine geri dönmek istiyorum ve hepinizden özür diliyorum, tek temennim beni affetmeniz.
Yazımı okuduğunuz teşekkür ederim. Bu yazıyı iletmemde yardımcı olan Aygün arkadaşıma sonsuz minnetlerimi iletiyorum..
Deniz