Evet Dinamo Kiev'in yeni transferi genç Aygün'ü aşağıdaki vidyoda izleyebilirsiniz. Rezalet!
Genç Star Aygün!!!
Evet Dinamo Kiev'in yeni transferi genç Aygün'ü aşağıdaki vidyoda izleyebilirsiniz. Rezalet!
Genç Star Aygün!!!
Tamamen hayal ürünü![]()
Arkasındaki yazı mükemmel.Aygün sahada olmaz bu işler gel Esra EroLLa İzdivaça çık
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu adamı gece işte bırakmayın yahu.![]()
Arkadaş arıyorum diye yazı yazan futbolcuyu kınıyoruz... Ama topukla yaptığı asist mükemmeldi...![]()
Asist süperdi yalnız Aygün.![]()
Şşşştt sevgilisi var çocuğunHepinizi özel mesaj yağmuruna tutar valla sevgilim görür yapmayın diye.
Emrah abi özellikle seni uyarıyorum.Günde 50 tane özel mesaj almak istemiyorsan uğraşma çocukla..
![]()
yok yaa aygün yapmaz öyle şeyler. asistte süper![]()
Aygün'ün sahada yaptıkları biter mi? Kim bilir başka bir gün nasıl çıkacak karşımıza. Nouma gibi adam, sepetten ne çıkacağı belli olmaz. Valla soyunur moyunur sahanın ortasında da biz de "top"okrat yemini ettik, mecbur yayınlıyoruz bu görüntüleri. Ama arkadaşlar Aygün'ün yüzü hakkında hiç yorum yapmadınız ki, benzememiş mi biraz.
Aygün gece 1'e kadar bekledi vidyoyu, saat 1 oldu, vidyo hazır dedim, ben uyuyorum dedi.Tabi başka şeylerle uğraştığım için bir yandan vidyo geç saatlere sarktı. Aygün Overall 15 şu anda ama yaptığın asisti dikkate alacağım 16 oldun sayılır.
Böyle gidersen 15-16 sezon sonra 1. ligde oynarsın.
![]()
abi insan daha güçlü yapar 15
gerçek mevkii nereki ss de 15![]()
Gerçek mevki forvet işte.Top Aygün'deyken rakip savunmanın ileride kalması, geri dönememesi gibi bir sıkıntı olmuyor. Yürüyerek gelip Aygün'den topu çalıyorlar.
![]()
Harika olmuş![]()
Ellerine sağlık Emrah abi süper olmuş.Overal'in 15 olması olayı süper olmuş![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aygün bak bu kadar insan seni izledi, tam 38 kişi izlemiş şimdiye dek. Yine de ucuz atlattın datlum.![]()
Link falan yok abiGir bak
![]()
Ayg. yoksa kuma mı geliyor Kiev'den Besteye söylerim valla![]()
ahahahaElllerine sağlık Emrah abi.
Aygün parla Aygün ama Turksportal dışında parla.Aygün Turksportal'dan atılsın diyenlerin birleşme yeri var artık.
![]()
http://www.facebook.com/group.php?gi...d=284836293777
Herkesi bekliyoruz.![]()