Originally Posted by
eXcitinG
FM 2010 du.
Beşiktaş iLe 5. sezonumun sonunda ŞL finaLindeyim. Rakip ReaL Madrid. Takımda bütün forvetLer cezaLı. O zaman ki forvet hattımda Sercan,Dzeko,Wagner Love var. Nihat 36 küsür yaşında. Oynadığı dönemLerde çok katkı sağLamış ama son sezonda sadece 1 maç oynatmışım. Mecburiyette maça Batuhan ve yedek forvetim Sercan iLe başLıyorum. Çok eksiğim var ama orta sahada Mesut ÖziL yok, Dzagoev yok. Takımı yönLendirecek maestro bir tek Tabata amca var o da sezon ki iLk maçına ŞL finaLinde ReaLe karşı çıkıyor. Neyse adamLar maça zaten sağLı soLLu atakLar iLe başLadı. İLk yarı 3-0 önde kapattıLar. Sercan da sakatLandı bizim ihtiyar Nihatı aLdım oyuna. Nihat biri frikikten oLmak üzere 2 goL attı ve son 12 dakikaya 3-2 geride girdik. Ardından 90+3 de Nihat maçı uzatmaLara götüren goLü attı ve 3-3 oLdu. Takımda kondisyon kaLmadı tekrar bir oyuncum sakatLandı, kırmızı kart ta gördüm maçı 9 kişi götürüyorum. FuLL savunma oynuyoruz. ReaL heryerden geLiyor en azından penaLtıLara taşısak şansımız oLacak deyip direniyoruz. Dakika 120+ oynanıyor artık. 40 metre frikik topun başına Nihat geLiyor ve inanıLmaz bir goL iLe bize ŞL finaLini getiriyordu. O maçtan sonra bütün apartmanı ayağa kaLdırmıştım. Ertesi gün komşuLar hayırdır feLan ne oLdu diye sorduLar biLe. Ömrüm boyunca unutmayacağım o maçı. Kaydetmiş, sakLamıştım hatta o maçı ama birgün PC çökünce o maçta gitti hatta neredeyse ağLayacaktım o save gitti diye. Ne denediysem geri getiremedim hdd o kayıtı. O derece müthişti.