Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Unutulmaz Maçlarımız

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default Unutulmaz Maçlarımız

Hepimiz kaç senedir bu oyunu oynuyoruz.Ve illaki bu maç unutulur mu böyle maç 40 yılda bir gelir dediğiniz maçlar olmuştur.Bu başlık altında o maçları paylaşmaya ne dersinizAnlatmak yerine ss şeklinde paylaşım yaparsak çok daha iyi olur kanaatindeyim

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

SS ile paylaşmak isterdim fakat 5.5 yıl önce arkadaşımın evinde yaşadığım bir maç. Milan ile oynuyoruz karşımda tanınmamış takım. Dakika 87 2-0 öndeyim. Ama 88 ve 90'da gol yeyip 2-2 berabere kalmıştım hala unutamıyorum.

Birde FM 2010'dayım. Gruptan çıkmam için Real Madrid'in rakibi ile oynayıp en az beraberlik alması gerekiyor benim ise kazanmam. Ben maçı kazandım ve gruptan çıkar durumdayım. En son Real Madrid maçına bakıyorum. Skor Real Madrid 1-0 mağlup. Gol dakika 89 Kendi Kalesine Benzema.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FM 2008'de Şampiyonlar Ligi finalinde Lyon ile 3-0 geriye düştüğüm maçı 3-3 yapıp penaltılarla kupaya uzanmıştım. Ne kariyer yapmıştım Lyon ile. Carlos Tevez , Adriano , Agüero'lu forvet hattımı dün gibi hatırlıyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=96

Hemen akabinde,

http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=99

Ne maçtı be. Yarı finalde Arsenal'e elenmiştim o sezon. Ertesi sezon Arsenal'i 4-2 yenip kupaya uzanmıştım.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

SS olarak atamıyorum FM 2008 de Galatasaraydım. Real Madrid 2-0 yeniyodu. 70 ten sonra bulduğum 3 golle maçı kazanmıştım. Ama Şampiyonlar Ligi Yarı Finaline çıkamamıştım
    Birde unutulmaz bir maç oynadım bugün. FM 11de Sampdoria'yla ilk maçımda 10-0 yendim. Üstelik ilk yarı 9, ikinci yarı 1 gol atabilidim.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

şampiyonlar ligi veya uefa olması lazım, çok geçtiği için üzerinden fazla hatırlamıyorum.

beşiktaşla eşleşmiştim(ben galatasarayim), çeyrek veya yarı finalde.

ilk maç deplasmanda 3-0 yenildim beşiktaş'a

ikinci maç neuchatel xamax ruhu dirildi tekrar takımım için vee;

5-0 yendim. ama hayatımda oynadığım belki de en zevkli fm maçıydı.

...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bi maçta ben koyayım tazesindenBugün yeni açtığım Roma kariyerimden bir maç.Kırmızı karttan sonra gerekli müdaheleri yaptık ve maç bizim lehimize döndü

FM 2008' de Manisaspor ile Gençlerbirliği kupa maçına çıktım. Karşılıklı gollerle normal süre 3-3 bitti. Uzatmalarda 3 gol buldum ve 6-3 kazandım. Unutamam. Man of the match: Şener Aşkaroğlu idi.

cm 03-04 de ballı bi şekilde uefa da finale çıkmştm. finalde dortmund u 3-2 yenmştm. vduka vardı santrafor. 2 gol atmştı. managerlik hayatmda ilk kez avrupadan aldığm kupaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Uploaded with ImageShack.us

Gol yağmur oldu aktı maçta

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FM 2010 du.

Beşiktaş iLe 5. sezonumun sonunda ŞL finaLindeyim. Rakip ReaL Madrid. Takımda bütün forvetLer cezaLı. O zaman ki forvet hattımda Sercan,Dzeko,Wagner Love var. Nihat 36 küsür yaşında. Oynadığı dönemLerde çok katkı sağLamış ama son sezonda sadece 1 maç oynatmışım. Mecburiyette maça Batuhan ve yedek forvetim Sercan iLe başLıyorum. Çok eksiğim var ama orta sahada Mesut ÖziL yok, Dzagoev yok. Takımı yönLendirecek maestro bir tek Tabata amca var o da sezon ki iLk maçına ŞL finaLinde ReaLe karşı çıkıyor. Neyse adamLar maça zaten sağLı soLLu atakLar iLe başLadı. İLk yarı 3-0 önde kapattıLar. Sercan da sakatLandı bizim ihtiyar Nihatı aLdım oyuna. Nihat biri frikikten oLmak üzere 2 goL attı ve son 12 dakikaya 3-2 geride girdik. Ardından 90+3 de Nihat maçı uzatmaLara götüren goLü attı ve 3-3 oLdu. Takımda kondisyon kaLmadı tekrar bir oyuncum sakatLandı, kırmızı kart ta gördüm maçı 9 kişi götürüyorum. FuLL savunma oynuyoruz. ReaL heryerden geLiyor en azından penaLtıLara taşısak şansımız oLacak deyip direniyoruz. Dakika 120+ oynanıyor artık. 40 metre frikik topun başına Nihat geLiyor ve inanıLmaz bir goL iLe bize ŞL finaLini getiriyordu. O maçtan sonra bütün apartmanı ayağa kaLdırmıştım. Ertesi gün komşuLar hayırdır feLan ne oLdu diye sorduLar biLe. Ömrüm boyunca unutmayacağım o maçı. Kaydetmiş, sakLamıştım hatta o maçı ama birgün PC çökünce o maçta gitti hatta neredeyse ağLayacaktım o save gitti diye. Ne denediysem geri getiremedim hdd o kayıtı. O derece müthişti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Seri Fm 2005.O zamanlar haftasonları arkadaşımın evine gidiyorum ve ben Real Madrid arkadaş Barcelona ortak kariyer yapıyoruz arkadaşın bilgisayarında.Arkadaş geleni geçeni tokatlıyor ligde.Hatta bana ayıp olmasın diye bazen daha az gol atmak için taktiğini değiştiriyordu. Neyse o ligi aldı,ben İspanya kupasını.Yarı finalde elenmişti yanlış hatırlamıyorsam başka bir takıma,yoksa onu da alamayacağım Tabii benim yönetim bonkör.Daha ilk sezonun devre arasında inanılmaz bir bütçe verip paraya boğmuştu beni.İkinci sezona baya iyi bir kadro kurarak girdim ben.Süper kupa maçı yapacaktık 2 ayaklı.İlk maç onun evinde ve aldığım transferlerin bir çoğunu oynatamadım.Buna rağmen yedek yıldızımız Portillo ile 1-0 öne geçtik fakat ardından Barcelona adeta gol olup üzerimize yağdı.Sonuç: 6-1 Barcelona galibiyeti. Ben şoktayım tabii ama bir yandanda ezici üstünlüğünün vermiş olduğu alışkanlık var.Rövanş maçına yıldızlarımla çıkıyorum ancak ilk maçtaki farklı yenilginin vermiş olduğu umutsuzluk var.Başladık maça,benim takım adeta sahayı dar ediyor Barcelona'ya.Bir kaç gol attık.Acaba mı dedim.İkinci yarıda dahada coştular benimkiler ve maçı 6-0 kazandım.Arkadaşım şokta,ben uçuyorum. Hayatımdaki en çok zevk aldığım maç o maçtır kesinlikle.Sonra arkadaşım oyunu yanlışlıkla sildi ve devam edemedik o oyuna.Komplo olmadığına eminim. Çünkü oyun acayip zevkliydi.Hatta şimdi bile uzun süre o oyundan bahsettiğimiz oluyor.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    FM 2010 du.

