1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Carlos Villanueva | Amc | 23

Nesil
    2006
    Yer
    11

Post Carlos Villanueva | Amc | 23

Adı : Carlos Andrés Villanueva Rolland

Mevki : Amc (St)

Oynadığı Takım : Al-Sha'ab

ÖnemLi ÖzeLLikLeri : Dribbling, First touch, Technique, Creativity, Flair

Klasik forvet arkası oyuncusu.Playmaker, In. Forward, Att. Midfielder rollerinin hepsinde oynayabilecek yetenekte bir oyuncu.En büyük eksiği ise fiziksel açıdan zayıf, bilhassa ağır olması.Özellikle Inside Forward rolü için bu önemli.Yinede özellikleri göz kamaştırıyor.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Adı : Carlos Andrés Villanueva Rolland

Mevki : Amc (St)

Oynadığı Takım : Al-Sha'ab

ÖnemLi ÖzeLLikLeri : Dribbling, First touch, Technique, Creativity, Flair

Klasik forvet arkası oyuncusu.Playmaker, In. Forward, Att. Midfielder rollerinin hepsinde oynayabilecek yetenekte bir oyuncu.En büyük eksiği ise fiziksel açıdan zayıf, bilhassa ağır olması.Özellikle Inside Forward rolü için bu önemli.Yinede özellikleri göz kamaştırıyor.

gercekten guzel ozellikleri var ama ben gs ye aldim ancak yarim sezon dayanabildim acaib kotu oynuyor hic bir devamlilik yok tavsiye etmiyorum oyunun saka oyuncularindan biri

Nesil
    2006
    Yer
    11

Valla dostum her zaman dediğim bir olay var, "Doğru adamı, doğru takıma getirmek".FB ile oynadım.Ben Fbye Dzogoev ve Wagner'i getirirken, senin Gs'ye bu adamı getirmen kusura bakma tamamen senin hatandır.Transfer yaparken yönettiğin takımın çapını ve vizyonunu bilerek-düşünerek transfer yaptığın sürece, transferde fiyasko yaşaman çok düşük bi ihitimal.Bu oyuncu için demiyorum, genel olarak söylüyorum.Ve bence hiçte şaka yapar gibi bi hali yok oyunun.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri