1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: 19 Mayıs Buluşmasında Tsi Ankara Buluşması

Default 19 Mayıs Buluşmasında Tsi Ankara Buluşması

Biraz Konuyu Geç Açtım Galiba Ama Yinede Çok Geç de Kaldık Sayılmayız Pazar Günü Yani 28 Şubat 2010 Tarihinde Ankara 19 Mayısta Saat 14:00'de Oynanacak Olan Karşılaşmaya Siz Forumdaki Kardeşlerim ve Abilerimle Birlikte Toplu Halde Maça Gitmeyi ve Maç Sonrasında da Bir Playstation Turnuvası Yapmayı Planlıyorum. Organizatör Olarak İlk Fikrim ve İlk Uygulamam Olacak Amacımız Forumumuzdaki Ankara Gerçeğini Ortaya Çıkarmak. Eğer Daha Güzel Şeyler Yapabilirsek Sizlerde Önerilerinizi Belirtirseniz Hep Beraber Güzel Bir Gün Geçiririz Beraber. Yarın En Geç Sabah 9:30-10:00 Arası Gelebilecek, Katılabilecek Arkadaşlar Varsa Belirtsinler. Saat 13:00'te 19 Mayıs Stadının Önünde Buluşalım.

Cevaplarınızı En Geç 28 Şubat 2010 Sabah Saat 10:00'a Kadar Bekliyorum.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Biraz Konuyu Geç Açtım Galiba Ama Yinede Çok Geç de Kaldık Sayılmayız Pazar Günü Yani 28 Şubat 2010 Tarihinde Ankara 19 Mayısta Saat 14:00'de Oynanacak Olan Karşılaşmaya Siz Forumdaki Kardeşlerim ve Abilerimle Birlikte Toplu Halde Maça Gitmeyi ve Maç Sonrasında da Bir Playstation Turnuvası Yapmayı Planlıyorum. Organizatör Olarak İlk Fikrim ve İlk Uygulamam Olacak Amacımız Forumumuzdaki Ankara Gerçeğini Ortaya Çıkarmak. Eğer Daha Güzel Şeyler Yapabilirsek Sizlerde Önerilerinizi Belirtirseniz Hep Beraber Güzel Bir Gün Geçiririz Beraber. Yarın En Geç Sabah 9:30-10:00 Arası Gelebilecek, Katılabilecek Arkadaşlar Varsa Belirtsinler. Saat 13:00'te 19 Mayıs Stadının Önünde Buluşalım.

Cevaplarınızı En Geç 28 Şubat 2010 Sabah Saat 10:00'a Kadar Bekliyorum.
    Abi 28 şubat yarın .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Bende Öyle Dedim İşte Ozzy. Gel Sende Gece Otobüse Bin Sabah Burada Ol

Derbi Maçında Bir Buluşma Olsun İstedim

Şöyle Bir An Az 6-7 Kişi Çıkarsa Süper Birşeyler Yapabilirz

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

14 Mart'ta 19 Mayıs Stadında olun bulusmus oluruz hem abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarın olmasa gelebilirdim. Bir gün önceden çok ansız olmuş yahu
    Ama bakalım kaç kişi bu başlığa cevap atıp, bize buluşma olursa gelirim sinyali vericek

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

14 MAYIS-G.Birliği-Fenerbahçe maçında bulusalım

Maça Gelmeyi Bende Son Anda Karar Verdiğim İçin Ani Oldu Maalesef Bir Kaç Kişide Olsa Toplayabilirsek Ne Ala. Buluşma Yerimiz Maraton F-G-H Blokları Büyük İhtimal Ben Burada Olurum Yada Gençlik Spor Müdürlüğü Binası Yanı.

Burak İnşallah Sen O Gün Bizimle Gelip Fener Tribünlerine Girmezsin

Foruma Girip ve Yarın ki Maça Gelmeyi Düşünenler Sabah 10a Kadar Buraya veya Msnle Ulaşabilirler Bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

19 Mayıs'ta toplanıcaksınız sandım Önceden haberim olsaydı keşke.. Aydın'dan 5-6 kişi gitti maça bende giderdim onlarla..

Tühhh Bende Sen Gelirdin Diyordum Kesin

Geç Plan Yapmamızın Cezası Olsa Gerek. Eğer Gelecek Varsa Saat 13.00te F Blokta Sıradayım Matrik Tarzlı Siyah Gözlüklü Birini Görürseniz O Benim İşte

Hadi Görüşmek Üzere Sağlıcakla Kalın

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Abi ben gelirsem Fener tribününden başkasına girmem mümkün olmaz.Bizim biletler İstanbul'dan ayarlanıyor...

Mesaj Yetkileri