1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: fm.exe

Default fm.exe

Steam ile satın aldım oyunu, pre-load yaptım. Kurulum tamamlandı ve oyuna girmek istedim. Ancak her denememde oyun reklamları sonrası fm.exe hatası aldım. DirectX ve NET:Framework'u güncelledim, kaldırdım tekrar kurdum vs. ama sonuç değişmedi. En son oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurdum 2-2.5 saati göze alarak, hala aynı sorunu yaşıyorum. 2 gün geçti daha oyunun tadına bakamadım Yardımcı olabilir misiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geçmiş olsun , kolay çözülecek bi sıkıntı gibi gözükmüyor..
    Yönetici olarak açmayı bi denesene , bi ihtimal..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Java, framework (framework 4) güncel mi diye bak. Tüm güncellemelerini yaptıktan sonra yine olmazsa team viewer programıyla bilgisayarına bağlanıp soruna bakarım.

Hepsini günceldi, yine de kontrol ettim. Sorunum halloldu mesajı silinen bir arkadaşın tavsiyesini uyguladım ve artık oyuna girebiliyorum malum içeriği yükledim, oyun açıldı. Orjinal fm.exe'yi tekrar geri yükledim şimdi sorunsuzca çalışıyor. Legal yolla edindiğim oyunun sorununu illegal halletmiş olmak tabiiki canımı sıktı...

bu arada editor.exe ile de aynı sorunu yaşıyordum az önce o exe'yi farklı bir yere kopyaladım. sonra geri koydum yerine ve açıldı garip bir çözüm oldu ama benim gibi exe hatası alan kişilere duyurulur bi deneyin derim

saol kardeş teşşekkürlerin için silinen mesaj olsun olmasın yine herzaman ne yardım gerekirse buralardaym hadi hayırlı fm ler...

Mesaj Yetkileri