1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Türksportal HALI SAha turnuvaları İStanbul buluşmaları-Nike Halı Saha Tur.

Wink Türksportal HALI SAha turnuvaları İStanbul buluşmaları-Nike Halı Saha Tur.

Selam arkadaşlar halı saha TURNUVA sı düzenliyormusunuz site yönetimi olarak vede istanbul buluşmaları ne zaman olacak halı saça maçı demiyorum dikkat TURNUVA felan olacakmı siteden kadro kurup felan ....

Birde nike halı saha turnuvasına katılacak ekip varmı aranızda

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Biz katılıyoruz başvurumuzu da yaptık zaten isterseniz sizin takım warsa bi maç yapalım

yok nike halı sahaya takımım yokta benim katılacak takım bulamadım çömez kaynıyo bizim mahalle

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bizim 5 senedir birlikte oynadığımız bi takımımız war gayet de iyiyiz sitede karşımıza çıkacak rakip varsa zevkli olabilir

Quote Originally Posted by anilla View Post
    Bizim 5 senedir birlikte oynadığımız bi takımımız war gayet de iyiyiz sitede karşımıza çıkacak rakip varsa zevkli olabilir

gel ben tek siz hepinüz

sen nerde oturuyon sizin takım ne tarafında ist nin

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Pendik te ama anadolu yakasının her yerine geliriz fark yapmaz yeter ki adam akıllı bi rakip olsun

Wink

Quote Originally Posted by anilla View Post
    Pendik te ama anadolu yakasının her yerine geliriz fark yapmaz yeter ki adam akıllı bi rakip olsun
    bende güngörende oturuyorum yaş kaç isim ne senin benim oğuz yaş yazar orda saten 19 diyelim geçelim

Mesaj Yetkileri