Beşiktaş iLe 5. sezonumun sonunda ŞL finaLindeyim. Rakip ReaL Madrid. Takımda bütün forvetLer cezaLı. O zaman ki forvet hattımda Sercan,Dzeko,Wagner Love var. Nihat 36 küsür yaşında. Oynadığı dönemLerde çok katkı sağLamış ama son sezonda sadece 1 maç oynatmışım. Mecburiyette maça Batuhan ve yedek forvetim Sercan iLe başLıyorum. Çok eksiğim var ama orta sahada Mesut ÖziL yok, Dzagoev yok. Takımı yönLendirecek maestro bir tek Tabata amca var o da sezon ki iLk maçına ŞL finaLinde ReaLe karşı çıkıyor. Neyse adamLar maça zaten sağLı soLLu atakLar iLe başLadı. İLk yarı 3-0 önde kapattıLar. Sercan da sakatLandı bizim ihtiyar Nihatı aLdım oyuna. Nihat biri frikikten oLmak üzere 2 goL attı ve son 12 dakikaya 3-2 geride girdik. Ardından 90+3 de Nihat maçı uzatmaLara götüren goLü attı ve 3-3 oLdu. Takımda kondisyon kaLmadı tekrar bir oyuncum sakatLandı, kırmızı kart ta gördüm maçı 9 kişi götürüyorum. FuLL savunma oynuyoruz. ReaL heryerden geLiyor en azından penaLtıLara taşısak şansımız oLacak deyip direniyoruz. Dakika 120+ oynanıyor artık. 40 metre frikik topun başına Nihat geLiyor ve inanıLmaz bir goL iLe bize ŞL finaLini getiriyordu. O maçtan sonra bütün apartmanı ayağa kaLdırmıştım. Ertesi gün komşuLar hayırdır feLan ne oLdu diye sorduLar biLe. Ömrüm boyunca unutmayacağım o maçı. Kaydetmiş, sakLamıştım hatta o maçı ama birgün PC çökünce o maçta gitti hatta neredeyse ağLayacaktım o save gitti diye. Ne denediysem geri getiremedim hdd o kayıtı. O derece müthişti.
    Abi efsane maç olmuş harbiden.O an yaşadığın zevki tahmin edemiyorum valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Şemşi abi antalımaz yaşanır tarzında bir anımış.

Şimdi aklıma geldi. 2010'da Bandırmaspor'u yönetiyordum. Her yıl bir lig atlayarak sadece Bank Asya'da 2 sezon oynayarak 5. sezonda ilk defa TSL'de mücadele ettik. Hedefi ligde tutanma olarak belirlemiştik ama sezonu ligin en az yenilen takımı olarak tamamlamıştık. 34 maçta 20 küsür beraberliğimiz vardı. Çanakkale geçilmez oynatıyordum takıma. Türkiye Kupası'nda final oynayıp o sezonu 5. bitirdik.

UEFA'da ön elemelerin ardından 6. sezonumuzda UEFA'ya katıldık. Gruplardan çıkıp en az çeyrek final görmeyi ümit ediyordum. Çok net hatırlıyorum Reggina, Bayern Münih ve Sampdoria ile aynı gruba düşmüştük. Bu kuralardan sonra 3. olup prestiji koruma peşine düşmüştük. 6 maç oynandı ve yanılmıyorsam 7 puanla tamamladık grubu. İkili averajla Sampdoria'yı geçmiştik. 2. turda Genoa'yla eşleşmiştik. Bilenler vardır, Genoa kadrosunu 3.-4. sezondan itibaren yıldızlarla donatıyor, İtalya liginde şampiyonluğa oynuyordu. Çanakkale Geçilmez oynamaya devam ettim. iki maçta 0-0 bitince penaltılarla elemiştik Genoa'yı. Çeyrek finalde yine bir İtalyan takımı Roma ile eşleşmiştik. Ben fark yemeden elenmeyi düşünüyordum. ilk maç evimizde 2-0 [3-0'da olabilir net hatırlamıyorum] yenilince sona yaklaştığımızın farkına varmıştım. Deplasmanda kontra-atak oynadık. İnanılmaz bir maç olmuştu. Roma'yı deplasmanda 4-0 mağlup etmiştik. O maçı unutamıyorum. İnanılmaz bir maçtı. Saveyi ne yazık ki kaybettim. Özel olarak saklıyordum o saveyi. Çeyrek Finalde ise Everton'a deplasman golüyle elenmiştik. Ama ne kariyerdi be. FM'de en çok keyif aldığım kariyerdi diyebilirim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bugün yaşadım unutulmaz maçlardan birini. 11.1.1'de açtığım ama biraz oynayıp çok sonra devam ettiğim bir Galatasaray kariyerim var, 2. senedeyim, öyle aman aman bir transferim yok, ama 6 yabancılı, kalburüstü Türk oyuncuların olduğu bir kadro kurdum. Uefa'da kötü bir performanstan sonra zar zor gruptan çıktım ve rakibim Tottenham(kadrosu hemen hemen aynı). İlk maçı kendi sahamda biraz şansla 2-0 aldım.
    İkinci maçta savunma ağırlıklı bir kadroyla çıktım, kanatlardan Ekrem Dağ ile Valbuena var. Tottenham 6. dakikada golü buldu. Ardından çekişmeli bir maç geçti, Baroş hem çok kötü oynadı, hem de penaltı kaçırdı. Muhammet Demir'i oyuna aldım. Tam maçı kurtardık derken Tottenham uzatmalarda golü buldu ve maç uzadı. Ardından Tottenham uzatmalarda da 2 gol buldu. Son dakikalarda Sabri'nin nefis bir arapasıyla(!) golü buldum ama elendim. Çok çekişmeli ve heyecanlı bir maç oldu, şimdi lige ağırlık veriyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    FM 2010 du.

İnanılmaz bir maç olmuş.Ah keşke öyle bir maç benim başıma gelseGelen kupa inanılmaz anlamlı olmuştur

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Az önce oynadım.Ne maçtı be

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

90 dakika durduk 90 dan sonra attık harika maçtı

Fm 2011 sezon iki. Galatasaray. Normal kadroya ek olarak Sinan, Yobo, Fazio, Medunjanin, Valdivia ve daimi kiralık oyuncu Santa Cruz var. Gruptan çıktık rakip Schalke, bişeyler bekliyoruz. İlk maça devre arası çok hazırlanmışız, yeni sistem getirip bol bol test etmişiz. İlk maç evimizde 2-1 yenildik. İkinci maç "hay sistemini arkadaş ben çift forvet oynayacam diyip o güne kadar uzun zamandır maça çıkmayan Santa Cruz'u almışız kadroya, Valdivia yok. Sonuç bu:

anlamıyorum arkadaş, strenghti 20 olan fazio ile 16 olan yobo aynı gün hep birlikte nasıl sakatlanır. hakem 3 dakikalık uzatma vermişken 90+4te nasıl gol gelir. yaşadığım en büyük hayal kırıklığıydı fmde, kariyere devam etmedim sonra.

fm 2010'da ikinci sezon milanı evde 2-0 yendikten sonra deplasmanda da ilk golü bala atmışken 4 yiyip gruplardan sonra kaçıncı turdu hatırlamıyorum elenmek paha biçilemezdi.

aynı kariyerde üçüncü sezon maç 1-0 giderken ve tur gelirken 90 + bilmem kaçta ömer toprağın kendi kalesine gol attığı golle uefadan elenmemiz kötü bir tecrübeydi. ömer direkt milana gönderdim bundan sonra.

gene aynı kariyerde dördüncü sezon yedeklerle (ilk onbirin hepsi sakattı neredeyse) aston villaya nasıl olduğunu anlamadan fark atıp uefada finale çıkıp finalde schalkeden 4 yemek de güzeldi.

fm 2009'da hacettepeyle yaptığım maçta 20+ şut atıp 2 gol bulmuştum ama onlar da 2 şut çekip 2 gol bulmuştu maç berabere bitmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maçın SS'leri Laptop'ta birazdan eklerim. G.Antep BŞB ile kupa maçı yaptım. FM2011 2. sezon. 2-0 öne geçtim tam aha maçı kopardım derken Belediye bi anda şahlandı 3-2 öne geçtiler. 3-2'den sonra 5-3e getirdim maçı tekrardan. 5. golü son dakikalarda attım. 90+5'de Sinan Kaloğlu kırmızı kart gördü. 90+3'te 4. golü yedim. 90+7de az kalsın 5. golüde yiyodum. Maç sonucu; G.Antep BŞB 4-5 Eskişehirspor. G.Antep BŞB ile G.Antepspor aynı gruptaydı. Artık belediye G.Antepspor'a mı çalışmak istedi bilemem ama maçı kaybetsem G.Antep son maçı kazanıp gruptan çıkabilirdi.

Uploaded with ImageShack.us
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 10.Mart.2011 at 02:46
    I'm back...

sakary Ali Misafir

Ben Genoa ile oynarken karşıma Roma çıkmıştı..

Karşılaşmanın 78.dakikasında 2-1'e öne geçmiştim.Daha sonra 3-2 geriye düşmüştüm gol dakikalarını tam hatırlamıyorum..Ama 3-2 geriye düştükten sonra yılmadık 5-3 kazanmıştık müthiş bir maç olmuştu..Son 12 dakikada 6 gol

Nesil
    2006

Fenerbahçe yi yönetiyorum. Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybettim. İkinci maçın normal süresini 1-0 kazandım ve uzatmalarda 3-0 yapıp turu geçtim. Elendim diye çıktığım maçı mükemmel bir oyun ile kazandım.

Kader midir nedir bir yıl sonra gene aynı turda Milan ile karşılaştım. İlk maç deplasmanda son dakikada yediğim gol ile 3-3 bitti. Evimde 1-0 geriye düştüğüm maçı dakika 60da 3-1 yaptım; ama son dakika da yediğim gol ile maçı 4-3 kaybettim.

Rövanş ı iple çekiyorum. Dağıtacağım Milan'ı...

fm 2010 besiktas kariyerimde sampiyonlar ligi grubundaydım . m.unitedı kendi evimde ernst ve holoskonun golleriyle 2-1 yenmistim. harika bir mactı cok cekismeliydi ama deplasmanda m.uniteda 3-0 yenildm

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fm 2009 du galiba.2.Sezon.Kuzenimle ortak kariyer yapıyoruz.Ben Galatasaray o Fenerbahçe.TSL'de kafa kafaya gidiyoruz.33. haftada 4 puan önümdeydi.Kazanırsa şampiyon olucak.Kayserispor'a kaybetti bende kazanınca aramızdaki puan farkı 1 e indi.Son maç Kadıköy'de.Seleznyov vardı bilirsiniz.30 maçta 28 golle mi ne oynuyordu bu maç öncesi sakatlığını atlatmıştı ama kondisyonu 85 lerde falandı.İşte kondisyona bakarak oynatmadım.İlk yarı kuzen 2-0 öne geçti ama sahada yokuz resmen anlatamam.Neyse ikinci yarı 4-3-3 e dönüp Seleznyov'u soktum aman Allah'ım.Sanki ilk yarıda ki takımla ikinci yarıda ki takım aynı değil.Sağdan soldan biz gelmeye başladık bu sefer ama gol gelmiyor kazanmamızda lazım.Neyse 76 da şanssızlığı kırdık Seleznyov la golü bulduk.88 civarı Seleznyov la 2-2 yaptık ama bize galibiyet lazım.5 dakika uzatma geldi.94 te Van der Vaart bir koydu topa ki aman aman.Hani o oyunda ki hayvani falsolar var ya onlardan.35 metreden o gol gelince evde 3 tur attım.Kuzen baya bozuldu.Oyunda da Fenerin elinden şampiyonluğu almış oldum böylece.Feyenoord la da bir anım var ama o sonra.

İlk maçta kendi evimde 3-0 geriye düşmüştüm zar zor 1 gol atıp en azından umutlu gittim deplasmana.
    Önce Stancu sakatlandı yerine Medina'yı aldım, ardından 10 kişi kaldık. 2-0'ı yakaladıktan sonra Henrique sakatlandı, 3 oyuncu değişikliği hakkım dolmuştu maçı 9 kişiyle sürdürüp gol yemeden de 3. golü attık. Bu kadar şanssızlığa ramen rakip hiçbir varlık gösteremedi.

leeds unitedtayken kalecimin gelişine topa vurup liverpoola gol attığı bi maç vardı

27. Default

CM 03-04 sanırım FB ile ilk sezonum kendi sahamda inanılmaz oynuyorum 16 maç üst üste gol yemedim kendi sahamda gelene gidene de 4-5 atıyor ama deplasmanda bu kadar başarılı değilim. Neyse ŞL yarı finali Chelsea ile eşleştim deplasman 4 attılar benim bütün ümitler bitmiş tabii, sonra bunlar Kadıköy'e geldiler ilk yarı 2-0 önde bitti. İkinci yarı 60. dakika 3 oldu 79 da 4 90+3 5 ve finale çıkmıştım öyle . Tabii evde ben tur attım koşuyorum zıplıyorum ev halkı nolduğunu şaşırmıştı muhteşem günlerdi. Hiçbir zaman o kadar başarılı olamadım başka bir oyunda.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Şimdi oynadım sıcak sıcak,ya okadar pozisyon en sonunda attı Niang,zaten bu turu ben geçmeseydim fm oyun falan yapmasın

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

FM 2010'du sanırım.Galatasaray'ım.UEFA'da gruplardan çıktım , karşımda Olympiakos var

.İlk yarıyı 3 gol atarak önde bitirdim.Rahat rahat maç seyrediyordum.

Ta ki son 30 dk'ya kadar.Gümbür gümbür Olympiakos ataklarıyla boğuşuyordum..3-1 oldu , 3-2 oldu ve ultra defans yapmıştım neredeyse.Bu taktik geri tepti ve 3-3 oldu.Ultra hücum yapmaya karar verdim.Kontrada taaak.4-3..O sinirle bilgisayara 2-3 yumruk atmışımdır

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mavi Ateş kariyerimde ( Karabükspor ) ligin ilk maçıydı.Rakip Bursaspor..

Maçı geride sürdürürüm.Maç berabere biter , en azından 1 puan kazanırız burdan düşüncesiyle maça başladım.Kaleme Robles'i almıştım.Maç Bursa'nın etkili ataklarıyla başladı.Robles'im kalede devleşmişti ama

Dakika 37'de Fatih Ceylan öyle bir gol attı ki..Evde bağırdım ve büyük bir tepki almıştım aile halkından İlk yarı böyle bitti.Moral birden fırlamıştı.Ultra defansa çekildim.Dakika 60'da ise Emenike bir defansı çalımladı içeri girdi ve gol attı.2-0'dı.

Yenmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyordum.Ama birden inanç geldi.Takım dayandı , dayandı ..

Aslına bakarsanız Volkan Şen'in sakatlanması da işime gelmişti. ( DK 45 )

Neyse dakika 89'da Turgay Bahadır geldi ve golünü attı.Uzatma 1-2 dk olur düşüncesindeydim.4 DK'ydı !

3 dakika doldu.4.dakikaya geldik.4 doldu 5-6 derken 7.dakikaya geldik.Her saniye kalemizde şut görüyorduk.Hakeme sövmüştüm bu dklarda

Neyse ki maç Karabükspor'un kesin zaferiyle sonuçlandı Galatasaray maçına da böyle çıktım.Harika başladık.Ama Emenike sakatlanınca İlhan Parlak ( 11.dk ) girdi.Boş kaleye kaçırdı..

BURSA - KARABÜKSPOR MAÇI SS'i.. :

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Az önce yaptım maçı

3-0 geriye düşüp 4-3 kazanmak pek rastlanabilir bir şey değil.Ayrıca hakeminde 3 penaltı çalması çelişkili bir durum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri